Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İsteyen istediğini söylesin ben bu sene yavaştan havluyu atmak üzereyim. Hocayı ne kadar sevdiğimi çoğu kişi bilir. Ya abi kaç haftadır şaka gibi değişiklikler nedir böyle? Bu Ömer Bayram denilen vasıfsızdaki ısrar nedir hoca? Galatasaray forması bu kadar ucuz değil.
Onyekuru'yu çıkardın maçı tamamen Rize'nin eline bıraktın. Belli ki fena şaşırmışsınız. O kadar genç oturuyor, hala Ömer Bayram oyuna giriyor. Selçuk İnan dili dışarıda geziyor. Saldım çayıra mevlam kayıra..
Bu sene bizden hiçbir şey olmaz. Seneye de artık nasıl planlama yapılıyorsa şimdiden radikal adımlar atılmalı.
Onyekuru çıkınca bayram etti adamlar Ömer ayısı girdikten sonra bizim sahaya her gelişlerinde pozisyona girdiler.

Kovacak yonetim yok.Bir gram Galatasaray sevgisi varsa istifa eder.

değil var, hakem, forvetsizlik,
peygamber gelse kurtaramaz bu maçtan sonra seni maalesef.

Hoca kendine ceki duzen vermesi lazim. Ocak transfer donemi yetmez, kondisyon, teknik, taktik calisilmali, takimin aylardir bir oyun plani yok inanilir gibi degil.

Ilk 11 tercihleri, oyuncu degisiklikleri, oynadigimiz oyun yerlerde, yonetim ve futbolcular ile beraber aglamayi birakip biraz calisin, kendinizi gelistirin.

Su durumda gitmesi iyi olmaz yine sucu birine atar, takimi zaten cope cevirdi kendisinden sonra gelecek kisinin isi zor, iyice rezil olsunda bir daha kimse Terimin adini agzina almasin

Hoca anlaşılan o ki sen de bitmişsin artık. Eren'den Selçuk'tan medet ummaya devam ediyorsun. Linnes'in hakkını yiyorsun. Genç oyuncuların hakkını yiyorsun. Şu maçın 2-0'dan 2-2'ye gelmesinin izahı yok. Lig sonuncusu bu takım. Muslera olmasa yenilmiştik de. Yazıklar olsun...

Vay be koca imparator ne hale geldi inanılmaz.

gelecek karanlık aşırı karanlık. Şimdiden topuklama planları yapıyordur geçmişteki gibi. Yakında Cengizle de sürtüşmeye başlar.

bunun tipik huyu olay çıkartıp topuklamakdır lakin bu sene forvetsizlik sonra sakatlıklar sonrada federerasyon rezillikleri sayesinde trip atıp kaçma işini önümüzdeki seneye ertelemiş durumdadır,kral çıplak ama kralın çıplak olduğunu umarım öncelikle taraftar sonra yönetim görür..

fener-konya-rize maçlarında skoru tutamayıp 6 puan hediye eden karton imparator!!

Mustafa başkan Galatasaray'ı zerre akdar seviyorsa transfer yapmasına izin verilmemeli.
Şu an terim ile zıtlaşabilecek bir yönetim yok ne yazık ki, transfer yapmak isterse şartları hiçe sayıp yapabilir. Benim bildiğim Terim hırslıdır ve egosu yüksektir, bu şekilde nokta koymamak için şuursuzca transfer yaptırır.

dön önce aynaya bak hoca rize ezim ezim ezdi resmen bu kadar aciz futbol görmedik sahamızda

Aysal gibi adam da yokki başta bunu kovacak.Terim başkanı kovar.başkan olan adam o kadar makamına uzak ki.

Sene sonunda yapılacak olan kongreye kadar kesinlikle istifa etmemesi ve gönderilmemesi lazım. Transfer yaptırılmasın yeter.

Su durumda gitmesi iyi olmaz yine sucu birine atar, takimi zaten cope cevirdi kendisinden sonra gelecek kisinin isi zor, iyice rezil olsunda bir daha kimse Terimin adini agzina almasin

umarım defteri bu sene dürülür aksi halde bu herif ve avanesi tamamen boş transferlerle önümüzdeki yılı çöpe attığı gibi ffp olayında bizi hepden çaresiz bırakıp batırır, bu herifin acilen kovulması lazım...

Mayista Ünal Bey bir darbe yapsa ne hos olurdu.

Artık bilerek ceza aldığını düşünmeye başlıyorum.yoksa ortaya konan veya daha doğrusu bi bok oynanmayan her maç sonunda hangi yüzle çıkıp konuşacaktı ki.bu ceza işi onu kurtardı resmen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt