Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam yeni denemeler yapıyor, yakında bir çok reform yapacak, biraz sabredelim. :p

tebrik ederiz imparatoriği

gelip geçen çakıp gidiyor, bu gidişle rekor kıracağız sanırım.

sezon sonu yolların ayrılması gerek adam modern futbola ışık yılı seviyesinde uzak birisi.

Feg değişikliğinin hiçbir açıklaması yok.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Uzun zaman sonra top oynadık ama yine yenildik.

Eğer bu maça kadar grafiğimiz iyi olsaydı bu maç için tek kelime söylemezdim ama gerçekler öyle değil.

Bu maç bizim oyuncu bazındaki eksiklerimiz (forvet gibi) kadar takımda kazanma ritmi kalmamasıyla alakalı.

Maalesef bu tablonun oluşmasında hocanın da suçu büyük. Takımın kazanabileceği maçlarda yanlış strateji ve kadro tercihleri ile ritmi tamamen kaybetmemize sebep oldu hoca. Ritmi kaybettiğiniz zaman panik başlıyor, ayaklar titriyor ve iyi oynasanız dahi böyle oluyor işte.

Macın adamı feguli fatih hocanın mobbing uygulayıp sene basından beri oynatmadıgı adam. Eger bu kadar sakat cezalı olmasa suan tribünde izliyordu

tarihin en kolay CL grubundan sidik zoruyla avrupa ligine kalabildiği için kendisine plaket verilmeli!!

Ağlıyorum. Galatasaray'ın 11 maçtır maç kazanamamasına üzülüyorum.

Sevinenlerden olmaktan iyidir.

Terimsporlular o kadar cok belli ki..

Değil 11 maç, TSL, CL vesaire tum resmi maclarda yenilsek bile bunlar FT ye toz kondurmaz... Agla derler..

Bu kişiler Galatasaraylı mı cidden supheliyim ..:((

Suan soyunma odasında pasta kesılıyor muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt