İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
-Bu arada Bursa’dan gol haberi mi var 2-2 mi 2-2 mi?
-Yok Emre Taşdemir
-Yok Emre Taşdemir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kebapçı davasında karar açıklanmış... İmparator hocam hem tokat hem de yumruk attığı Selahattin'e 3 bin lira ödemeye mahkum olmuş.
Son dakika! Fatih Terim’e Selahattin Aydoğdu’yu darp etmekten para cezası
ÖncelikleDövdüm diye artistlik yapıyordu
Öncelikleve o m ile başlayan ifadeyi değiştir lütfen sana yakışmıyor. Ana konuya dönecek olursam, net komik![]()
yani bak öyle böyle değil, hem tokat hem yumruk.
Geçenlerde sana kılçık attım harry potter serisiyle alakalı ama farketmedin, hiç üstelemedim. Sıkı bir harry potter fanı olduğunu sanıyordum halbuki.Aklıma Voldemort'un Harry'i tokatladığı sahne geldi. Bu arada değiştirdim o ifadeyi.
Geçenlerde sana kılçık attım harry potter serisiyle alakalı ama farketmedin, hiç üstelemedim. Sıkı bir harry potter fanı olduğunu sanıyordum halbuki.
Aylar önce yav. Seriyi izlediğim dönemde yazmıştım.Görmedim abi. Saat kaçta attın? Doğrudur sıkı bir Harry takipçisiyimdir.
Aylar önce yav. Seriyi izlediğim dönemde yazmıştım.
Türk futbolunun baş aktörleri kimler?
Aziz Yıldırım
Fikret Orman
Şenol Güneş
Aykut Kocaman
Emre Belözoğlu
Volkan Demirel
Arda Turan
Göksel Gümüşdağ
Ali Koç
Yıldırım Demirören
Fırat Aydınus
Cüneyt Çakır
Ahmet Çakar
Erman Toroğlu
İlker Yağcıoğlu
Emre Bol
vs vs
Bu kadar çirkef, Galatasaray düşmanı, eyyamcı, pislik isim dururken Fatih Terim'i tartışan adamın ya bunlar gibi kuyruk acısı vardır ya da zeka problemleri vardır.
Basiretsiz yönetimlerimizin de görevini kendine görev etmiş, yaşı 40 olan benim gibilerin yaşadığı tüm zaferlerin mimarı olan Terim'e sevgi değil ama saygı duymak zorunda her aklı selim Galatasaraylı.
Naga Asya kupasinda 5 Mac olmazsa solda Omer - Emre diye dusunmus hoca bence
Cumartesi günü eski takımın Galatasaray'a karşı oynayacaksın, beklentin nedir?
"Maçı dört gözle bekliyorum. Fatih Terim ile tekrar karşılaşacağım için mutluyum. Hepsinden önemlisi, iyi ve dostça bir maç yapmamız."
Fatih Terim'i bu kadar iyi yapan şey nedir?
"Genç oyuncularla harika çalışıyor. Antrenmanlardan sonra gençlerle özel olarak ilgilenir. İletişimi çok iyi."
Geçenlerde sana kılçık attım harry potter serisiyle alakalı ama farketmedin, hiç üstelemedim. Sıkı bir harry potter fanı olduğunu sanıyordum halbuki.
Harry Potter'ı sever misin?
Pesini birak üstadınHarry Potter'ı sever misin?