Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dedimya iste kadro iyi degil ona ragmen gecen sene sampiyon yapti
Bu senede kadronun iyi olmadigi aciya cikti, ona ragmen hakkimiz yenilmese yine daha önde olurduk simdi

Yapmayın Allah aşkına şu anki kadro bu puanı alacak, kendi evinde lig sonuncusu dan vs. 2 gol yiyecek kadro mu. Hep mi başkaları suçlu. İşte bu gibi şeyler delirtiyor bizleri... Neresi mantıklı bunun...

Yapmayın Allah aşkına şu anki kadro bu puanı alacak, kendi evinde lig sonuncusu dan vs. 2 gol yiyecek kadro mu. Hep mi başkaları suçlu. İşte bu gibi şeyler delirtiyor bizleri... Neresi mantıklı bunun...
Ya yazdimya demin adil olsa su anki kadro o macida kazaniyordu konyayida aliyordu ve belkide liderdik...o kadar sakata cezaliya ragmen, yani burda simdi bir td basarisi yokmu? Terim kendi elestirisinide yapar ve iyi gitmiyen durumlari düzeltir (cok sakatlik, kondisyon ve tabi forvet) ve mayisda yine sampiyon oluruz

vallahi hiç bişe anlamadım yazdığından yada ne anlatmak istediğinden. birde öğretmen olmuşsunuz kendinizi anlatmakta zorlanıyorsunuz.

forumdan gidersen sevinirim bay olumsuz. çünkü olumsuz mesajların foruma zarar veriyor

İşine gelmemesi normal çocuğum. Bak orada engelle butonu var basiver çocuğum. Sürekli birilerine öteki davranışı sergileyip comar vs. Deyip forumlardan atmaya çalışma adap öğren tartış çocuğum. Hadi kumuna...

Ya yazdimya demin adil olsa su anki kadro o macida kazaniyordu konyayida aliyordu ve belkide liderdik...o kadar sakata cezaliya ragmen, yani burda simdi bir td basarisi yokmu? Terim kendi elestirisinide yapar ve iyi gitmiyen durumlari düzeltir (cok sakatlik, kondisyon) ve mayisda yine sampiyon oluruz
İnşallah dediğin gibi olur, biz de utanır özür dileriz...

İşine gelmemesi normal çocuğum. Bak orada engelle butonu var basiver çocuğum. Sürekli birilerine öteki davranışı sergileyip comar vs. Deyip forumlardan atmaya çalışma adap öğren tartış çocuğum. Hadi kumuna...
işime gelmemesinden değil türkçe yazımınızda sıkıntı olduğundan anlayamadım.

tekrar okur musunuz yazdığınız mesajı. kumuna gitmesi gereken kişide sensin çünkü 4-5yaşlarında bir çocuk gibi yazıyorsunuz ne dediğiniz anlaşılmıyor

işime gelmemesinden değil türkçe yazımınızda sıkıntı olduğundan anlayamadım.

tekrar okur musunuz yazdığınız mesajı. kumuna gitmesi gereken kişide sensin çünkü 4-5yaşlarında bir çocuk gibi yazıyorsunuz ne dediğiniz anlaşılmıyor

Hadi çocuğum ne yazdığını bilmeyen adamın yazılanları anlamaması kadar normal bir şey olabilir mi. Haaa tamam doğru sen bunu da anlayamazsın şimdi çocuğum...

728xauto.jpg

Konu içerisinde sürekli karşılıklı tartışma ve hakarete doğru bir yönelim olduğu için, bir süre konu kapalı kalmıştır.

Karşıt görüşlere müdahil olmadan kendi görüşlerinizi dile getirebilirsiniz. Biriniz X yazar biriniz Y mümkün olduğunca tartışmayıp görmezden geliniz. Bu konu özelinde malesef bu baya suistimal ediliyor. Beğenmediğiniz yorumlara karşılık verip tartışmayı uzatmayınız.

Konu açılmıştır. Hakaret içeren tartışmalarda bulunan kişiler konudan uzaklaştırılacaktır.

Renktaş,kahkaha derken anlaşmasını ve birlikte çalışmayi kast ettim.

Aysal başkan,burda kendisine protokol gereği gösterilen yerde oturmuş yani 3 büyükler olarak fenerasyon başkanınin yanında.
Ve dikkat edersen kendisi cool bir şekilde samimiyetini koruyarak davet edildiği yerde sessizce oturuyor.

Ayrıca aysal başkan,demiroren için; futbolun başında olduğu sürece ÜLke futbolu ileriye gidemez tarzında bir laf ile kendisi hakkında görüşlerini dile getirmişti ve haklılığı her geçen gün ortaya çıkıyor.

Ayrıca verdiğim sözlerden kastın ne tam anlamadim?

Terim geçen sezon şampiyon yaptığında ve başak,bjk maçlarında güzel kadro ve taktik ile çıktığında kendisini bu başlıkta bizzat tebrik ettim.
Yaz boyunca hazırlık doneminde aldığımız kötü sonuçlar ve yaptırdığı berbat transferler sebebiyle kendisini suçlamadim ve sesimi çıkarmadım.
Ne zaman ki rezil performans göstermeye başladık artık canımıza tak etti.

İkimiz de oldukça uzun süredir foruma üyeyiz. Yanlış hatırlamıyorsam sen Terim'i Yıldırım Demirören olayından önce de sevmiyordun.
Yanlışsam düzeltebilirsin tabii.

İkimiz de oldukça uzun süredir foruma üyeyiz. Yanlış hatırlamıyorsam sen Terim'i Yıldırım Demirören olayından önce de sevmiyordun.
Yanlışsam düzeltebilirsin tabii.
Doğrudur.
Ancak özel bir nefretimde yoktu
Tabi şimdiki gibide değilim.
Egosu ve kibri en başından beri iticilik sebebi.

Nizipli başkan gitse bile terim kalsın sonuna kadar terim kalsın keza bomboş bir hoca olduğu ortaya çıkıp sonunda kaçsın ve bizim yakamızdan düşsün.

Nizipli başkan gitse bile terim kalsın sonuna kadar terim kalsın keza bomboş bir hoca olduğu ortaya çıkıp sonunda kaçsın ve bizim yakamızdan düşsün.

Terim'in bomboş bir hoca olduğunun düşünülmesi akabinde de kendisinin kaçması için sezon sonunda Galatasaray'ın şampiyon olmaması gerekiyor. Hatta "bomboş"tanımı daha çok "takımı rezil etmesi" durumunda oluşur. Üstelik sezon sonuna kadar da kalsın diyorsun. Yani Galatasaray ligi rezil bir yerde bitirsin. Yazım dili bunun bir istek, dilek olduğunu gösteriyor. Buraya kadar tartışılacak bir şey yok sanırım. Eğer şampiyon yaparsa kimse Terim'in aslında ne kadar bomboş bir hoca olduğunu düşünmez çünkü. Senin tarzınla söyleyeyim terimin çok kötü bir hoca olduğunun "farkına varamaz". İkinci olursak tff derler üçüncülükte yönetim. Onun altı zaten herkesin gözünde rezalet. Senin bahsettiğin bölgeler yani, yine de küme düşme hattını hedeflemediğini umuyorum 4-7 arası.

Tekrar edeyim Galatasaray'ın şampiyon olması durumunda senin isteklerinin hiçbiri gerçekleşmiyor. Hatta bayağı kötü senin gibi düşünenler için. Düşünsenize her taraf "imparator Terim, ölürüz hocam"larla dolup taşacak. Tff'nin verdiği cezalar, hakem hatalarına rağmen şampiyon yapmış adam olacak olacak. Tam bir kabus olmalı. Neyse buralar tamam.

Benim merak ettiğim Galatasaray taraftarının bu dersi alması için ödenmesi gereken bir bedel mi bu? Biraz ağır gibi geldi.

Tek cevap vereyim: puan kaybettiğimiz maçlarda kaçırdığımız gollere bak yeterli.. adam akıllı bir golcü olsa şu an başka şeyler konuşuyor olurduk..

Bu takımın her şeyinin Gomis olduğunun geçen sene ve geri kalan herkesin bir hiç olduğunun ben de farkındayım. Taktik, teknik hak getire haklısın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt