Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prandelli hocam nasılsınız?

Ahmet bugun kotu oynamadi ama gecen macin en iyisi Linnes'i kesmek hataydi.Selcuk 2.yari Fernando ile birlikte iyi oyun kuruyordu Mugdat'i aldiktan sonra doldur bosaltla daha kotu oynadik.Selcuk yerine stoperlerden birini cikarmaliydi.Omer'i alacagina Yunus'u almaliydi.Hic begenmedim bugunku tercihlerini.

İlk 11'i gördüğüm an maçı izlemekten vazgeçtim bu yüzden teknik, taktik, fizik, kondisyon bunlara girmeyeceğim.

Yorumlar zaten izlememekte ne kadar haklı olduğumu gösteriyor, sene başından beri olduğu gibi bir nane oynamamıșız belli.

Uzun lafın kısası, hoca en büyük özelliğini cesaretini kaybetmiş. Vakti zamanında 96-2000 kadrosuna bile ayar çeken adam hala daha Selçuk, Eren gibilere tahammül ediyor.

Bu hafta napıyoruz bunun götünü kurtarmak için...
50 bin kişi toplayıp stada Selena'yı çağıralım bence...

Koskoca Galatasaray takımının Stoperi yok Golcüsü yok.Başkanı her gün vali gezmelerinde oyuncuların paraları yatıyormu belli değil.Ama FT heba ediyor seneyi.Say bakalım 10 tane nedeni de bilelim bizde.
Tartışmaya deymez. Sabah akşam fırsat düştükçe damlıyor bu anti terimciler.

Gün onların günü tabiki.

Şu leş bjkye evladı Eren sayesinde yenildik, maç boyu tek olumlu hareketi yok adamın neden hala ısrar ediyor anlamıyorum. Dua etsin hakem kötüydü yine suçu atacak birilerini bulacak.

Bu tabloyu çeviremezse oklar tamamen üstüne dönecek. Taraftar desteğini kaybeden hiç bir hoca görevini koruyamaz.

Ben hocayı sevdiğim için yaklaşımım duygusal oluyor ve korumacı oluyorum ama gidişat da kötü.

çanlar hoca için çalmaya başladı. ya buradan çevirir ya da veda zamanı gelir.

Gayet iyi oynadık hocalık birşey yok malzeme bu
Destekleyeceğiz
Bu maç için kimse eleştiremez

Galatasaray Düşmanlarının .........

Hocam taktik teknik boyutu bir tarafa bırakıp baştan almak gerekirse 4. gelişinin ayak oyunlarıyla olması sana ve genel olarak ülekdeki sisteme olan bakışımı değiştirdi. Bu sebeple daha şampiyonluk gelmeden digitürkü dahi iptal ettirdim. Ama yine de Galatasaraylı Fatih olarak takımı çalıştırıp, öne götürüp, kendini de bizi de geliştirebilirdim. Ama gördüğüm kadarıyla sen Galatasaray taraftarını arkana alıp sadece TFF ile yarım kalan hesabı görmeye gelmişsin. Hani şu adaletin olduğu yerde olan Terim'in kahkahalarla imza atıp beraber çalıştığı TFF.

Taktik, teknik konularda dünyadan geride kalmaya başladığını da senin başarılarınla büyüyen bir nesil olarak üzülerek izliyoruz. Tabi bu gerileme sadece sende yok. koskoca Mourinho da ayak uyduramıyor yeniliklere mesela. Ama senden çok Galatasaray'ı düşünme zamanımız. Sen de yönetim de mümkün olan en iyi şekilde mayıs ayına Galatasaray'ı ulaştırın. Ondan sonrasına tekrar tekrar bakalım.

Bir sözüm de ultraslan konusunda olacak. Geçen sene bu vakitlerde ilişkileriniz etik dışı bir şekle bürünmüştü. Onlar sana iş sağlarken sen onlara düşen popülaritelerini yeniden verdin. Bu seneki antrenman şovları da karşılıklı win-win için organize edilen işer belli ki. Ama sana üzülerek bir daha hatırlatayım ki yarın bir gün yaralansan üzerinde tepinmeye çalışacak ekip de yine onlar olacaktır. Malesef meslektaşlarına yönelttiğin bu tehdit en zayıf anında sana da vefa göstermeyecektir. O gün de senin adına üzüleceğiz.

Hiçbir şey yapmıyorsan antrenmanlarda duran top çalıştır allah rızası için

Eren'i Loko macinda ve bugün toplamda 180 dakika sahada tuttu. Saka gibi yav.

Yok sakatim yok kicim agriyor yok götüm agriyor diye oynamaktan kacan adam iste böyle mal mal sahada gezer ancak.

7 tane as oyuncun yok ama deplasmanda BJK den çok daha iyi oynadık.. uzatma dakikalarına kadar tek pozisyonları yoktu.. bizim en az 3 tane net pozisyon vardı. Sahada adil bir hakem olsa bu maç böyle bitmezdi.
Herkes Selçuk ve Eren’e sarmış.. Selçuk Emre Akbaba ile birlikte bu takımda pas üçgeni yapabilen tek oyuncudur.
Eren olmasa muğdat olabilir ama çok da birşey değişmez..
Hocayı eleştireceğim tek nokta Yunus yerine Ömer’in girmesidir.

Sen uzun zamandir futbol izlemiyosun herhalde bumu iyi oyun ingiltere amator liglerinde bile daha iyi oynuyorlar

Karşı da rakip olsa üzülmem karşıda ne oynadığı belli olmayan bjk

Eren'i Loko macinda ve bugün toplamda 180 dakika sahada tuttu. Saka gibi yav.

Yok sakatim yok kicim agriyor yok götüm agriyor diye oynamaktan kacan adam iste böyle mal mal sahada gezer ancak.
mactan sonra oyunculara sallıyor sonra aynı oyuncuları oynatıyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt