Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vasıfsız elemanlar sırf kendisine tapıyor diye kulüpten ekmek yemek zorunda değil.

İş ahlakı olan profesyoneller ile çalışırsa doğru yolu gösterirler.

Aynen hocam, siz en iyisini bilirsiniz hocam, tamam hocam, peki hocam ile olmuyor bu işler.

Uçak kazaları genelde yardımcı pilotun hatayı bilmesine rağmen ast-üst sebebiyle kaptan pilot karşısında pısırık kalması sebebiyle olur.

25 Milyon taraftar yüklü bir uçak okyanusun derinliklerine doğru son sürat dalıyoruz.

Hocanın her yaptığını koşulsuz şekilde savunacak değiliz tabiki. Kadro tercihleri, kadroda forvet yokken Emre Akbaba transferinde anlamsız ısrarı vs. ama şu ekonomik koşullarda şu leş kadroya kim gelip top oynatabilir ki? Var mı aklınızda biri? Adam çalıştığı 8.5 sezonda 7 şampiyonluk yaşamış bu tesadüf veya şans falan mı? Geçen sezon başka herhangi bir teknik direktörle devam etseydik eminim ki şampiyon olamayacaktık. Ben bu yüzden Tudorun gitmesine sıcak bakmıyordum berbat bir td olsa dahi. Bugün Fatih Terim yollansa iki gün sonra yine aramaya başlayacağız. Kendi içimizde eleştirsek de hocaya sahip çıkmalıyız diye düşünüyorum.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dediklerine imza atarim ama celisiyor bazen de

Mesela neden sadece 2 inci yari gelen terime o sezonki sampiyonlugu bagliyoruz da , sezon basindan itibaren kotu gidisati ona baglamayalim

Zaten terim ile ilgili en buyuk sorun bu , basarilarda hemen terim , basarisizliklarda tff , yonetim , herkes bize karsi da ondan denmesi

Oysa terim daha once de milli takimda ,Gs de basarisizliklar yasadi , mesela bjk nin 100 uncu yilinda hakemler dendi kurtuldu , sonraki sezon olimpiyat stadi dendi

Yani kosullar sadece terim basarisizken mi bir etken , o zaman feldkamplari , geretsleri , hamzalari bu denklemde nereye koyacagiz

O zaman onlarin basarisizliklari da hep dis etkenlere bagliydi

Hamzanin umut sabri toleransi adamin sonunu hazirladi , ama selcuk eren omer israri terime islemiyor bile

Ustelik omer hakkinda "turkiyenin en iyi orta acan oyuncusu .." soyleminde bulunmasi bursa maci sonrasi

bilmem ne ligi takımı bile takımı bile oyun olarak ezip az daha 3-4 gol atacakdı, hiç bir düzeni,sistemi olmadan salıyor sahaya oyuncular,Galatasarayın en büyük sorunu bu zihniyettir..

Bu sezonu el birliği ile katlettiniz. Bari gençleri oynat da gelecek sezon için 20-30 maç deneyimleri olsun.

Oynattığın leşler olmazsa küme düşmeyiz korkmayın.

Vasıfsız elemanlar sırf kendisine tapıyor diye kulüpten ekmek yemek zorunda değil.

İş ahlakı olan profesyoneller ile çalışırsa doğru yolu gösterirler.

Aynen hocam, siz en iyisini bilirsiniz hocam, tamam hocam, peki hocam ile olmuyor bu işler.

Uçak kazaları genelde yardımcı pilotun hatayı bilmesine rağmen ast-üst sebebiyle kaptan pilot karşısında pısırık kalması sebebiyle olur.

25 Milyon taraftar yüklü bir uçak okyanusun derinliklerine doğru son sürat dalıyoruz.
Ftcimbom forumunda böyle yazdığına göre yürek yemiş olmalısın vasficim.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Galatasaray'ın kamburu. En büyük sorunu. Varlığı zarar bir futbol fosili. Hortumcu Selçuk evladını da alıp düşün bu kulübün yakasından

Galatasaray'ın kamburu. En büyük sorunu. Varlığı zarar bir futbol fosili. Hortumcu Selçuk evladını da alıp düşün bu kulübün yakasından

Kesinlikle doğru bir yorum,Galatasarayın en büyük sorunu kendisidir,futbolla alakası kalmamış bir hoca eskisi olarak laf ebeliği ile koskoca camiayı perişan etmektedir..

Kulübün en büyük sorunu burada ben sizlerden daha büyük Galatasaraylıyım diye dolaşan sözde futbol uzmanları olan antiterimciler...

Gerci sayıları totalde olarak yok kadar az sayıda.

Konuştu yine bal kabağı.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yunus oynasın yeaaaaa altyapıdan koy 3-4 genç onlar oynasın yeaaaa diyenler gerekli cevabı keçiörengücü karşısında oynayan oyuncuların performanslarından almışlardır sanırım.

Kulübün en büyük sorunu burada ben sizlerden daha büyük Galatasaraylıyım diye dolaşan sözde futbol uzmanları olan antiterimciler...

Gerci sayıları totalde olarak yok kadar az sayıda.
ben çok karşılaşıyorum Terimi sevmeyenlerle. O kadar az değiller yani.
neyse yine sayesinde bir Keçiören zaferi yaşadık. Bunun üstüne bir 3 ay daha savunursunuz.

yaşasın Keçiören fatihi

Yunus oynasın yeaaaaa altyapıdan koy 3-4 genç onlar oynasın yeaaaa diyenler gerekli cevabı keçiörengücü karşısında oynayan oyuncuların performanslarından almışlardır sanırım.
Evet mesajı aldık doğru diyormuşuz, Celil Selçuktan iyi oynarmış mesela
İlk 11 oyuncuları da aynı sahadaydı onların performansını nasıl buldun

Rodrigues bizim gençlerin bencilliğinden cinnet geçirecekti nerdeyse.Ömer zaten yetersiz bir oyuncu ona yorum yapmaya gerek yok.Maicon arabistana gitmiş şimdiden.Celil yerden yere vurulan selçuğun yarısı kadar oynasın bir daha futbol konuşmam.Sadece İsmail Çipe A takım seviyesinde şu anda.Ali yavuzu düzgün izleyemedik yorum yapamam.Diğerleri ptt de bile zor oynar.

Rodrigues bizim gençlerin bencilliğinden cinnet geçirecekti nerdeyse.Ömer zaten yetersiz bir oyuncu ona yorum yapmaya gerek yok.Maicon arabistana gitmiş şimdiden.Celil yerden yere vurulan selçuğun yarısı kadar oynasın bir daha futbol konuşmam.Sadece İsmail Çipe A takım seviyesinde şu anda.Ali yavuzu düzgün izleyemedik yorum yapamam.Diğerleri ptt de bile zor oynar.
Selcuk ne oynuyor, teknik degimler ile anlatir misin rica etsem?
Keza aynisi son maclar özelinde Rodrigues icin de gecerli ama Selcuk hususunda daha cok merak ettim, sirf o konuda yazsan bile yeter benim icin.

sorun oyunculardan öte bilmem ne ligi takımının koskoca GALATASARAY futbol takımından daha derli toplu ve sistemli oynamasıdır, kimse kendini kandırmasın laf ebeliği ile bu kadarı bile mucize oda GALATASARAYIN adı sayesinde..

Ne anlatıyon şu mankafalıya yav adam kendi dünyasında yaşıyor resmen.

Okuduğunu anlamıyor daha.

sent via GSC

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt