Çağrı Kodaz
Sarı Üye
- 12 Kasım 2018
- 509
- 153
- 238
Şeroyu salarım üstüne öttürür seni İŞİNE BAK.Sizi kimler mamalıyor hesabını verın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şeroyu salarım üstüne öttürür seni İŞİNE BAK.Sizi kimler mamalıyor hesabını verın
Ozani ben mi ilk 11 e monte ettim sen mi ettin? Digerlerini en azindan bench'e ben mi aldim sen mi aldin? Bunu yapmayan hocalar da gördük. Bok gibi bir senekardeşim niye boş yere 1senemizden oluyoruz
çıkıp genclerı oynatsın 2 sene kaybetmeye razıyım
Ben.Sizi kimler mamalıyor hesabını verın
Ya şimdi senin elemanından başlayıp dalağına kadar sıyırcam az kaldı.Bide utanmadan diyorlar ki 2013 de eleman kovuldugunda sadece liderin 3 puan gerisinde diye (hafta 4) tudor un günahı neydi oaaman?
Hayırdır kücük terimci sinirlendın mıŞeroyu salarım üstüne öttürür seni İŞİNE BAK.
Sene sonu dua et Terim ile sampiyon olmayalim. Baska bir sey demiyorumforumda kı kuslar kuduruyor fatih terım ıstıfa etmesın dıye ellerınden gelenı yapıyorlar
Ya şimdi senin elemanından başlayıp dalağına kadar sıyırcam az kaldı.
Sinirlerimi aldırdım ben.Ama sende gizli psikopatlık seziyorum Terimle bozmuşun kafayı.Hayırdır kücük terimci sinirlendın mı
Zaten olamıyacagız olsakta sen bı bok yıyemezsınSene sonu dua et Terim ile sampiyon olmayalim. Baska bir sey demiyorum
Sanki gören de sanacak diğer 5 maçı da kazandık da eserek çıktık gruptan.Juventus kötüydü,Kopenhag'ı bile ıkına ıkına yendikleri bir Avrupa sezonlarına denk geldik de öyle çıktık.
Çok emin konuşuyorsun Güvendiğin Dağlara kar yağmasın?Zaten olamıyacagız olsakta sen bı bok yıyemezsın
dedigim gibi dua et sen. Boku sonunda sen yeme'deZaten olamıyacagız olsakta sen bı bok yıyemezsın
Ozani ben mi ilk 11 e monte ettim sen mi ettin? Digerlerini en azindan bench'e ben mi aldim sen mi aldin? Bunu yapmayan hocalar da gördük. Bok gibi bir sene
TFFsi , MHKsi, Uefasi , FFPsi üst üste bindiler bu sene. Terim'mi dedi Gomis'i satip bana forvet almayin? Amk takiminda forvet yok forvet.
Terimin iki sucu var:
bok gibi kondisyon yüklemesi, daha dogrusu lesh gibi Herifi getirmesi
Sacma sapan Degisiklikler
2. Devreyi bakalim nasil olacak
safi rüzgarsın hocan gibidedigim gibi dua et sen. Boku sonunda sen yeme'de
oyna devam
okan bu kadar baskidan sonra birakirdi birak 3 puan almayi. En gec 2. mhk faciasindan sonra hemde. Insallah ileride TDmüz olur o ayri konuşuan takımın başında okan olsa bu maçtan 3 puan alacaktık belki de liderdik yav
bana terimi savunmayın
Bülent kaptanı harcadı bu taraftar Okanı filan 3 maç sonra kovardık.şuan takımın başında okan olsa bu maçtan 3 puan alacaktık belki de liderdik yav
bana terimi savunmayın
Ben işin tekniğinde taktiğinde değilim, 96-2000 kadrosuna bile ayar vermiş bir adam nasıl bu kadar cesaretini kaybedebilir, ben bunu merak ediyorum.