Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu orta saha işimiz zor ama Türkiye ligi için kadro gayet yeterli ve hatta üstünde.

Mevki olarak, sakatlık cezalı olmadığı müddetçe, eksik bulunmuyor.

Hocaya ve futbolcu grubuna odaklanır eleştiri okları tabiki de bundan sonra. Alanya maçını ben şahsen en önemli maçımızdı diye yazmıştım çünkü gelen oyuncuların bukadar geç gelmesi net Handicap oluşturacaktır diye tahmin etmiştim....

Trajikomik olan taraf maçın içine edenler yeniler değil de daha önce kadroda olmuş olanlar olması ayrı konu tabiki

Bu orta saha işimiz zor ama Türkiye ligi için kadro gayet yeterli ve hatta üstünde.

Mevki olarak, sakatlık cezalı olmadığı müddetçe, eksik bulunmuyor.

Hocaya ve futbolcu grubuna odaklanır eleştiri okları tabiki de bundan sonra. Alanya maçını ben şahsen en önemli maçımızdı diye yazmıştım çünkü gelen oyuncuların bukadar geç gelmesi net Handicap oluşturacaktır diye tahmin etmiştim....

Trajikomik olan taraf maçın içine edenler yeniler değil de daha önce kadroda olmuş olanlar olması ayrı konu tabiki

Aksine yeni defans hattı bizi buyuk bir faciadan kurtardı Marcao macın yıldızıydı bana göre. Bu oyun ile defansda basarı göstermesi bence takdir edilmeli.

Aksine yeni defans hattı bizi buyuk bir faciadan kurtardı Marcao macın yıldızıydı bana göre. Bu oyun ile defansda basarı göstermesi bence takdir edilmeli.

Akhisar ve Trabzon faciası gibi olurdu. Marcao ve Luyindama iyi iş çıkardılar.

Ama maalesef hoca o hezimetlerden hiç ders çıkarmamış. Artık her maçın şampiyonluk maçı olduğu döneme girmişken takımı dostluk maçına çıkar gibi hazırlaması bize hayatı 2 puan kaybettirdi. Her maç ful konsantrasyon odaklanmamız gerekiyor.

Akhisar ve Trabzon faciası gibi olurdu. Marcao ve Luyindama iyi iş çıkardılar.

Ama maalesef hoca o hezimetlerden hiç ders çıkarmamış. Artık her maçın şampiyonluk maçı olduğu döneme girmişken takımı dostluk maçına çıkar gibi hazırlaması bize hayatı 2 puan kaybettirdi. Her maç ful konsantrasyon odaklanmamız gerekiyor.

Hocanında aklı macta değildi. Babası komada olan birinin pek macın icinde olacagını sanmıyorum. Cok uzucu bir durum. Onada hak vermek lazım.

Aynısı dün akşam senin gibi bir at gözlüklü daha söyledi.
Yukarıdaki cevabı ona da gönderdim.

Şimdi ben sana hakaret edebilirmiyim?
Kap ta fiyat yaziyor mu? Kapta euro olsrsk mi lira olarak mi yaziyor? Msn ne bicim kaynak?
Sen 3 dersen, bende 2-2.5 derim

Halen hakaret yeme durumun var

Kap ta fiyat yaziyor mu? Kapta euro olsrsk mi lira olarak mi yaziyor? Msn ne bicim kaynak?
Sen 3 dersen, bende 2-2.5 derim
Sana maaş bordrosu mu getireyim?
Bu haberler o zaman tüm medya da son dakika geçti ve her şeyi yalanlayan kulüp ve terim bunları yalanlamadi.
Paramı Türk lirasina çeviriyorum ayağına malı götürdü.

Senden benden iyi biliyorsun hocanın 20 milyon aldığını da onu savunacak başka argümanınız kalmadığı için insanlara hakaret edecek yer arıyorsunuz.

Kabul edin hoca rezalet,
Takım üstündeki kontrolünü kaybetmiş,
rakipleri analiz etmiyor,
Kafayı Tüpçü ile bozmuş,
Yediği tekmeleri bir türlü içine sindirememiş,
rakiplerin hamlelerine cevap veremiyor,
tek çıkış yolunun transfer olduğunu düşünüyor ama istedikleri alınmasına rağmen kendi hala aynı saçma oyunu oynamaya çalışıyor,
Aldığı oyuncuların çoğu maliyelti ve vasat.

Sana maaş bordrosu mu getireyim?
Bu haberler o zaman tüm medya da son dakika geçti ve her şeyi yalanlayan kulüp ve terim bunları yalanlamadi.
Paramı Türk lirasina çeviriyorum ayağına malı götürdü.

Senden benden iyi biliyorsun hocanın 20 milyon aldığını da onu savunacak başka argümanınız kalmadığı için insanlara hakaret edecek yer arıyorsunuz.

Kabul edin hoca rezalet,
Takım üstündeki kontrolünü kaybetmiş,
rakipleri analiz etmiyor,
Kafayı Tüpçü ile bozmuş,
Yediği tekmeleri bir türlü içine sindirememiş,
rakiplerin hamlelerine cevap veremiyor,
tek çıkış yolunun transfer olduğunu düşünüyor ama istedikleri alınmasına rağmen kendi hala aynı saçma oyunu oynamaya çalışıyor,
Aldığı oyuncuların çoğu maliyelti ve vasat.
Sende benden daha iyi biliyorsun 20 Miodan daha az aldigini.
Eeeeee simdi ne olacak? Medya ya gore Alan+ Pato da bizdeydi. Resmi rakam olmadan bos isler yapmayalim

Sende benden daha iyi biliyorsun 20 Miodan daha az aldigini.
Eeeeee simdi ne olacak? Medya ya gore Alan+ Pato da bizdeydi. Resmi rakam olmadan bos isler yapmayalim
Sen hocani yalamaya devam et.

2 sene sonra paralar nereye gitti .
Biz niye fenerin 2 sene önceki haline döndük diye aglayacaksiniz haberiniz yok.
Terim bizi yine borca soktu kaçtı diye aglayacaksiniz ama hiçbiriniz bunu göremiyorsunuz.

Sen hocani yalamaya devam et.

2 sene sonra paralar nereye gitti .
Biz niye fenerin 2 sene önceki haline döndük diye aglayacaksiniz haberiniz yok.
Terim bizi yine borca soktu kaçtı diye aglayacaksiniz ama hiçbiriniz bunu göremiyorsunuz.

Ozanı A takıma alıp kulube para kazandıran Terim değil mi?

Yunus’u oynatan Terim degil mi?

Herkesin hatası olabilir ne olursa olsun Terim bizim takımın vazgecilmezidir gider geri gelir farketmez senelerce bu değişmedi değişmezde.

söyle bir haber dolasiyor internette:

Fotomaç'ın haberinde Terim'in sözleşmesine yazılacak bazı maddelerin şunlar olduğu iddia edildi:

— Yılda 20 milyon TL kazanacak. Kendisine yıllık TEFE, TÜFE üzerinden zam yapılacak

— Sözleşmesinde 3.5 milyon TL'lik lig şampiyonluğu primi bulunacak. Türkiye Kupası şampiyonluğu primi almayacak

— Anlaşmada dikkat çeken iki madde ise 75 milyon TL'lik Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu primi ile 15 milyon TL'lik UEFA Avrupa Ligi primi… Ayrıca katılma, tur atlama primleri de yine TL üzerinden.

Hani olurda Sampiyonlar ligi sampiyonu olursak tam 75 milyon TL alacakmis:)

Eğer geldiği zamandaki kura sabitleme yapılmadıysa 18 milyon alıyor,sabitlendiyse 12-14 arası bir şey alıyor Terim bizden bu sene

Dün maçı Terim vermiştir, özellikle ilk yarı göre göre takımın saha içi düzeninde hiçbir değişiklik yapmamıştır.

Takım ne hikmetse bir tane uzun topla hücuma çıkmamıştır.

Savunmak için bu kadar yırtmayın kendinizi.

Bir sürü para harcatıp puan farkını açtırmak anca senin gibi kötü bir hocaya nasip olurdu.
Daha 2 metreye pas attırmayı çalıştırmaktan acizsin.
Rezil alanya savunmasınin arkasına sarkacak bir plan yapmayı beceremiyorsan ne siye senede 20 milyon lira alıyorsun?
Derhal istifa et ve kulübü daha fazla bataklığa sürükleme.

2 metreye pas atmayı hoca mı öğretecek topçulara beceriksizler, korkaklar, ayaklarının ayarı yok 10 numaramız şut atıyor top kaleye 3km hızla gidiyor ne anlatıyorsun harbi çok garip.

Bay Terimin modern futbolla alakası kalmamışdır artık emeklilik günlerini yaşaması gerekirken koskoca camia ile oyuncak gibi oynamaktadır,kral çıplak ama kimse bunu sòylememektedir.ilk yarı forvetsizlik,hakemler,yònetim suçlu ilan edilirken son anda yapılan istedigi trnasferlerle ikinci yarı bahane sayısı epey azalsada yine laf salatalari ile seneyede sirayet edecek yaz dönemi transferleri ile zarar dahada büyüyecekdir dolayısı ile ardında korkunc bir fatura ile önümüzdeki yıl bu zamanlar triplerle kacmasî cok olasıdır.aklı selim hem galatasarayın hemde kendisinin zarar uğramaması icin bu sezonun bitisi ile yolların ayrılması ve Galatasarayın yeniden yapılanmaya gitmesidir lakin camiada böyle bir hareketlilik göremiyorum...

Senede 3milyon avro alip kafasi baska yerde demek sacmaliktir.

Yanindaki vazolar ne ise yariyor madem hocanin akli baska yerdeyse?

Teknik ekipin isi VAZO olup Terime biat etmekmidir?

Hocanin 3 tabe asistani var ve bu 3un hic biri hocaya orta sahada eziliyoruz uzun top oynatip Mitrioglunuj topu indirip yere dusen topu topliyalim demicek kadar taktiksel bilgi ve oyun okuma zekasi yok ise neden asistan olarak orda bulunup maas veriyoruz?

terimin aldigi paralar konusulmaya baslanmis. mac 0-1 bitseydi gecen hafta gibi sampiyonluk sarkilari söyleniyor olurdu.bizim kadar dengesiz bir taraftar grubu yok.söyleyin sampiyon muyuz yoksa ligden mi düşüyoruz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt