Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir sürü para harcatıp puan farkını açtırmak anca senin gibi kötü bir hocaya nasip olurdu.
Daha 2 metreye pas attırmayı çalıştırmaktan acizsin.
Rezil alanya savunmasınin arkasına sarkacak bir plan yapmayı beceremiyorsan ne siye senede 20 milyon lira alıyorsun?
Derhal istifa et ve kulübü daha fazla bataklığa sürükleme.
20m aldığını ispatlamayan serefsizdir.

(yanlış anlama senin yaptığını yapıyorum)

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bu kafayla gene birsey olmaz bizden.

Terim herseyi bildigini iddaa edip yanina 5 10 yanci koyup koskoca kulup yonetiyoruz.

baskan ve yonetimde bakkal yonetemicek tiplerle dolu.

milletin teknik ekinde 20 tane isini bilen ciddi adamlar var, bizde evladlarimizin karnini doyuruyoruz.

Feghouli değişikliğinin izahı yok.

Var.

Onyekuru daha gole yakın. Maçta hiç bir şey yapmaz bir koşu ve şut ile maçı bitirebilir.

Yine de Soso'yu çıkartmak yerine gidip Ndiaye'yi alıp Belhanda'yı 8'e, Feghouli'yi forvet arkasına kaydırıp Muğdat/Yunus değişikliği yapabilirdi. Ben olsa Muğdat'ı alır forveti ikilerdim.

bu kafayla gene birsey olmaz bizden.

Terim herseyi bildigini iddaa edip yanina 5 10 yanci koyup koskoca kulup yonetiyoruz.

baskan ve yonetimde bakkal yonetemicek tiplerle dolu.

milletin teknik ekinde 20 tane isini bilen ciddi adamlar var, bizde evladlarimizin karnini doyuruyoruz.
Terim'i senden çok eleştiriyorum ama bu gece değil. ayrıca 11 de hangi evlat vardı?

Deplasman maclari icin bir care bul hocam, ozellikle de bekler ve orta saha icin.

Var.

Onyekuru daha gole yakın. Maçta hiç bir şey yapmaz bir koşu ve şut ile maçı bitirebilir.

Yine de Soso'yu çıkartmak yerine gidip Ndiaye'yi alıp Belhanda'yı 8'e, Feghouli'yi forvet arkasına kaydırıp Muğdat/Yunus değişikliği yapabilirdi. Ben olsa Muğdat'ı alır forveti ikilerdim.
Kardeşim ne gole yakınlığı ? Maçın başından beri top ezip durdu herif , sahada beyni olan adama ihtiyaç var böyle maçlarda. Şaka gibi ya bari böyle durumlarda savunmayın.

Basak maçını kazanırsak hala şansımız var. Biraz şanslı olmamız lazım sadece.

Terim olmasa bu kader cezaya bu kadar hakem kıyımına 5.lik için cabaliyoduk şuan. Takımda varsa bi çaba terim sayesinde. Haksızlık etmeyelim. Bazen saçmalıyor ama terim in her hali yakın zamanda gelen herkesi toplar 4 le çarpar.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Terim olmasa o kadar ceza almazdik.
Fenerede yenilmezdik.
Konya ve rizeyide hasat ederdik.
Başaka en az 3 puan takardik.

Bu mac hakemden ve kaledeki kovadan sonra net sana yazar hocam

Oyuna her el attiginda bok ettin her seyi

Omer Bayram tercihi yanlis, Sinan Gumus tercihi yanlis, Yunus Akgun tercihi yanlis

Muslera'ya topu stoperlere verme ileri sisir komutu yanlis

Takima pres yapma rakibi karsilayip hizli cik demek yanlis

Yanlis yanlis yanlis

Aklin 100 yasindaki babandaysa ara ver zaten 10 mac hocalik yapmadin 2-3 mac daha yapmazsin ne olacak ki profesyonelligi geride birakali cok oldu

Bize zarar verme zaten hakemlerle ve kaledeki kovayla bogusuyoruz bir de seninle bogusmayalim

Kardeşim ne gole yakınlığı ? Maçın başından beri top ezip durdu herif , sahada beyni olan adama ihtiyaç var böyle maçlarda. Şaka gibi ya bari böyle durumlarda savunmayın.

Berbat oynadığına katılıyorum. Ama şu maç Feghouli gol dışında öncesinde 5 dakika top oynadı. Golden sonra da bir halt yapmadı 1 tane ters top haricinde. İlk yarı en kötü 3 adamdan biri.

İkisi de berbattı. Sadece tek şey soracağım? Alanya'nın daha çok sahamızda görünmeye başladığı dönemde hızlı hucüma hangisi ile daha iyi çıkarsın. Son 5-6 dakika böyle oyunlara dönebiliyor. Bu ihtimal bile Henry'i oyundan alırken tereddüt ettirir.

Terim'i aklamak için yazmıyorum. Bence Feghouli'de çıkmamalıydı dedim zaten. Çıkacak adam ilk yarı sahanın en kötüsü olan Ndiaye olmalıydı.

yav ft yı tartısmamız o kadar sacmaki suan transferlerden önce dedık takımın sorunu transfer dıye suan basladıgımız yerdeyiz

Bu mac hakemden ve kaledeki kovadan sonra net sana yazar hocam

Oyuna her el attiginda bok ettin her seyi

Omer Bayram tercihi yanlis, Sinan Gumus tercihi yanlis, Yunus Akgun tercihi yanlis

Muslera'ya topu stoperlere verme ileri sisir komutu yanlis

Takima pres yapma rakibi karsilayip hizli cik demek yanlis

Yanlis yanlis yanlis

Aklin 100 yasindaki babandaysa ara ver zaten 10 mac hocalik yapmadin 2-3 mac daha yapmazsin ne olacak ki profesyonelligi geride birakali cok oldu

Bize zarar verme zaten hakemlerle ve kaledeki kovayla bogusuyoruz bir de seninle bogusmayalim

Bu konuda tam tersini düşünüyorum.

Bana göre yanlış olan şey bu kararı hemen 15. dakikada vermemesi idi.

Ortasahada kaybedilen topları ve rakibin deli gibi bastığını görünce hemen şişirin Mitroglou'ya siz orada basın demeliydi.

Buna benzer hem bu seneki hem geçen seneki Trabzon deplasmanları da vardı.

Baktın çıkarmıyor rakip hemen atacaksın uzun. Orada basıp geçiş oyunu oynayacaksın.

Kaldı ki bizim takım set oyunundan çok geçiş oyununa uygun.

İlginçtir bunu Sinan girince yaptı. Oysa Kostas daha çok kafa topu alabilecek bir adamdı.

Feghouli ve Onyekuru ile sıkacaktı göbeği Mitroğlu'nun önünde ve arkasında.

Deplasman maclari icin bir care bul hocam, ozellikle de bekler ve orta saha icin.
çare bulamaz

çünkü evindeki maçlarda rakip çekiliyor ve taraftar rakibi boğuyor

organize takım olmadığımız için evimizde sırıtmıyor

ha gene rize gibi fb gibi elindeki maçı da verdiği oluyor tabi terimin

ama deplasman dan dun oynayıp kazanmak zorundayız

çare bulamaz

çünkü evindeki maçlarda rakip çekiliyor ve taraftar rakibi boğuyor

organize takım olmadığımız için evimizde sırıtmıyor

ha gene rize gibi fb gibi elindeki maçı da verdiği oluyor tabi terimin

ama deplasman dan dun oynayıp kazanmak zorundayız
evınde takımın başında ben cıksam yıne kazanacagız zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt