Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fsddfs hocaya nereden caksam diye açık arayan at gözlüklüler gomis'in gidişine binaen yapılan açıklamayı da cimbizlayip "bu argüman da curudu" olarak değerlendirmiş. hoca bunu defalarca acikladi, anlamayana davul zurna az.

Ocak ve temmuzda takımı yenıleyecek

bu yenılemeden sonra 5 yıl basarıyı unutun gelecek hocalarada gecmıs olsun

korkunc bir batak bizi bekliyor, bu yıl zaten kayıp lakin önümüzdeki yıl kendince sağlam takım kurmak adına büyük masraflara sokacak takımı,bunu son şampiyon yaptığı 3. dönemindede yapıp şampiyonlukdan sonra büyük enkazla sıvışmışdı..

Adamın konuşmasını dinlemiyorlar sonra gelip burada tapınma eylemine devam ediyorlar.

Hoca Gomis'in gidişinde teknik boyutta onayı verdim diyor. Yani Gomis'in teknik olarak, oyuncu profili olarak gitmesine onay vermiş. Yani : Hayır Gomis kalsın bana lazım, siz 2 değil 1 adam alın diyebilirmiş.

Tapınma eyleminize saygı duyuyorum ama kulaklarınızla duymadığınız şeyleri duyanlara saygı duyun.

"İki aşamalı düşünüyoruz: Ocak ve temmuz. Bu aşamalarda çok transfer yapabiliriz"

İnşallah böyle de olur hocam. En azından takımın kadro kalitesinin bu kadar sıkıntılı olduğunun farkında Fatih Terim. Ama gelin görün ki yönetim yine hiçbir halt beceremeyecek ...

Enes çok yanlış yerlerdesin.. Kadro kalitesi neden sıkıntılı olsun? Gecen sene sampiyon olan kadrodan Gomis gitti.. Onyekuru, Emre, Ndiaye gibi takviyeler yapılmadı mı? Hepsi de FT nin onayıyla.. Yonetim forvet alamadığı için eleştirilebilir, ben de cok eleştirdim.. Ama insaf yahu.. Mevcut kadroya rezil futbol oynatan, buyuk hatalar yapan, hatalarından ders çıkarmayan, fizik-kondusyonda ezilen ve son resmi maclarda dokulen bir takımın TD sine daha ne kadar guveneceğiz??? Yeni transferler, bonservis ucreti olmasa bile futbolcu ucretleri ile kulup butcesine yeni yuk yuklemeye deger mi?? Bu TD nin adı FT olmasa bugun çoktan kovulmuştu zaten..

Yalnız Gomis olayında hoca çokta suçlu sayılmaz gomiste gitmek istiyordu kafasında bitirmişti burayı diye biliyorum

1544561477032.webp

Gomis'in Terim'in sevdiği tarzda bir santrfor olmadığı malum bir durum. Gomis gitmek istiyor bu bir. Hocanın kafasında başka stil bir santrfor var bu iki. Yönetim de gelip iki tane adam alacağız, bunu satalım diyor bu da üç. Terim bunların hepsini hesaba katıp onay veriyor. Hatalı olabileceği tek nokta yönetime güvenmek ki bu da olamaz çünkü böyle bir güvensizlik ortamı varsa direkt olarak istifa etmesi lazım. Yani yönetim gelip bunu yapacağız dediğinde "siz onu beceremezsiniz dursun bu eleman" demek yerine istifa etmesi daha mantıklı.

Aslında böyle günler iyi oluyor icten içe eziklik yaşayanlar çıkıyor ortaya
Buyurun grup lideri takımı hallaç pamuğu gibi attik iki maçta da

Oynanan oyun beni tatmin etti başakşehir e böyle oynarsak hiç şansları yok

Galatasaray Düşmanlarının .........

Aslında böyle günler iyi oluyor icten içe eziklik yaşayanlar çıkıyor ortaya
Buyurun grup lideri takımı hallaç pamuğu gibi attik iki maçta da

Oynanan oyun beni tatmin etti başakşehir e böyle oynarsak hiç şansları yok

Galatasaray Düşmanlarının .........

Bir sonraki macta ayni futbolu garanti edebiliyor musun

İddiası olan Porto maçı da bunun kopyasıydı uydurma penaltıları çıkarırsak. O da hakem etkeni yapacak bir şey yok.

Allah'tan ultraslan var efsane hocamıza sahip çıkıyorlar zor günümüzde.

Buradakiler boş hava hiç kusuruma bakmasınlar. Kendimde dahil. Etki edecek tek taraftar grubu varsa oda onlar ki onlarda her zaman işlemiyor sonuçta.

Biz burada ancak birbirimizi üzeriz boş boş laf yetiştirerek

Allah'tan ultraslan var efsane hocamıza sahip çıkıyorlar zor günümüzde.

Buradakiler boş hava hiç kusuruma bakmasınlar. Kendimde dahil. Etki edecek tek taraftar grubu varsa oda onlar ki onlarda her zaman işlemiyor sonuçta.

Biz burada ancak birbirimizi üzeriz boş boş laf yetiştirerek
Buradakilerle (ben de dahil) kulüp yönetilseydi her hafta hoca, her sezon da tüm kadro değiştirilirdi. Boşuna birbirimizi yipratiyoruz dediğin gibi. Her sezon hoca mi değiştirilir geçen sezon imza attığını öğrendiğimizde sevinçten uyuyamamistim. burada trolluk olsun diye mi yoksa bilinçli mi yaptıklarından emin olamadıgim hocaya olur olmadık şeyler için sallayan şahıslar acaba şampiyon olduğumuzda neler yazıyordu çok merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt