Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaş, işi nerden siyasete getirdin?
Başka derdin mi yokta,dünyada en uzak olduğum konu ile beni yargılıyorsun.

Benim terim'le olan sempatim,Tüpçü ile yanyana oturup kahkaha attığı gün bitti.

Birde üstüne dünya futbolundan uzaklaşması,kendini gelişmelere kapatması, yurtiçi havuzundan ötesini bilmemesi ve egosu eklenince tüm kontrolünü kaybetti ve artık bizede kendini de zarardan başka bir şey vermiyor.

Günü geldiğinde sizlerde bunu anlayacaksınız ama her zaman ki gibi geç anlamış olacaksınız.

Ben Terim'i mütemadiyen elestiriyorum yalniz tüm eksiklerine ve yanlislarindaki israrina ragmen kendisine olan sempatim bitmis degil, bende halen kredisi mevcut, tipki Hagi gibi.

Senin durumun sempati duymamaktan ziyade nefret etmek, problem orada daha cok.

Kim bilir hangi yıldızları istiyor alınmayacagını bile bile yönetımle arayı bozup yıne gidecek ve başarısızlıgını örtecek :D Sakın gitme bu takımı nasıl batırdıysan öyle düzelt
giphy.gif

Tuduron kendi sahamizdaki oyununa yuzde birine oynamamiyoruz. 90 dakkika kopek gibi kosuyordu adamin takimi

Hay teriminize ya. Gidin az baska konulara yazin gelip gidin nefretinizi kusuyorsunuz adama. Kabullenin iste gitmeyecek adam siz boyle nefretinizi gosterdikce karsi taraf daha cok sahipleniyor susun herseyi firsat bilmeyin.

Ben Terim'i mütemadiyen elestiriyorum yalniz tüm eksiklerine ve yanlislarindaki israrina ragmen kendisine olan sempatim bitmis degil, bende halen kredisi mevcut, tipki Hagi gibi.

Senin durumun sempati duymamaktan ziyade nefret etmek, problem orada daha cok.
Kusura bakma ama aysal başkan da arkamızdan iş çeviren Tüpçü ile oturup kahkahalar atsa ona da nefret beslerim.

Kendimce kimin GALATASARAY'a zarar verdiğini veya vereceğini düşünüyorsam sevmem,desteklemem ve gerekirse nefrette ederim.
Nasıl dursun ve hamza'nin bize yaşattığı rezaletleri dile getirip kendilerine bela okuduysam yine yaparım.

Benim için asolan GALATASARAY
Kişilerin hiçbir önemi yok.

Kusura bakma ama aysal başkan da arkamızdan iş çeviren Tüpçü ile oturup kahkahalar atsa ona da nefret beslerim.

Kendimce kimin GALATASARAY'a zarar verdiğini veya vereceğini düşünüyorsam sevmem,desteklemem ve gerekirse nefrette ederim.
Nasıl dursun ve hamza'nin bize yaşattığı rezaletleri dile getirip kendilerine bela okuduysam yine yaparım.

Reis keske Aysal basganim gelse de Terim'e kapiyi gosterse

Mancini ve Prandelli donemlerini ozluyorum

031020131950109635110.jpg

prandelli-unal-aysal-sayesinde-buradayim-6523579_1588_o.jpg

Prandelli doneminde transferler nokta atisiydi

pandev600_M6E3F.jpg

Yoksa futboldan anlayan, disiplinli ve pasta kestirmeyen bir Alman hoca mi gelsin?

Tüpcünün ekmegine bilerek yag sürüp Terim'i kovacak zemini hazirlayan aysaldir.

Tüpcünün ekmegine bilerek yag sürüp Terim'i kovacak zemini hazirlayan aysaldir.
O zaman oltaya gelmeyip bizi satmayacakti.
Efendi efendi çekilip evinde oturacakti veya avrupaya gidecekti.
Düşmanla iş birliği yapmayacaktı.

Reis keske Aysal basganim gelse de Terim'e kapiyi gosterse

Mancini ve Prandelli donemlerini ozluyorum

031020131950109635110.jpg

prandelli-unal-aysal-sayesinde-buradayim-6523579_1588_o.jpg

Prandelli doneminde transferler nokta atisiydi

pandev600_M6E3F.jpg

Yoksa futboldan anlayan, disiplinli ve pasta kestirmeyen bir Alman hoca mi gelsin?
Aklın sıra dalga geçiyorsun ama bu hamlelerin tutmaması aysal başkanımi koltuğundan etti.

Prandellinin de mancinin de başarılı olacağını düşünmüştüm ama olmadı.Sistem işi bizim yerli satıcı oyuncular ile olmuyor.

Aysal başkan da futboldan anlamam demesine ragmen bu işlere girerek en büyük hatayı yapmıştır.
Birde üstüne arkasından iş çeviren yerli oyuncular,Tüpçü,liseliler ve diğerleri eklenince daha fazla zarar vermemek için mecburen çekilmek zorunda kalmıştır.

avrupada terimi tesislere sokacak bir kulüp var mıdır şeklinde bir sorunsal oluşuyor sanırım burada moit
Bunu ben demiyorum.
Parayla haber yapanlar diyordu.
Yok bilmem hangi avrupa devi peşinde filan.
Madem öyle gitseydi.

O zaman oltaya gelmeyip bizi satmayacakti.
Efendi efendi çekilip evinde oturacakti veya avrupaya gidecekti.
Düşmanla iş birliği yapmayacaktı.

Aysal kovdu, satis falan yok. Önce yazin Ali Dürüst'le Albayrak'i kovdu, sonra da tüpcüyle tiyatro kurup hocayi kovdu. Milli takim tüpcünün degil.

Beyler muhabbet ne ben tam anlayamadim hoca twit atmış makara falan yapıyor diyorlar biri açıklayabilir mi ?

Aysal kovdu, satis falan yok. Önce yazin Ali Dürüst'le Albayrak'i kovdu, sonra da tüpcüyle tiyatro kurup hocayi kovdu. Milli takim tüpcünün degil.
Bende onu diyorum işte kovulması düşman ile iş birliği yapması anlamına gelmiyor.
Milli takımın kapısı terime her zaman açıktı ama başında Tüpçü varken gitmeyeckti.

Neyse zaman kimin haklı çıkacağını gösterecek.

Umarım ben haksız çıkarım da; GALATASARAY,terimle birlikte başarıdan başarıya koşar ve borç içinde dibe doğru gitmez.

Aklın sıra dalga geçiyorsun ama bu hamlelerin tutmaması aysal başkanımi koltuğundan etti.

Prandellinin de mancinin de başarılı olacağını düşünmüştüm ama olmadı.Sistem işi bizim yerli satıcı oyuncular ile olmuyor.

Aysal başkan da futboldan anlamam demesine ragmen bu işlere girerek en büyük hatayı yapmıştır.
Birde üstüne arkasından iş çeviren yerli oyuncular,Tüpçü,liseliler ve diğerleri eklenince daha fazla zarar vermemek için mecburen çekilmek zorunda kalmıştır.

Yabanci hoca basarili olunca basari kendine yaziliyor da, basarisiz olunca yerli oyuncular mi satmis oluyor?

Bir yabanci hoca Turkiye'de kolay kolay basarili olamaz, cunku hem kulubu yonetenler hem de taraftarlar sabirsiz. Hemen basari olalim istiyorlar, gelene gecene 4-5 atalim, her sene sampiyon olalim dusuncesi var. Bir yabanci hoca'nin Turkiye'de basarili olmasi icin taraftar baski yaratmamali, islerine karismamali, kulubu yonetenler de zaman tanimali, belki bir veya iki sezonu kaybedersin ama uzun vade de basarili olabilirsin.

Mesala Tudor hic bir teknik direktorun yapamadigi temizligi yapti, transferler konusunda da maliyetlere degil de alinan oyunculara bakarsak basarili diyebilirim ama gel gor ki buyuk maclarda sinifta kalmasi taraftar icin buyuk bir malzeme, hemen istifa diye bagirdilar ve kovuldu.

Ali Koc geldi, Cocu'yu bir proje olarak gordu ve getirdi ama yapilan yanlis transferler ve kotu sonuclardan sonra ona da yol gozuktu.

En son hangi yabanci teknik direktor bizim ligde basarili oldu? Zico galiba, o da 2007-2008 yillarinda, dusun yani.

Oyle futboldan anlayan alman bir teknik direktor falan bizim ligde hikaye. Bir derbi kaybediyorsun taraftar sosyal medyada teknik direktoru yerden yere vuruyor, istifa diye bagiriyor, yonetim baski altinda olunca baska care kalmiyor ve sutlamak zorunda kaliyor, ayni Ali Koc'un yaptigi gibi.

Yabanci hoca basarili olunca basari kendine yaziliyor da, basarisiz olunca yerli oyuncular mi satmis oluyor?

Bir yabanci hoca Turkiye'de kolay kolay basarili olamaz, cunku hem kulubu yonetenler hem de taraftarlar sabirsiz. Hemen basari olalim istiyorlar, gelene gecene 4-5 atalim, her sene sampiyon olalim dusuncesi var. Bir yabanci hoca'nin Turkiye'de basarili olmasi icin taraftar baski yaratmamali, islerine karismamali, kulubu yonetenler de zaman tanimali, belki bir veya iki sezonu kaybedersin ama uzun vade de basarili olabilirsin.

Mesala Tudor hic bir teknik direktorun yapamadigi temizligi yapti, transferler konusunda da maliyetlere degil de alinan oyunculara bakarsak basarili diyebilirim ama gel gor ki buyuk maclarda sinifta kalmasi taraftar icin buyuk bir malzeme, hemen istifa diye bagirdilar ve kovuldu.

Ali Koc geldi, Cocu'yu bir proje olarak gordu ve getirdi ama yapilan yanlis transferler ve kotu sonuclardan sonra ona da yol gozuktu.

En son hangi yabanci teknik direktor bizim ligde basarili oldu? Zico galiba, o da 2007-2008 yillarinda, dusun yani.

Oyle futboldan anlayan alman bir teknik direktor falan bizim ligde hikaye. Bir derbi kaybediyorsun taraftar sosyal medyada teknik direktoru yerden yere vuruyor, istifa diye bagiriyor, yonetim baski altinda olunca baska care kalmiyor ve sutlamak zorunda kaliyor, ayni Ali Koc'un yaptigi gibi.

Yabanci hoca bulacaksin kardesim. Nasil eskiden bestas ve fener Daum ve Zico ya buldu veya biz Geretse bulduk bulacaksin. Illa turk olmasi sart degil, avrupada suan genc teknik adamlar cikiyor. Nagelsmann, Tedesco, Aysal yonetiminde Tuchele istemistik ama adam dinlemek istedi keske gelseydi.

Imkansiz degil bir yabanci hoca bulmak ama var oyle hocalar. Hollanda futbolu zaten bize ters, onlari gecelim ama Almanlar gayet iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt