). Milli takım şimdiki halinden iyiydi yine de. Bak şimdi anlatamadığım nokta şu Fatih terim'in futbol anlayışı bitmiş olabilir, futboldan hiç anlamıyor da olabilir bunlar görüştür bir şey diyemem. 96-2000 arası da dahil ahım şahım futbol oynatmamış da olabilir. O uefa takımı da fena oynamadı denilebilir, hatta o takım kötü bir takımdı, kötü futbol oynadıya da varım. Hepsine fitim. Burada önemli olan neyi referans aldığımız. Barcelona'nın 6 kupa aldığı sezonki takımla kıyaslarsak haklısın, ya da şu anki cityle ya da 15 sene önceki milan, juventusla vs. Bizim takımımızın daha iyi oynadığı bir dönem var mı onu soruyorum ki referans alayım, onunla kıyaslayalım. Yoksa iyi oynattı, kötü oynattı hep havada kalan kavramlar. Her zaman daha iyisi vardır, daha kötüsü de olabilir.
Başka teknik direktör sormamın sebebi bu. Kıyaslayabileceğim bir nokta arıyorum.
Söylediklerine katılıyorum. Sneijder-drogra-burak transferlerinden sonra o kompakt oynayan takım kayboldu, oyuncuların bireysel olarak iş bitirdikleri, deplasmanların kanser olarak geçtiği bir dönem geldi. Milli takım da kötüydü sanırım, bilemiyorum çünkü çoğu maçını izlemedim bile ilgimi çekmiyordu.