Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim'i savunanlar başka bir alternatif olmadığı için savunuyor.Anti Terimciler ise Terim gitsinde yerine kim gelirse gelsin diyor.Terim gittikten sonra yerine gelen hocada Terimcilerin ilk hedefi olacak.Teknik direktör öğütme çiftliğine döndük resmen geleni gideni harcıyoruz.

Galatasarayin basindaki her isme saygimiz sabrimiz var sizin gibi degiliz merak etme

Galatasarayin basindaki her isme saygimiz sabrimiz var sizin gibi degiliz merak etme

Kimsenin kimseye pek sabrı kalmadı bu devirde. Kendim için de bunu söylüyorum. Devir teknoloji yani sürat devri. İnsanlar ne olacaksa hemen olsun istiyorlar. Gelecek yeni teknik direktöre muhtemelen 4-5 ay sabır gösterilecek. Hele bir de bu yeni gelen adamın özgeçmişi parlak değilse bkz. Tudor, bu süre daha da azalacak.

Kendini terimci diye atfeden sensin
Terimci derken Terimle emekli olana dek devam edilmesinden yanayım.Ancak terimin yerinde bugün başka bir hocada olsa savunurdum.Çünkü adam seni daha 6 ay önce şampiyon yapmış.Senin bu adamı yönetim olarak ödüllendirmen lazım istediklerini yapman lazım.Golcü oyuncunu satıyorsun.Kiraladığın stoperi lyona kaptırıyorsun.İstediği transferleri yapmıyorsun.Hocanın adı fark etmez benim için.

Kimsenin kimseye pek sabrı kalmadı bu devirde. Kendim için de bunu söylüyorum. Devir teknoloji yani sürat devri. İnsanlar ne olacaksa hemen olsun istiyorlar. Gelecek yeni teknik direktöre muhtemelen 4-5 ay sabır gösterilecek. Hele bir de bu yeni gelen adamın özgeçmişi parlak değilse bkz. Tudor, bu süre daha da azalacak.

Avci gelmeli aklima baska bir isim gelmiyor

Terim, Galatasaraydan buyuk degilder bunu akliniza sokun nasil onu ''efsane'' yaptiysak kestane yapariz.

akilli olun lan

Acaba SAF 2003-2006 arasi 3 sezon ust uste sampiyon olmadiginda "Kovun bunu kimse Man Utd.'dan buyuk degildir" diyen olmus mudur

Avci gelmeli aklima baska bir isim gelmiyor

2 maç sonra diyeceğiniz şu olacak; ''korkak oynatıyor'' Abdullah Avcı, sıfır risk demek. Galatasaray'daki baskıyı kaldıramaz. Kaç seneden beri olduğu yerde sayan bir teknik direktör. Elindeki malzemeye göre oynattığı futbol hiç de iç açıcı değil.

Yav aga avcı mavcı boş işler.Adam 5-6 senedir aynı kadroyu oynatıyor.Başarılı olsun yani artık bi sezonda.Avcıya verilen süre Ertuğrul Sağlama verilseydi bambaşka işler yapardı başakşehirle.

2 maç sonra diyeceğiniz şu olacak; ''korkak oynatıyor'' Abdullah Avcı, sıfır risk demek. Galatasaray'daki baskıyı kaldıramaz. Kaç seneden beri olduğu yerde sayan bir teknik direktör. Elindeki malzemeye göre oynattığı futbol hiç de iç açıcı değil.

Kardesim,

Diyelimki Terim sezon sonu birakti, asklinda kim gelir teknik adam olarak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt