- 12 Ocak 2013
- 50.731
- 60.042
- 4.323
...
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ortam gergın kenan ceza alman benı uzerBu ne lan böyle, Ukraynalı hatunların önce duş demesi gibi.
Yazmıyorum ama şu an Recep beye küfür ediyorum, verin cezayı.ortam gergın kenan ceza alman benı uzer
Kafa açmayıp düzgün seyirde devam edin.
Finalde birilerini arayıp küfredecekmişsin gibi hissediyorum.Yazmıyorum ama şu an Recep beye küfür ediyorum, verin cezayı.
Meyhane konusunda bulusmak nasil fikir?Finalde birilerini arayıp küfredecekmişsin gibi hissediyorum.
Tudor'u sevmem ama dediğin doğru. Makyavelist bir insan olduğum için gözardı etmiştim bu gerçeği![]()
İroni değil ciddiydim. Sonuç işime geldiği için görmezden geldiğim bir husustu gerçekten.Abi ironi mi yapıyorsun yoksa gerçekten mi hak verdin anlayamadım![]()
mod olmak ıstermısınız sınan beySu moderatorlere lutfen bir uslup ceki duzeni verebilir miyiz ustat artik ?
Bizim gibi normal uyelerden beter oldular bir kac tanesi
Turnusol kagidi olarak yusuf u ornek alsinlar , adam gibi moderatorluk onun gibi olur
Hatta bir kismini azledin her isi yusuf a yukleyin calissin biraz , nasil fikir
Renktaş, seni o balkonda vurduktan sonra ara ara bana vuruyorsun kırbaçı fark etmiyorum sanma.Finalde birilerini arayıp küfredecekmişsin gibi hissediyorum.
PSV gol atarsa gelirim yoksa tadım kaçacak.Meyhane konusunda bulusmak nasil fikir?
mod olmak ıstermısınız sınan bey
Bizim gibi normal uyelerden
Yusuf kendini şanslı bil Sinanın ilk övdüğü mod olabilirsin.
sent via GSC
Yarın da yerin dibine sokar, yapmadığı bir şey mi sanki.Yusuf kendini şanslı bil Sinanın ilk övdüğü mod olabilirsin.
sent via GSC
Yusuf kendini şanslı bil Sinanın ilk övdüğü mod olabilirsin.
sent via GSC