Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bugün de bize modern futbolun en ideal orta saha çiftlerinden olan selçuk-fernandoyu izlettiğin için teşekkürler

selcukun yerine kim girecekti diyenler arkadaslar kim girerse girsin selcukdan daha faydali olurdu adam bitmis oyniyamiyor hic bir varlik yok hic bir katkisi yok. gecn bir oyuncu girse en azindan ölümüne kosar onu bile yapsa yeter

Katkısı olmamasını geçtim oyunda olduğu zaman oyun rakibe dönüyor.

Selçuk bugün bir pozisyonda bizim yarı sahanın ortasında topu kaptırdı. Rakip değerlendiremedi. Selçuk da pozisyondan sonra dönüp özür diledi.

O pozisyon aslında Selçuk'un tükenmişliğinin bir özeti. Orada Selçuk hata yaptığını düşünüyor ama aslında hata değil bitikliğinden kaptırdı topu. Her pozisyon böyle göze çarpmıyor ama böyle kolay hatalarla hücumu ve savunmayı baltaladığı çok pozisyon var.

Vücudunu hareket ettiremiyor artık bu adam ve biz hala hayır bekliyoruz.

Hoca keske Garry sakatlaninca Linnes'i alsaydin.Selcuk bi ise yaramadi 45 dk.

yav he he arkadas, sen bir oyuncu sakatlandi diye mariano ve fernando haric eren dahil iyi kötü herkes bir seyler oynarken isleyen düzenin icine edip 2-3 oyuncunun yerini degistirirsen adama gülerler.

feghouli ilk yari daha serbestti, ikinci yari sag tarafa hapsoldu. zaten marianonun bir ise yaramadigi günde linnesin eksikliginden dolayi o taraf dogru dürüst üretken olmadi. tek kaldi hep.

ilaveten ndiayeyi 10 numaraya koymak büyük dahilik, ndiaye galatasaray gibi bir takimda 10 numara pozisyonunda oynayamaz, kaybolur gider. nitekim merkezde avel avel birbirine bakan iki bitik hayalet oyuncu vardi. catir cutur pozisyon verdik. basaksehir ataklarini basaksehir gol yapamadigi icin savusturduk. sistemi degistirecegine cikacak olan oyuncunun yerine birini alsan bu mac bizimdi. garry ile birlikte marianoyu kenara alip sag tarafi linnes mugdat yapsan bu mac bizimdi.

besiktasin sahasinda bile bu ikisi oyuna girdikten sonra birseyler oynadik. balik hafizali olmak lazim selcugu oyuna alip biseyler beklemek icin.

fatih terim bitmis okeye dönüyor maalesef.

Selçuk değişikliği mecburiyeti.
Başka tercihler olabilirdi belki ama hoca tercübeden yana kullandı tercihini bu tür zorluk derecesi yüksek maçta.

Eren değişikliği geç kaldı bence sadece.

he bu arada sakın orta sahaya transfer isteme hoca çok alternatif var ve müthiş formdalar selçuk fernando falan

rakip halı saha temposunda top çeviriyor müthiş orta sahalarımız izliyor resmen

Beğenmediğimiz Abdullah Avcının maç sonu açıklamalarını dinle taktik nedir öğren. Defanstan havadan ileriye top atmak gibi çağ dışı futbol izlemek istemiyorum ben

Selçuk'la sözleşme uzattırdığında nasıl savunacağınızı acayip merak ediyorum ama ona da iyi bir kulp bulursunuz.

Selçuk değişikliği mecburiyeti.
Başka tercihler olabilirdi belki ama hoca tercübeden yana kullandı tercihini bu tür zorluk derecesi yüksek maçta.

Eren değişikliği geç kaldı bence sadece.

Yav kanser ettin yorumlarinla
Saygi duymaya calisiyorum da
Sokmusum selcugun tecrubesine affedersin
Musluman ayni delikten 2 defa isirilmaz diye bir laf vardir bilmem bilir misin.
Terimi savuncam diye selcuk degisikligini izah etme cabasina girmene gerek yok

Selçuk değişikligi yanlış her ne kadar tecrübeli olmasına rağmen sahadaki vereceği performans da önemli. Abdulhamit 2nin cesedinden daha ruhsuz olan bir futbolcunun katkı sağlamasını beklemek Fatih hoca gibi birisine yakışmıyor açıkçası. Celil cok daha kötü oynayamaz

Yav kanser ettin yorumlarinla
Saygi duymaya calisiyorum da
Sokmusum selcugun tecrubesine affedersin
Musluman ayni delikten 2 defa isirilmaz diye bir laf vardir bilmem bilir misin.
Terimi savuncam diye selcuk degisikligini izah etme cabasina girmene gerek yok
Engele yorumlarımı o vakit okadar üzülüyor isen.

Ben istediğimi yazarım açıkçası.

Bir hata yapti diyin yaw, korkmayin birkac hatasini soylediniz diye ftorculugunuza gölge düsmez. Komik duruma dusmekten iyidir.

Çok iyi bir dmc şart hem zeki hem seri güçlü bu takımın net sorunu bu
İyi bir forvet ve stoper

Galatasaray Düşmanlarının .........

ayrıca sırf hızlı olmayan gol atabilen bir sol kanat lazım arada emre akbaba da oynayabilir ama olsun

alan alınırsa solda oynayabiliyor gerçi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt