- 27 Ocak 2010
- 139.469
- 105.818
- 5.648
Prandelli hocam nasılsınız?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tartışmaya deymez. Sabah akşam fırsat düştükçe damlıyor bu anti terimciler.Koskoca Galatasaray takımının Stoperi yok Golcüsü yok.Başkanı her gün vali gezmelerinde oyuncuların paraları yatıyormu belli değil.Ama FT heba ediyor seneyi.Say bakalım 10 tane nedeni de bilelim bizde.
sen önce erkek gibi kendi hesabınla yaz fakelerle dolaşma ondan sonra hocanı savunursunGetirin Tudoruda Donk Sol kanatta oynatıp rodriguesi kessin.KRAL TUDOR.
Kardeş ben seni troll filan sanıyordum ama sen basbayağı şizofren çıktın forumun varlığından 3-4 hafta önce haberim oldu fake diyorsun hastamısın?sen önce erkek gibi kendi hesabınla yaz fakelerle dolaşma ondan sonra hocanı savunursun
7 tane as oyuncun yok ama deplasmanda BJK den çok daha iyi oynadık.. uzatma dakikalarına kadar tek pozisyonları yoktu.. bizim en az 3 tane net pozisyon vardı. Sahada adil bir hakem olsa bu maç böyle bitmezdi.
Herkes Selçuk ve Eren’e sarmış.. Selçuk Emre Akbaba ile birlikte bu takımda pas üçgeni yapabilen tek oyuncudur.
Eren olmasa muğdat olabilir ama çok da birşey değişmez..
Hocayı eleştireceğim tek nokta Yunus yerine Ömer’in girmesidir.
mactan sonra oyunculara sallıyor sonra aynı oyuncuları oynatıyorEren'i Loko macinda ve bugün toplamda 180 dakika sahada tuttu. Saka gibi yav.
Yok sakatim yok kicim agriyor yok götüm agriyor diye oynamaktan kacan adam iste böyle mal mal sahada gezer ancak.