Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yedeklerimiz: İsmail, Mariano, Maicon, Ahmet, Ömer, Selçuk, Feghouli

Hoca bu ne?
Feghouliyi kazanmaya baslamisken
"Sana muhtac kalmasam oynatmam" diyorsun yedek birakarak.
Garry Badou ne oynadi da 11deki yerleri garanti?
Yedeklerde ahmet omer selcuk yerine
Yunus celil olsa kotu mu olurdu?

Arkandayiz herkese karsi yanindayiz destek cikiyoruz da yeter bir bok oynadigimiz yok ustune sacma sacma oyuncu tercihleri

Futbol seni çoktan bırakmış sende bırakta daha fazla rezalet yaşatma.
Ligde suçu hakemlere attın.
Ama CL tarihinin en kek grubunda 5 maçta 4 puanı zar zor alsın

Tam kadro olmana rağmen hala rezil bir futbol oynatiyorsun.
Nedir bu eren ve donk ısrarı?
Şenol bile çatır çatır gençleri oynatıyor.
Sen ise korkudan ne yapacağını bilmiyorsun.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Futbol seni çoktan bırakmış sende bırakta daha fazla rezalet yaşatma.
Ligde suçu hakemlere attın.
Ama CL tarihinin en kek grubunda 5 maçta 4 puanı zar zor alsın

Tam kadro olmana rağmen hala rezil bir futbol oynatiyorsun.
Nedir bu eren ve donk ısrarı?
Şenol bile çatır çatır gençleri oynatıyor.
Sen ise korkudan ne yapacağını bilmiyorsun.

:red:

Adam yedeğe 2 stoper alıp Yunus'u almamış gerçekten doğaüstü bir zeka inanamıyorum yani. Yedekte forvet yok, 1 tane kanat var. Sen 2 stoper alıp Yunus'u almıyorsun. Sahadaki oyunu eleştirmiyorum zaten, kötü oynadığımız maçlardan sonra değil iyi oynadığımız maçlardan sonra yazıyoruz artık. Kötü oynamak alışkanlık oldu artık bizde.

Adam yedeğe 2 stoper alıp Yunus'u almamış gerçekten doğaüstü bir zeka inanamıyorum yani. Yedekte forvet yok, 1 tane kanat var. Sen 2 stoper alıp Yunus'u almıyorsun. Sahadaki oyunu eleştirmiyorum zaten, kötü oynadığımız maçlardan sonra değil iyi oynadığımız maçlardan sonra yazıyoruz artık. Kötü oynamak alışkanlık oldu artık bizde.

Yunus'u çok abartmışsın bence içerdeki lig maçlarında bile varlık gösteremedi.Şampiyonlar liginde direk sahaya atarsan böyle bir oyuncuyu başlamadan kaybedebilirsin.Daha çok yolu var yunusun fizik olarak güçlenmesi lazım.Bu tip maçlarda tecrübe gerekli.

Yunus'u çok abartmışsın bence içerdeki lig maçlarında bile varlık gösteremedi.Şampiyonlar liginde direk sahaya atarsan böyle bir oyuncuyu başlamadan kaybedebilirsin.Daha çok yolu var yunusun fizik olarak güçlenmesi lazım.Bu tip maçlarda tecrübe gerekli.

Affedersin ama erenin tecrubesine tukureyim.
22 yasinda basimizda sac kalmadi

Yedekten girecek adam yok, 11 oynasın demedim zaten de 2 stoper alıp Yunus'u almamak komik geliyor. Ayrıca Eren'in oynadığı topa yani vallahi en kötü bu kadar oynar bence. Eren eksik oynatıyor resmen, benim rakibimde böyle bir forvet olsa korkmadan saldırırım.

Hahahah

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dünyanın en mükemmel işini yapıyorsun hocam. Bütün kararları alıyorsun, taraftarın muhtemelen döverek göndereceği başkan ve malum yardımcısı tuvalete bile muhtemelen senden izin almadan gidemiyor. Kariyerinle hakediyorsun tabi ama kabul edelim para da güzel. Bu şartlar altında herkes bütün başarının senden, başarısızlığın ise evrende bulunan diğer herhangi bir şeyden kaynaklı olacağına da inanmış.

Mükemmel gerçekten. Yazarken özeniyor insan.

maçı kapattım da, maçtan sonra ne eveleyip gevelediğini görmek için basın toplantısını seyredeceğim. Ne konuştuğunu kendisi bile bilmiyor. Bakalım bugün bahanesi ne olacak.

Eren'le konularını birleştirelim.

Fatih Terim bizim canımız ciğerimiz tamam da Hoca bu takımın hali ne ?

Hiç MHK 'ya TFF 'ye suç atmanın sırası değil. Ne oynadığımız ne yaptığımız belli değil bu ne ulan böyle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt