Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karı gibi adamlarla isim yok demiş
İlkeler bugünü kaybettirir yarını kazandırır

Galatasaray Düşmanlarının .........

Yok mu bunu kovacak bi baskan

ilk yarının ikinci yarısından itibaren şikayet etmiyormuyduk; takım koşmuyor, mücadele etmiyor vs vs diye. Adam operasyonu yapıyor işte. Bu takım koşacak da mücadele de edecek. Deplasman iç saha ayırt etmeden oynayacak göreceğiz.

Bir de istediği adamları aldırabilirse ki çok değil 4 adam yeterli. 2 stoper 2 forvet.

4 adam çok değil mi?

Yahu koca yaz transfer döneminde bak sayıyla yazıyorum kocaman 3 Ayda bir tane bile forvet alamayan adamların sen gerçekten 4 tane futbolcu alabileceğine nasıl güvenebilirsin ki?

sent via GSC

Galatasaray'a yararlı olur diye etik değerlerini hiçe sayarak oyuncuyu tutmakmı ?
yoksa göndermekmi ?
Bu sorunun cevabını verenler karakterlerinide belli ederler.

Ben gönderirdim. Bu tutumumdan dolayı hayatta çok kayıplarımda oldu. Pirensip meselesi.
Göndermem diyenide yargılamam.

Önce takıma kaliteli topçular transfer ettirip sonra çürük elmaları şutlamak.

fatih terim etik değerleri son 6 ayda mı benimsemeye başlamış

takım arkadaşını odaya kitleyip döven adamı şampiyonluk adına görmezden gelen

şeref muhabbeti yapıp milli takıma almadığı adamları siyasilerin baskılarıyla bir süre sonra geri çağıran

kişi kendisi değil miydi

Ben de yazıyorum benzerini kaç gündür. Madem yollayacaksın sezon sonu yolla hem daha iyi bir alıcı bulma ihtimalin daha yüksek olur. Zaten bize bir stoper lazımken şimdi Serdar olayı yüzünden 2 stoper almamız şart.

Hoca eğer Ahmet ile falan idare ederim diye düşünüyorsa çok pis burnunun üstüne düşer.

Olay tek Serdar ile de bitmiyor ki, gitmesi istenen Maicon ve rahat bırakılmayan Ozan da var daha.

6 ay daha sabret adamı kullan sonra yazın ne halt yiyorsa yesin. 3 ayda forvet bulamayan adamlardan belirli seviyede olan hem yeni bir forvet hem de yeni bir stoper bekliyorsa hoca büyük kumar oynuyor.

sent via GSC

Alacağın 2 stoper çok iyi de olsa devre arasındayız.Tandemi bozup bambaşka bir tandemle başlamak her zaman büyük bir risk sezon ortasında.Serdar-Ozan ikilisinden en azından birisi mutlaka kalmalıydı bence.Ama görünen o ki ikisi de gidici.Ahmet'le falan idare ederim diye düşündüğünü sanmıyorum belli ki 2 stoper alınacak da,çok tartışmaya açık bir hamle.Hayırlısı olsun diyelim ama ben katılmıyorum Hoca'nın yaklaşımına.

4 adam çok değil mi?

Yahu koca yaz transfer döneminde bak sayıyla yazıyorum kocaman 3 Ayda bir tane bile forvet alamayan adamların sen gerçekten 4 tane futbolcu alabileceğine nasıl güvenebilirsin ki?

sent via GSC
güvenemiyorum ki ben de. Ama şu an 2 stoper 2 forvet şartoğluşart.

ilk yarının ikinci yarısından itibaren şikayet etmiyormuyduk; takım koşmuyor, mücadele etmiyor vs vs diye. Adam operasyonu yapıyor işte. Bu takım koşacak da mücadele de edecek. Deplasman iç saha ayırt etmeden oynayacak göreceğiz.

Bir de istediği adamları aldırabilirse ki çok değil 4 adam yeterli. 2 stoper 2 forvet.

Tamam da Serdar dediğimiz adam oynadığında sahaya her şeyini koyan,kötü oynasa dahi asla kötü mücadele etmeyen bir adam.Takımın aksayan ayaklarından biri kesinlikle Serdar değil.Bence tartışmaya çok da açık değil bu konu.

Belli ki şahsi sebeplerden dolayı gidiyor Serdar,hoca'nın paylaşımından da böyle anlıyorum ben bu durumu.

Yanlız başarısızlık artık hocaya yazar NET

fatih terim etik değerleri son 6 ayda mı benimsemeye başlamış

takım arkadaşını odaya kitleyip döven adamı şampiyonluk adına görmezden gelen

şeref muhabbeti yapıp milli takıma almadığı adamları siyasilerin baskılarıyla bir süre sonra geri çağıran

kişi kendisi değil miydi
Baskılara rağmen evet kampanyasına katılmayan tek dsakli adamda kendisidir

1. Feghouli
2. Serdar

Bu oyuncularla ilgili sacma kararlar aldi

Hocayi severim ama bazen ne yaptigini tam olarak idrak edemiyorum. Candan Ercetinin kopegi kadar vizyonlu olmasam da vizyon sorunu mu var bilmiyorum.

Alacağın 2 stoper çok iyi de olsa devre arasındayız.Tandemi bozup bambaşka bir tandemle başlamak her zaman büyük bir risk sezon ortasında.Serdar-Ozan ikilisinden en azından birisi mutlaka kalmalıydı bence.Ama görünen o ki ikisi de gidici.Ahmet'le falan idare ederim diye düşündüğünü sanmıyorum belli ki 2 stoper alınacak da,çok tartışmaya açık bir hamle.Hayırlısı olsun diyelim ama ben katılmıyorum Hoca'nın yaklaşımına.
Ben de kışın stoper tandeminin komple değiştirildiğini hiç görmedim hayatımda şimdiye kadar.

Umarım işe yarar ama ben korkuyorum.

sent via GSC

hoca selçuk inan'ı da si..r ederse gözümde tanrı mertebesine ulaşır!!

Ben de kışın stoper tandeminin komple değiştirildiğini hiç görmedim hayatımda şimdiye kadar.

sent via GSC

İşe yarayacak bir şey yok ki,Serdar-Ozan iyiydi zaten.Savunma kaynaklı sorunlarımız takım halinde varsa var.

Yeni tandem olsa olsa katkı vermiş olur o kadar.Zaten iyiydi bizim stoper ikilimiz bana göre.İyi giden tandemi bozuyoruz.

Hoca büyük risk aldı. Bu riski başka biri alsa ortalık şu an yangın yeriydi. Tudor ve yönetim bana göre çok daha doğru şekilde Sneijder,Sabri,Semih,Podolski vs. gibi isimleri göndermesine rağmen ortalık kaynamıştı. Özellikle Sneijder olayında.

Fatih hoca bakalım bu hamlesinde başarılı olacak mı? bence olamaz ama göreceğiz. Gomis olayında biraz da yönetim yüzünden işi batırdılar ama yine de geçmişin hatrına hocaya güveniyorum.

sent via GSC
Korkacak bir şey yok savunma zaten rezalet. Keşke orta alanda değişse. Mallhanda ve maldiaye ile bir yere varamıyoruz. Bu iki salak sayesinde vasat bir takım olup çıktık.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt