Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bide utanmadan diyorlar ki 2013 de eleman kovuldugunda sadece liderin 3 puan gerisinde diye (hafta 4) tudor un günahı neydi oaaman?

kardeşim niye boş yere 1senemizden oluyoruz
çıkıp genclerı oynatsın 2 sene kaybetmeye razıyım
Ozani ben mi ilk 11 e monte ettim sen mi ettin? Digerlerini en azindan bench'e ben mi aldim sen mi aldin? Bunu yapmayan hocalar da gördük. Bok gibi bir sene
TFFsi , MHKsi, Uefasi , FFPsi üst üste bindiler bu sene. Terim'mi dedi Gomis'i satip bana forvet almayin? Amk takiminda forvet yok forvet.

Terimin iki sucu var:
bok gibi kondisyon yüklemesi, daha dogrusu lesh gibi Herifi getirmesi
Sacma sapan Degisiklikler

2. Devreyi bakalim nasil olacak

Neyin aciklamasi bu.. Bir seneyi feda etmek.. Hangi kitapta yaziyor evelki sene sampiyon olmus bir takimin kuculup bir sezonu feda ediyorum diyebilmesi.. Bu aciklama bence pek olmadi. Tabi bircok unsur bize karsi. Onda hemfikiriz. Ama biz Galatasaraysak feda kelimesi bize uymaz. Biz bir Besiktas degiliz

Evet onun için de ertesi sene kadrosundaki en önemli oyuncusu Tevez'i kaybeden Juventus finali oynadıydı.

Sanki gören de sanacak diğer 5 maçı da kazandık da eserek çıktık gruptan.Juventus kötüydü,Kopenhag'ı bile ıkına ıkına yendikleri bir Avrupa sezonlarına denk geldik de öyle çıktık.

Ben işin tekniğinde taktiğinde değilim, 96-2000 kadrosuna bile ayar vermiş bir adam nasıl olur da bu kadar cesaretini kaybedebilir, ben bunu merak ediyorum.

Ozani ben mi ilk 11 e monte ettim sen mi ettin? Digerlerini en azindan bench'e ben mi aldim sen mi aldin? Bunu yapmayan hocalar da gördük. Bok gibi bir sene
TFFsi , MHKsi, Uefasi , FFPsi üst üste bindiler bu sene. Terim'mi dedi Gomis'i satip bana forvet almayin? Amk takiminda forvet yok forvet.

Terimin iki sucu var:
bok gibi kondisyon yüklemesi, daha dogrusu lesh gibi Herifi getirmesi
Sacma sapan Degisiklikler

2. Devreyi bakalim nasil olacak

şuan takımın başında okan olsa bu maçtan 3 puan alacaktık belki de liderdik yav
bana terimi savunmayın

şuan takımın başında okan olsa bu maçtan 3 puan alacaktık belki de liderdik yav
bana terimi savunmayın
okan bu kadar baskidan sonra birakirdi birak 3 puan almayi. En gec 2. mhk faciasindan sonra hemde. Insallah ileride TDmüz olur o ayri konu

Ben işin tekniğinde taktiğinde değilim, 96-2000 kadrosuna bile ayar vermiş bir adam nasıl bu kadar cesaretini kaybedebilir, ben bunu merak ediyorum.

Futbol zamanla değişen bir spor dur. Sen uyuya kalınca işler böyle oluyor. Artık sporcu degil.daha doğrusu atletik oyuncular ile oynanıyor... Bizde sporcu bile yok...hala bam bam bam peşinde bizim kiler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt