Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takimda ilk 11 in en az yarisi sakat cezali vs.kendi hatalari da var hocanin ama kadro net olarak yetersiz cogu oyuncu vurdumduymaz. Feghouli belhanda eren selcuk bunlarla ne yapabilir ki. Hoca kaliteli ve yeterli genc gordugu zaman oynatiyor zaten bos yapmaya gerek yok. Ozani gectim fb derbisine semih emreyle cikmisti hatirlayin. O enerjiyi alsa bugun yunusu ahmet sivriyi de oynatirdi eminim. Yeterli gormuyor demek ki

Mesele su . Terime tum basarilar atfediliyor ve surekli el ustunde , bunu da hak ediyor

Ama basarisizlik doneminde de (sadece GS degil) bunun bir bedeli olmasi lazim

Tum paydaslar , oyuncular yonetimler elestirilirken hocanin "ama kredisi var.." dusturuyla bunun disarida birakilmasi adil bir durum degil

Fatih hocayı eleştiren demiyorum.Bedeli olmasaı gerek veya bişeyler yapılması lazım diyen arkadaşlar neyi ima etmeye çalışıyorlar açık açık yazsınlar bence ben anlamadım çünkü.

Terbiyesizligin alemi yok iki uc layk alacaksin diye maglubiyet kutluyorsun resmen

Aynen ayda yılda bir foruma giriyorum tek amacım like almak sen ve senin gibi ezikler böyle avunmaya, bilmeye devam. Aynı yorumları geçen sezon ve bu sene başı hocayı seviyorum ayağına millete etmedik hakaret bırakmayanların yorumları, şuan eleştirdiği,hoşnut olmadığı yorumlardan bir farkı yoktu. Sırf bu yüzden ahmet arif ban yemiyor çünkü tam tersi olsa sen ve şu her bana yapılan karşı mesajı beğenen ve göt acısı çekenler bir farkınız olmadığı için aynı muameleyi göreceksiniz. Kudurmaya devam ;)

Ayrıca hadi gomis konusa hain yazmaya devam hamzacım

Vay be kotu bir donem geciriyoruz diye yapilan yorumlara bak, iyi gun taraftari hoca'yi yollamak istiyor, gecen sezon takimi sampiyon yaptiginda sessiniz cikmiyordu

Aynen ayda yılda bir foruma giriyorum tek amacım like almak sen ve senin gibi ezikler böyle avunmaya, bilmeye devam. Aynı yorumları geçen sezon ve bu sene başı hocayı seviyorum ayağına millete etmedik hakaret bırakmayanların yorumları, şuan eleştirdiği,hoşnut olmadığı yorumlardan bir farkı yoktu. Sırf bu yüzden ahmet arif ban yemiyor çünkü tam tersi olsa sen ve şu her bana yapılan karşı mesajı beğenen ve göt acısı çekenler bir farkınız olmadığı için aynı muameleyi göreceksiniz. Kudurmaya devam ;)

Gomis hainoğlu haindir.Takımı baltaladı resmen paragöz herif.Rahat dursa gollerine devam ediyordu şu anda.

Bu oynanan futbolun sakatlar ve tff ile alakası oldugunu sananlar sezon başından beri takımı izlemiyordur

afferin size iyi bok yiyorsunuz. Disardan gelen savas yetmezmis gibi, taraftarda birbirine girsin

Fatih hocayı eleştiren demiyorum.Bedeli olmasaı gerek veya bişeyler yapılması lazım diyen arkadaşlar neyi ima etmeye çalışıyorlar açık açık yazsınlar bence ben anlamadım çünkü.

Uzerime alinip cevap veriyorum . 13 hafta ve super kupa ve avrupa seruveninde tam 19 mac geride kalmis

Kredisi olmayan bir td ye bugunku kosullar altinda ne tepki gosterilecekse , onun yarisinin yarisi gosterilsin

Ne yonetim laf soyler , ne seyirci veya taraftar gruplari agzini acar , yani basin medya zaten gram laf etmiyor

Olmaz . Terim milli takimda tonla basarisiz sonucla 3 uncu oldu , euro da rezil olup ilk turda elenip donduk

Gecen sene geldi , sampiyon yapti bence ama full sezon olsa 7/8 ile baslar miydi , ayni sampiyonluk gelir miydi bilinmez

Moskova deplasmanına çıkıyorsun elinde hamle oyuncusu olarak sadece feghouli var.İlk 11 de altyapıdan çıkardığın ozan var iki yada üçüncü Avrupa maçını oynuyor.Orta sahada 1 yıl önce paf takımda maçlara çıkan donk var.Golcün yok.Yeniliyorsun.İlk suçlu olarakda fatih hocayı görüyorsun.BRAVO.

Uzerime alinip cevap veriyorum . 13 hafta ve super kupa ve avrupa seruveninde tam 19 mac geride kalmis

Kredisi olmayan bir td ye bugunku kosullar altinda ne tepki gosterilecekse , onun yarisinin yarisi gosterilsin

Ne yonetim laf soyler , ne seyirci veya taraftar gruplari agzini acar , yani basin medya zaten gram laf etmiyor

Olmaz . Terim milli takimda tonla basarisiz sonucla 3 uncu oldu , euro da rezil olup ilk turda elenip donduk

Gecen sene geldi , sampiyon yapti bence ama full sezon olsa 7/8 ile baslar miydi , ayni sampiyonluk gelir miydi bilinmez
Hocam bunca yıldır futbol maçlarını takip ederim.Eminim sende ediyorsundur.İstisnalar harici soruyorum sana bugüne kadar atanı ve tutanı iyi olmadan şampiyon olan seri başarılar yakalayan kaç tane takım var?

Moderatorluk saga sola "kudur, agla, ezik, xd" seklinde sovup nihayetinde bedel odememe isi degildir. Bir forum uyelerine saygi cercevesinde farkli yorumlar yaptirabilecegi, insanlarin girip bir konuyu okudugunda daha once dusunmedikleri bir bakis acisini edinebilecegi olcude kuvvetlidir.

Moderatorun gorevi forumu olabildigince kuvvetli tutmaktir. Bu forumu senden daha fazla kullandigimi dusunmuyorum, ben de "ayda yilda bir" giriyorum diyelim. Tek amacin olmasa bile populizme basvurmak cok yanlis. Forum konseptinin ahlakina ters. Hadi bunu sacma sapan uyeler yapsa neyse de moderatorlerin gercekten yapmamasi gerektigini dusunuyorum.

Bunlari ilk cumlene istinaden yazdim. Yazdiginin gerisini hem anlamadi hem de bir noktadan sonra kaale almadim, hakaret etmek icin yazmissin cunku. Biriyle konusurken neleri varsaydigina cok dikkat et, sadece bunu soyleyeyim sana.

Son olarak Gomis sonuna kadar hainlik yapmistir ama Gomis olayi kapanmistir alakasini anlamis degilim.

Hocam bunca yıldır futbol maçlarını takip ederim.Eminim sende ediyorsundur.İstisnalar harici soruyorum sana bugüne kadar atanı ve tutanı iyi olmadan şampiyon olan seri başarılar yakalayan kaç tane takım var?

Ben sampiyon olamadi diye elestirmem , hatta belki olur da

Ama 19 maca bakiyorum ve disiplin olarak , performans olarak , kondusyon ve en onemlisi hirs istek olarak cok dusuk bir oyuncu grubu goruyorum

Haliyle tum birimleri elestirirken (oyuncu , yonetim ..) , terimi disarida birakmak bana adil gelmiyor

takır takır top oynuyan takımı mahvetti simdi düzeltmeye calısıyor :D yıne cöpleri dolduracak gercekten transfer yapabılıyor gibi takım iyice batacak sonra gelsin uefadan ceza sonra hoca kacar ve kapanış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt