Sinan Bilgin
Cezalı
- 30 Aralık 2010
- 25.064
- 5.014
- 1.588
Zaman ve sabir istedi basin toplantisinda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önemli değil sinirli herkes olabilir.Ama ben o yazıyı üstte üç beş tane sadece terim gitsinde ne olursa olsuncu arkadaşlar var onlar için yazdım.Bu arkadaşların tek amacı Fatih hoca gitsin yabancı hoca gelsin.Bielsa gelsin romantizim yapalım.Bielsa gelip 10 milyon Euro tazminatı çakıp gidecek haberleri yok.Golcüsü yok takımın, atanı tutanı iyi olmak zorunda diyorum adam bana tudor diyor prandelli diyor.Bu tip adamlara tudor da müstehak prandellide.Sinirden ironi yaptığını anlamadım. Yakışmayan sözler söledim. Kusura bakma ne desen haklısın özür dilerim
Verilmeli.Zaman ve sabir istedi basin toplantisinda
tudor gibi leshlere karsi gögüsümü gere gere savunurum. tudormus, degil tudor 10 tudor olsa lesh olurlar. anca kondisyon yüklesindefol git lan forumdan gözü dönmüş bide mod yapmıslar bunu futboldan bi gram anlamıyor gelmıs hocayı savunuyor hala
temmuza kadar toparlayacağız dedi hoca.
Saçma.Zaman ve sabir istedi basin toplantisinda
Tudor olmasaydı suan sabri semıhle oynuyordunTudor kalsaydı rodrigues hala yedek bekliyordu.Ndiaye çoktan gitmişti yerine oyuncuda alınamadığından ötürü tolga gereksizi oynayacaktı.Donk paf takımda gençlere baklavalarını gösterecekti.
Önemli değil sinirli herkes olabilir.Ama ben o yazıyı üstte üç beş tane sadece terim gitsinde ne olursa olsuncu arkadaşlar var onlar için yazdım.Bu arkadaşların tek amacı Fatih hoca gitsin yabancı hoca gelsin.Bielsa gelsin romantizim yapalım.Bielsa gelip 10 milyon Euro tazminatı çakıp gidecek haberleri yok.Golcüsü yok takımın, atanı tutanı iyi olmak zorunda diyorum adam bana tudor diyor prandelli diyor.Bu tip adamlara tudor da müstehak prandellide.
Sabri bizden gittikten sonra ilk sezon Göztepe de güzel iş yaptı.Tudor olmasaydı suan sabri semıhle oynuyordun
Bunu diyen adamın vizyonu fatih hocadan öteye gecemez iyi geceler kardeşimSabri bizden gittikten sonra ilk sezon Göztepe de güzel iş yaptı.
Maçlarını takip ediyorum.Vizyon İsimle olmaz.İyi geceler.Bunu diyen adamın vizyonu fatih hocadan öteye gecemez iyi geceler kardeşim
Maçlarını takip ediyorum.Vizyon İsimle olmaz.İyi geceler.