Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Türk Futbolunun tek hukumdari, tartismasiz egemeni, yuce majesteleri ulu Imparator Fatih Terim donuyor

Hocam dost dediğin adamlar seni hançerliyor. Yap basın toplantısı at ateşe bu beceriksiz adamlarla ile ömür mü geçer.

Ft den habersiz kuş uçmazmış.. ulan daha 1 forvet almadılar adama.. hocayı istifaya zorlamak için bir taraflarını yırtıyorlar resmen..
Zaten buradaki güdümlü elemanların hoca aleyhinde algı kasması herşeyi anlatıyor..

FT'den habersiz kulüpte iş yapılmıyor diyorlar. FT Ozan kalacak dedi üstünden 7 gün geçmedi ozan gitti.

1548234791049.webp

Bir gün "Fatih, Gündüz Aktuğ'u dövdüğü iddiasıyla aranıyor" haberi çıktı. Gündüz Aktuğ, hem emniyet müfettişi hem de Galatasaray yönetim kurulu üyesiydi. Aktuğ ayrıca darp raporu alıp suç duyurusunda bulunmuştu.

Aktuğ, o olayı şu cümlelerle anlattı:

“Bir işimi halletmek için Galatasaray Kulübü müdüriyet odasındaydım. O sırada odaya yakası bağrı açık ve ayakta duramayacak kadar sarhoş bir genç girdi. Bana ‘Ayaklarını topla, ben Türkiye’nin Allah’ıyım’ dedi.

32 yıllık kulüp üyesi ve yaşça ondan büyük olmama rağmen dediğini yaptım ama tatmin olmadı. Kavga çıkarınca yöneticilerden birini aradım, ‘Aman onu affet, hafta sonu maçımız var’ dedi.

Kendisini şikayet ettiğimi duyunca iki arkadaşını daha yanına alıp beni öldüresiye dövdü. Dayak sırasında yüzüğüm ve üzerimdeki yüklü miktarda para da kayboldu. Sonra arabaya binip kaçtılar.”

bir sözünle yemin de bozulur tövbeler de

Ondan sonra Baskan olarak Sükrü Hanedar basimizi gecer ve yardimci olarak Süper kondisyoner Yasin Kücük 2. Baskan olur artik.

Spor direktörüne karsi, ve Sükrü+Apoya transferleri birakan adamdada suc var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt