Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Bence sana, at konudan gitsin.Kime bu sozlerin
Abooov, üstüne bir de ftci demiş sana.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence sana, at konudan gitsin.Kime bu sozlerin
Peki reis aynı isimlerle niye sürekli oynuyor bana bunu açıkla malzeme boktan elemanlar karaktersiz eyvallah koskoca terim bunu görmüyor mu niye gençleri sürüp hem taraftarı heyecanlandıracak hamleyi hemde yönetime gereken dersi vermeyi düşünmüyor bırakın şu koru körüne savunmayı takım aylardır bok gibi böyle gitmez bu iş ya hoca birşeyleri değiştirecek ya hoca değişecekKoskoca Galatasaray takımının santraforunu devre arasında serbest bıraksan alan olmaz.Stoperlerinden biri daha çok genç diğeri 2 maç oynuyor 5 maç yok kronik sakatın teki.Sonra bu takım niye böyle.
Eren ve Sinan ısrarını bende anlamıyorum.Yerlerine mücadele ve pres yeteneği yüksek herhangi bir oyuncu koysa daha iyi verim verirler.Hoca değişecek demesi kolayda yerine kim gelecek?.Yerli hoca yok.Yabancı alsan adam gelecek transfer isteyecek paran yok yapamayacaksın.Yıllardır gelen yabancı hocalara hep tazminat kovalamaya geldi başarı için gelen hoca sayısı bir elin parmaklarını geçmez.Yabancı adamın pek umrunda olmaz takım başarısı istediği transferleri yapmazsan.Çıkar istediğim transferler yapılmadı der geçer.Kamyon yükü parayıda alır gider.Sonra yine başa döneriz Terim gelsin jübile yapsın bilmem ne demeye başlarız.Terim emekli olana kadar kalmalı takımın başında.Peki reis aynı isimlerle niye sürekli oynuyor bana bunu açıkla malzeme boktan elemanlar karaktersiz eyvallah koskoca terim bunu görmüyor mu niye gençleri sürüp hem taraftarı heyecanlandıracak hamleyi hemde yönetime gereken dersi vermeyi düşünmüyor bırakın şu koru körüne savunmayı takım aylardır bok gibi böyle gitmez bu iş ya hoca birşeyleri değiştirecek ya hoca değişecek
Devre arasında savunmaya ve golcü bölgesine yapılacak transferlerin kalitesi şampiyonluğu belirleyecek.hiçbir sakat olmasa da bu takım bundan iyi oynamaz emin olun. Ben takım full kadroyken de ortada bir oyun düzeni göremiyordum. Yani artık geçelim şu sakat cezalı ayaklarını. He 1 forvet bu kadar etkiliyorsa takımı o zaman devre arasından sonra görelim. Valla öngörüm sene sonu mükemmel bir kaosa gittiğimiz yönünde. Terim ve yönetim gider, ortada 2-3 yılda kalkmayacak bir enkaz kalacak gibi
Tudor gelecek dertler bitecekmiş işte boşver Terimi teknik taktik bilmiyor sadece gazla çalışıyor!Gencler diyorsunuz da . Terim haric hangisi son senelerde gencleri oynatip, alip durdu?
Tudor da anca at gibi kostursun. Ostersunds facianin babasiTudor gelecek dertler bitecekmiş işte boşver Terimi teknik taktik bilmiyor sadece gazla çalışıyor!
Zoraki durumda oyuncuyu oynatmayi babamda biliyor.
Ozanın şans bulmasını unuttuysan sana özetleyeyim.
4-0lik trabzon maçından sonra as oynayan oyunculardan ahmet kizaga cekilip serdar yerine oynatilmasiya birlikte uzerine maiconun sakatlanmasiyla bir kumar oynandi ve tuttu.
Ayrıca hocayi digerlerinden farklı yapacak olan şeylerdrn biride altyapiya önem vermektir.
Avrupa sampiyonasına gidisimiz gibi 70 farkli olasılığın bir araya gelip oyuncuyu oynatmak sans vermek degildir.
Sen haftalardir bir sinan bir eren bir onyekuru surekli dongu icinde bulunup ayni sonuclari aldigin donemlerde uzerine toplantida ustu kapali bir daha sans bulamayacagini belirttigin adami sinanın sakatlanmasindan ve o oyuncunun sakatliginin gecmesinin ardindan hemen sahaya koyuyorsan bir dakika bile farkli oyuncuyu sahaya koymuyorsan orada sans denilemez.
1 oyuncu oyantmayla oluyorsa eger 2015-2016 sezonunda yani bundan yaklasik 3 sezon once sinan daha 21 yasinda iken toplamda 26 maca cikaran kim varsa o gencleri oynatip durmustur.
Ben sadece fotograflari birakacagim herseyi acikliyor.
Ekli dosyayı görüntüle 32970Ekli dosyayı görüntüle 32971
olamaz, çünkü bunu yaklasik bakayim 19 kere denemis olup farkli sonuç beklemis olur.Belki devre arasına kadar elindeki tecrübeli oyuncularla ligde kazanabildiği kadar maç kazanıp Şampiyonluk potasından kopmak istemiyordur olamaz mı?
Belki devre arasına kadar elindeki tecrübeli oyuncularla ligde kazanabildiği kadar maç kazanıp Şampiyonluk potasından kopmak istemiyordur olamaz mı?