Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son düzenleme:
Dövdüm diye artistlik yapıyordu
Öncelikle
22566.jpg
ve o m ile başlayan ifadeyi değiştir lütfen sana yakışmıyor. Ana konuya dönecek olursam, net komik :D yani bak öyle böyle değil, hem tokat hem yumruk.

Öncelikle
22566.jpg
ve o m ile başlayan ifadeyi değiştir lütfen sana yakışmıyor. Ana konuya dönecek olursam, net komik :D yani bak öyle böyle değil, hem tokat hem yumruk.

Aklıma Voldemort'un Harry'i tokatladığı sahne geldi. Bu arada değiştirdim o ifadeyi.

Aklıma Voldemort'un Harry'i tokatladığı sahne geldi. Bu arada değiştirdim o ifadeyi.
Geçenlerde sana kılçık attım harry potter serisiyle alakalı ama farketmedin, hiç üstelemedim. Sıkı bir harry potter fanı olduğunu sanıyordum halbuki.

Türk futbolunun baş aktörleri kimler?

Aziz Yıldırım
Fikret Orman
Şenol Güneş
Aykut Kocaman
Emre Belözoğlu
Volkan Demirel
Arda Turan
Göksel Gümüşdağ
Ali Koç
Yıldırım Demirören
Fırat Aydınus
Cüneyt Çakır
Ahmet Çakar
Erman Toroğlu
İlker Yağcıoğlu
Emre Bol
vs vs

Bu kadar çirkef, Galatasaray düşmanı, eyyamcı, pislik isim dururken Fatih Terim'i tartışan adamın ya bunlar gibi kuyruk acısı vardır ya da zeka problemleri vardır.

Basiretsiz yönetimlerimizin de görevini kendine görev etmiş, yaşı 40 olan benim gibilerin yaşadığı tüm zaferlerin mimarı olan Terim'e sevgi değil ama saygı duymak zorunda her aklı selim Galatasaraylı.

Emre B Fatih Terim in üvey evladi

Bruma:

Cumartesi günü eski takımın Galatasaray'a karşı oynayacaksın, beklentin nedir?

"Maçı dört gözle bekliyorum. Fatih Terim ile tekrar karşılaşacağım için mutluyum. Hepsinden önemlisi, iyi ve dostça bir maç yapmamız."

Fatih Terim'i bu kadar iyi yapan şey nedir?

"Genç oyuncularla harika çalışıyor. Antrenmanlardan sonra gençlerle özel olarak ilgilenir. İletişimi çok iyi."

Burada bulunsun.

Yaz transfer döneminde olduğu gibi, kış transfer döneminde de kendisine teşekkürlerimi sunuyorum.
Futbol Direktörü olarak çok güzel bir yönetim sergiliyor.
Gelir gelmez Cenk Ergün'ü kovdurup yerine kendi adamı Şükrü Hanedar'ı aldırmıştı,acaba pişman mıdır...
Sonuçta bir yıldır transfer görüşmelerini yapan arkadaş bu.
Kondisyoner mevzusunda hatasını anlayıp bir italyan getirtti, ama bu konuda bir şey yapacağını sanmıyorum.

Bu saatten sonra forvet transferi yapılsa da yapılmasa da çıkıp sorumluluğu üzerine almalı,sessizce kenara çekilip Mustafa Cengiz'i yangıncı/fanboycu kitlenin linç etmesine izin vermemeli.
Gerçek imparator, zor zamanlarda göstereceği söz ve davranışlarıyla adaletten ve doğruluktan şaşmayanlara denir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt