Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinirden ironi yaptığını anlamadım. Yakışmayan sözler söledim. Kusura bakma ne desen haklısın özür dilerim
Önemli değil sinirli herkes olabilir.Ama ben o yazıyı üstte üç beş tane sadece terim gitsinde ne olursa olsuncu arkadaşlar var onlar için yazdım.Bu arkadaşların tek amacı Fatih hoca gitsin yabancı hoca gelsin.Bielsa gelsin romantizim yapalım.Bielsa gelip 10 milyon Euro tazminatı çakıp gidecek haberleri yok.Golcüsü yok takımın, atanı tutanı iyi olmak zorunda diyorum adam bana tudor diyor prandelli diyor.Bu tip adamlara tudor da müstehak prandellide.

Bokunu cikarmayin

Antu’dan farki kalmadi konunun,elestirinizi yapin ama hakaret etmekten vaz gecin

Açıkçası daha da hırslandık, kenetlendik, başka GS yok gibi gaz verici cümlelere inanmıyorum. Futbolcular ve hoca daha şimdiden pes etmiş gibiler. Yönetim desen taraftar baskısıyla çıkıp zoraki açıklamalar yapıyor.

Uzun süredir güzel bir oyun sergilediğimiz söylenemezdi. Derbiyi kazansaydık bir çıkış yakalayacaktık ve oyuncular bunun bilincinde maça çıktı, buna inanıyorum. Ama işler tam anlamıyla sarpa sardı ve daha da kötüye gitti.

Sezona yönetimin verdiği sözleri tutamaması, futbola uzak yetersiz bir forvetle başlamak, sakatlıklar, verilen cezalar, ve tekrardan sakatlıklar, fener ve tff ile girilen sözlü münakaşalar... Bataklığa girdik ve giderek dibe doğru gidiyoruz. Şuan için bizi kurtaracak tek şeyin hocaya sahip çıkmak ve ona destek olmak olduğunu düşünüyorum. Nasıl geçen sezon gençler maçından sonra şampiyonluk kıvılcımını yaktı isek öyle bir kıvılcıma ihtiyacımız var. Kendisini şu ortamda yalnız bırakırsak değil şampiyonluk, ilk 5 bizim için hayal olur.

Bu kadronun başına kimi getirsen adam edemez. Hiç akıllanmıyoruz hic.
Fatih Terimin de yanlısları var ve elestirilecek ama hoca degisikliği filan asla olmamalı.

Tudor kalsaydı rodrigues hala yedek bekliyordu.Ndiaye çoktan gitmişti yerine oyuncuda alınamadığından ötürü tolga gereksizi oynayacaktı.Donk paf takımda gençlere baklavalarını gösterecekti.

Zaman ve sabir istedi basin toplantisinda
Saçma.

Tabiki hoca kovulsun veya istifa etsin demiyorum ama öz eleştiri bekliyorum, çıksın şurada hata ettik düzeleceğiz falan desin ve buna yönelik kadro çıkarsın gıkım çıkmaz.

Sabır ancak ortada bir plan varsa ve bu plan uğrunda çalışılıyorsa gösterilir, mesela geçen sezon Tudor'a sabretmek isterdim ama ortada ne uzun vadeli bir plan (transfer/yaş ortalaması vs gibi ) vardı, ne de harif aklı selim sinyaller veriyordu kötü sonuçlarda g.tü başı dağıtmaya başlamıştı.. Bu sebeple de gitmesini istemiştim, çünkü sabredilecek bir şey yoktu ortada. Ne yazık ki mevcut durumda hoca da olumlu sinyaller vermiyor, bakınca sabredilmeye değer bir şey görmüyorum ama kredisi çok fazla olduğundan reesen sabredecek herkes.

Umarım toparlar ne diyeyim.

Sana cevap olarak yazmadım bay Sinan, hocanın açıklamasına istinaden oradan girdim.

Tudor kalsaydı rodrigues hala yedek bekliyordu.Ndiaye çoktan gitmişti yerine oyuncuda alınamadığından ötürü tolga gereksizi oynayacaktı.Donk paf takımda gençlere baklavalarını gösterecekti.
Tudor olmasaydı suan sabri semıhle oynuyordun

Renktaşlarım ısrarla söyledim yine söylüyorum.Bizimki gibi boktan bir lig olan süper ligde atanında iyi olacak tutanın da.
Fatih hoca tabiki eleştirilir.Ama sen adama un vermemişsin ekmek yap diyorsun nasıl yapsın?

Önemli değil sinirli herkes olabilir.Ama ben o yazıyı üstte üç beş tane sadece terim gitsinde ne olursa olsuncu arkadaşlar var onlar için yazdım.Bu arkadaşların tek amacı Fatih hoca gitsin yabancı hoca gelsin.Bielsa gelsin romantizim yapalım.Bielsa gelip 10 milyon Euro tazminatı çakıp gidecek haberleri yok.Golcüsü yok takımın, atanı tutanı iyi olmak zorunda diyorum adam bana tudor diyor prandelli diyor.Bu tip adamlara tudor da müstehak prandellide.

Terimdaş renktaşlarımın ileriyi görmesini her zaman taktir etmişimdir. Ama bırak renktaş yabancı hoca gelsin kesin küme düşeriz onlarda cezasını çeker

Ben bu takimi artik terimin de yonetimin de ayaga kaldirabilecegini dusunmuyorum

Oyuncular bir uyum bir kimya yakalar da sahaya karakter koyabilirlerse mac kazaniriz

Hocanin radikal bir seyler yapma riskini alamayacagini gorduk artik

tahminim ocak'ta maicon'un gidişi kesin gibi fatih hoca buna güveniyor ki ocak'ta maicon'dan gelecek parayla 1 forvet ve 1 stoper alacak gibi ilk etapta.

temmuz'da da mariano-belhanda-feghouli-rodrigues'in satılmasını isteyecek hoca. onlardan gelecek parayla yeniden yapılandıracak takımı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt