Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onyekuru çıkınca bayram etti adamlar Ömer ayısı girdikten sonra bizim sahaya her gelişlerinde pozisyona girdiler.İsteyen istediğini söylesin ben bu sene yavaştan havluyu atmak üzereyim. Hocayı ne kadar sevdiğimi çoğu kişi bilir. Ya abi kaç haftadır şaka gibi değişiklikler nedir böyle? Bu Ömer Bayram denilen vasıfsızdaki ısrar nedir hoca? Galatasaray forması bu kadar ucuz değil.
Onyekuru'yu çıkardın maçı tamamen Rize'nin eline bıraktın. Belli ki fena şaşırmışsınız. O kadar genç oturuyor, hala Ömer Bayram oyuna giriyor. Selçuk İnan dili dışarıda geziyor. Saldım çayıra mevlam kayıra..
Bu sene bizden hiçbir şey olmaz. Seneye de artık nasıl planlama yapılıyorsa şimdiden radikal adımlar atılmalı.
gelecek karanlık aşırı karanlık. Şimdiden topuklama planları yapıyordur geçmişteki gibi. Yakında Cengizle de sürtüşmeye başlar.
Şu an terim ile zıtlaşabilecek bir yönetim yok ne yazık ki, transfer yapmak isterse şartları hiçe sayıp yapabilir. Benim bildiğim Terim hırslıdır ve egosu yüksektir, bu şekilde nokta koymamak için şuursuzca transfer yaptırır.Mustafa başkan Galatasaray'ı zerre akdar seviyorsa transfer yapmasına izin verilmemeli.
Su durumda gitmesi iyi olmaz yine sucu birine atar, takimi zaten cope cevirdi kendisinden sonra gelecek kisinin isi zor, iyice rezil olsunda bir daha kimse Terimin adini agzina almasin