- 28 Mayıs 2011
- 10.276
- 9.807
- 1.738
Seksenlerde Derwall ile başlayan, Doksanlarda Feldkamp ile devam eden dönem gibi, yine kaliteli bir Alman veya yabancı bir hoca bulmamız gerek.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Seksenlerde Derwall ile başlayan, Doksanlarda Feldkamp ile devam eden dönem gibi, yine kaliteli bir Alman veya yabancı bir hoca bulmamız gerek.
avrupada terimi tesislere sokacak bir kulüp var mıdır şeklinde bir sorunsal oluşuyor sanırım burada moit
s.a reis anladığım kadarıyla terimin hayin işgüzarlıkları kadar demirörenle çektirdiği şu foto sende nefret duygularının körüklenmesinde sebep olmuş.Kusura bakma ama aysal başkan da arkamızdan iş çeviren Tüpçü ile oturup kahkahalar atsa ona da nefret beslerim.
Kendimce kimin GALATASARAY'a zarar verdiğini veya vereceğini düşünüyorsam sevmem,desteklemem ve gerekirse nefrette ederim.
Nasıl dursun ve hamza'nin bize yaşattığı rezaletleri dile getirip kendilerine bela okuduysam yine yaparım.
Benim için asolan GALATASARAY
Kişilerin hiçbir önemi yok.
.Bu vesileyle Efsane Büyük Başkan Ünal Aysal Beyefendi Hazretlerini bir kez daha sevgi, saygı ve minnetle analim.
s.a reis anladığım kadarıyla terimin hayin işgüzarlıkları kadar demirörenle çektirdiği şu foto sende nefret duygularının körüklenmesinde sebep olmuş.
Ekli dosyayı görüntüle 34492
ama şu kısım çok ilgimi çekti reis " Kusura bakma ama aysal başkan da arkamızdan iş çeviren Tüpçü ile oturup kahkahalar atsa ona da nefret beslerim."
Ekli dosyayı görüntüle 34493
Ekli dosyayı görüntüle 34494
geçen sene şampiyonluğa giderken terimle alakalı bi ton söz vermiştin tutamadın daha evvel farklı konularda verdiğin sözleri tutmadıüın gibi. bari bunu tut diyecemde sanmıyorum
bu arada foto Sn uluönder anarşik başkanımız ünal aysal beyefendi hazretlerinin katıldğı rte vizyon toplantısından
ii frmlr
Ya olursak?
İddia?
Var mısın?
Ikisinin ayni sey oldugunu dusunmek icin yuksek doz kebaba maruz kalmis olmalisin.s.a reis anladığım kadarıyla terimin hayin işgüzarlıkları kadar demirörenle çektirdiği şu foto sende nefret duygularının körüklenmesinde sebep olmuş.
Ekli dosyayı görüntüle 34492
ama şu kısım çok ilgimi çekti reis " Kusura bakma ama aysal başkan da arkamızdan iş çeviren Tüpçü ile oturup kahkahalar atsa ona da nefret beslerim."
Ekli dosyayı görüntüle 34493
Ekli dosyayı görüntüle 34494
geçen sene şampiyonluğa giderken terimle alakalı bi ton söz vermiştin tutamadın daha evvel farklı konularda verdiğin sözleri tutmadıüın gibi. bari bunu tut diyecemde sanmıyorum
bu arada foto Sn uluönder anarşik başkanımız ünal aysal beyefendi hazretlerinin katıldğı rte vizyon toplantısından
ii frmlr
uza küçük beslemeIkisinin ayni sey oldugunu dusunmek icin yuksek doz kebaba maruz kalmis olmalisin.
Sana recete olarak 4 kadeh whiskey yaziyorum.
Kebabi bizzat ft canli canli yedirmis anlasilan.uza küçük besleme
Kebabi bizzat ft canli canli yedirmis anlasilan.
Bunun recetesi daha farkli: Camasir suyuyla gargara yapmalisin.