Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk futbolunun baş aktörleri kimler?

Aziz Yıldırım
Fikret Orman
Şenol Güneş
Aykut Kocaman
Emre Belözoğlu
Volkan Demirel
Arda Turan
Göksel Gümüşdağ
Ali Koç
Yıldırım Demirören
Fırat Aydınus
Cüneyt Çakır
Ahmet Çakar
Erman Toroğlu
İlker Yağcıoğlu
Emre Bol
vs vs

Bu kadar çirkef, Galatasaray düşmanı, eyyamcı, pislik isim dururken Fatih Terim'i tartışan adamın ya bunlar gibi kuyruk acısı vardır ya da zeka problemleri vardır.

Basiretsiz yönetimlerimizin de görevini kendine görev etmiş, yaşı 40 olan benim gibilerin yaşadığı tüm zaferlerin mimarı olan Terim'e sevgi değil ama saygı duymak zorunda her aklı selim Galatasaraylı.

Musap onu yaz transfer döneminde de dedi. Yönetim almadıktan sonra 30 tane forvet dese ne olacak. Artık alenen çıkıp Forvet almak zorundasınız deyip yönetime baskı yapmak zorundadır.
bu sefer de almazlarsa, hoca albayral+baskani forvet olrak oynatir

Bazi aklievveller beni sacma sapan seylerle sucladilar fakat gercekten Imparatorcu olmak icin ona kayitsiz sartsiz sevgi beslemektense devrimlerini ve ilkelerini anlamak gerekmektedir

Bu vesileyle kulubun en buyuk ucuncu efsanesini bir kez daha selamlarim

Bazi aklievveller beni sacma sapan seylerle sucladilar fakat gercekten Imparatorcu olmak icin ona kayitsiz sartsiz sevgi beslemektense devrimlerini ve ilkelerini anlamak gerekmektedir

Bu vesileyle kulubun en buyuk ucuncu efsanesini bir kez daha selamlarim
internetdeki hamlelerine dikkat et hamza

@mehmet eroglu

yeni mod olmus askerimi sallarim uzerine

Hocaya forumda saygı duymayan yoktur diye düşünüyorum.

Şu ''komisyon yemişmidir?'' anketini çok yanlış anladınız.

Adam sordu bizde dedik ki '' aga hocayı seviyoruz ama bu transfer işleri çok alengirli kesin komisyon yememiştir diyemeyiz , kefil olamıyoruz '' sebepleride saydık.

İlah gibi tapanlar başladılar hakarete , yine de düzgünce saygı çerçevesinde cevap vermeye çalıştık. Sonuçta konu kilitlendi haklı sebeplere bağlı olarak.

Ama bu gece gördük ki bu forumda aykırı fikirlere , haklı veya haksız yer yok.

Tabiki hoca 1 tane , ama bu onun yanlışlarını görmemize engel değil.

BİAT ETMEDİK Kİ ITAAT EDELİM.

izlanda elle pas yapsa kalemize 3 kere gelemez diyecek kadar izlediği futboldan anlayan hasan şaşa oyuncu izleterek transfer yaptırması komisyon amacıyla transfer yapmasından daha kötü bir ihtimal

Fatih Terim de neticede bir insandır. Yanlış yapmaz diye bir kaide yok. Yanlışta ısrar etmesine deliriyoruz. Ya arkadaş gelecek hafta lig başlıyor daha ortada forvet yok. Olanı da kadro dışı bıraktık. :D

Hocaya forumda saygı duymayan yoktur diye düşünüyorum.

Şu ''komisyon yemişmidir?'' anketini çok yanlış anladınız.

Adam sordu bizde dedik ki '' aga hocayı seviyoruz ama bu transfer işleri çok alengirli kesin komisyon yememiştir diyemeyiz , kefil olamıyoruz '' sebepleride saydık.

İlah gibi tapanlar başladılar hakarete , yine de düzgünce saygı çerçevesinde cevap vermeye çalıştık. Sonuçta konu kilitlendi haklı sebeplere bağlı olarak.

Ama bu gece gördük ki bu forumda aykırı fikirlere , haklı veya haksız yer yok.

Tabiki hoca 1 tane , ama bu onun yanlışlarını görmemize engel değil.

BİAT ETMEDİK Kİ ITAAT EDELİM.
Eleştirmek ayrı hırsızlıkla suçlamak ayrı.. Fatih hocaya değil hiçkimseye bunu yazamazsınız elinizde kanıt yoksa..
Hakaret etmedik, sadece anket açtık bey olabilite söyledik diye demagoji yapmayalım..
Öyle yapmak serbest olsa birileri çıkar sizin ya da yakınlarınızın namusuna ilişkin olabilite dahilinde öyle yazılar yazar ki apışıp kalırsınız..

Hamza ortalıgı karıstırıp gıttı uyeler kufurlesıyor olacak sey degil!

Eleştirmek ayrı hırsızlıkla suçlamak ayrı.. Fatih hocaya değil hiçkimseye bunu yazamazsınız elinizde kanıt yoksa..
Hakaret etmedik, sadece anket açtık bey olabilite söyledik diye demagoji yapmayalım..
Öyle yapmak serbest olsa birileri çıkar sizin ya da yakınlarınızın namusuna ilişkin olabilite dahilinde öyle yazılar yazar ki apışıp kalırsınız..

Anlamadiginiz su:

Anket acilmadan once de komisyoncu diyenler vardi

Yani ben anketi actiktan sonra insanlar komisyoncu demeye baslamadi

Kimsenin biat ettigi yok yanlisina yanlis demesini de biliyoruz. ( kondisyon sorunu) adamin ne komisyonculugu kaldi ne cop adam aldiracagi kaldi istifa bile dediniz. Ama arkadas bu adam gittikten sonra ne tariga , veysele burdissolara hajroviclere endogan adililere bir kere komisyon cop demediniz hala burda bulent tulunun bi tarafini yaliyorsunuz. Adamlar scout diye tutturur engelli adamin resmini paylasir minik beyniyle adamla dalga gecer scout transfer edince bu copu nerden buldunuz dersiniz. Mangala ismi gecer sakat miranda gecer yasli. Kimi istersiniz de ligt filan bekliyorsunuz heralde. Istediginiz kadar bi tarafinizi yirtin sizi galatasarayli yapan bu adam emekli olana kendi gidene kadar burda. Zaten yazanlarin yarisi fenerli diger yarisi da genc alman hoca alma heveslisi vizyon tayfa. Forum yoneticileri de hocaya atilan bu iftiralara izin verdikce kendileri kaybedecektir.kendiniz calip kendiniz oynarsiniz.millet de alternatif aramaya baslar.

Taktik bilmediğini, oyuncularla anlaşamadığını vs iddia etmek eleştiridir. Komisyoncu demek hakaret. Komisyon-hırsızlık-şerefsizlik, namussuzluk. Bana göre böyle. Birisi bana gelip "seni eleştireceğim" kisvesi altında bunlardan herhangi birisini söylerse aramızdaki muhabbetin çok sağlıklı şekilde ilerlemeyeceğini söyleyebilirim en hafif tabirle. Tabii ki herkesin hayat görüşü farklı, böyle söylemlerle karşılaştığında "haklı olabilirsin, sonuçta eleştiridir" diyenler çıkabilir.

Bana göre herkes istediğini söylesin zaten internet ortamı hiç umurumda değil. Sadece hakaret edildiğinin farkında olunsun diye söylüyorum. Eleştiriyle uzaktan yakından alakası olmayan bir durum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt