Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2012'de ki güçlü potansiyelli kadro var artık elinde.
Hocanın eline böyle kadrolar verirsen oynatır.
Bu senede yüksek ihtimal şampiyon yapacak bizi.

Sayın yönetim, buraya dün yazılan postların neden silindiğini çok merak ediyorum..

tapatalk_1517128561274.webp

avrupa ligi kadro kayıtlarında yapacağı 3 değişikliği merak ediyorum.

semih, marcao, diagne, mitroglou ve luyindama.

-luyindama geldiğine göre tsl kayıtlarına göre maicon’un gönderilmesi gerekiyor.

-şampiyonlar liginde yaşadığımız en büyük sıkıntı golcü eksikliğiydi. formu dolayısıyla diagne banko yazılır.

-ozan kabak ve serdar aziz gitti. maicon da giderse listeye iki kaliteli stoper yazmak lazım.

-marcao ve luyindama varken semih kaya bu 3 değişiklik hakkına stoper olarak adını yazdıramaz diye düşünüyorum.

3 değişiklik için diagne, marcao ve luyindama’nın yazılması en uygun tercih gibi duruyor.

eğer fatih hoca bi çılgınlık yapıp avrupa kaydına luyindama yerine mitroglou’yu eklerse savunmayı marcao - donk ya da marcao - ahmet çalık ikilisiyle şekillendirmek zorunda kalacak. bu ihtimalde çok sıkıntı çekebiliriz savunmada.

serdar aziz’in transferini mali açıdan ve takıma tavrından dolayı doğru bulsam da, avrupa mücadelesi veren takımımız için kadro mühendisliği yaparken; ilk 11’den 2 savunma oyuncumuzun birden gönderilmesi, avrupa kadro kayıtları için verilen 3 değişiklik hakkımızın 2’sini yeni savunma oyuncularımız için kullanmak zorunda bırakabilir hocayı.

serdar’ın gidişine izin verdiğine göre; hoca bu duruma da çözüm düşünmüştür transferler yapılırken. hangi 3 oyuncuyu avrupa kayıtlarına ekleyecek çok merak ediyorum.

lig için diziliş beklentim içerde 4-4-2, deplasmanda 4-3-3.

b59376dc0258bc8db37bab3ba167e879.jpg
165a3afaf2bffe59e0846de8040ed1f8.jpg
Semih Alt yapidan cikma diye ozel kontenjandan girmiyor mu?

Bay terimin istekleri yerine getirildi,istediği transferler yapıldı bu saatten sonra ne bay terimin nede bay terimcilerin sağa sola suç atıp bahane bulacak bir nedeni kalmadı,bunca harcama ile bay terimden modern saat gibi işleyen bir takım bekliyoruz artık başarıda bay terimin başarısızlıkda bay terimin ...
bunca harcama mı. +3 milyonla kapatmadık mı ya devre arasını. kangren adamları yolladık kadro iyi oldu bence. sadece alternatif sıkıntımız var o da sezon sonu halledilir. sanırsın dursun özbek dönemi gibi -20 ile felan kapattık. stoperi almasaydık +6 kârdaydık şuan hoca çok istemiş adamı

ayrıca alınan adamların yıllık ücreti gayed makul.

bunca harcama mı. +3 milyonla kapatmadık mı ya devre arasını. kangren adamları yolladık kadro iyi oldu bence. sadece alternatif sıkıntımız var o da sezon sonu halledilir. sanırsın dursun özbek dönemi gibi -20 ile felan kapattık. stoperi almasaydık +6 kârdaydık şuan hoca çok istemiş adamı

ayrıca alınan adamların yıllık ücreti gayed makul.
+6.5 ile kapatık sezonu transfer konusunda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt