İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.630
- 1.123
hodjam s8'e sözleşme verirsen küserim
(başka bişey yazınca çemkiriyolar)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoo ben kufur ederimhodjam s8'e sözleşme verirsen küserim
Şampiyonluğun gitme sebebi forvetsizlik değil Fener, Konya, Rize maçlarıdır.ayrıca bu sezon şampiyonluk gitti. bundan hocayı sorumlu tutanlar öncelikle takımın yarım devre forvetsiz oynadığını unutmasınlar. gelecek sezonun planlaması yapılmalı artık bundan sonra. başakşehir robinho ile şampiyon olur.
Şampiyonluğun gitme sebebi forvetsizlik değil Fener, Konya, Rize maçlarıdır.
Hakem, zart zurt geçtim en başta hocaya yazar bu maçlar, her şeye bahane bulmayın.
Şampiyonluğun gitme sebebi forvetsizlik değil Fener, Konya, Rize maçlarıdır.
Hakem, zart zurt geçtim en başta hocaya yazar bu maçlar, her şeye bahane bulmayın.
Benle biraderli falan konuşma tekrarı olmasın.şampiyonluk yarışında olan takımın forvetinin olmaması bahane mi birader ? saydığın maçlardaki hakem katliamları da bahane mi birader?
ligin 2. devresi başlamış takım 3. maçına çıkacak forvetler 1 gün önce geliyor. bu da mı bahane sayın keramettin?
Benle biraderli falan konuşma tekrarı olmasın.
2-0dan 1-0dan verilen maçlar bahanedir evet. Skoru alıp içerde o maçları vermeyeceksin.
Biz forvetsizdik ligde de kopan takım olmadı, alınacak maçları alsak şu an fark yoktu.
Okne diyim bacım mı diyim? sende benim mesajlarımı alıntılama artık. tekrarı olmasın.
Yolu acik olsun
Evet özellikle FTSporlular hiç büyük değildir.Bu nasil bir ego ftoru egoist olarak elestirmemissindir umarim
Kimse GSC'den buyuk degildir Kmettin!
Evet özellikle FTSporlular hiç büyük değildir.
renkdas baska birsey diyorum ben.önceki yorumumda ilk yari kötüydük falan yazdim bunlari.bunlarin nedeni tabiki hocaGeçen hafta da rakip daha üstünken maç kazandığımızı unutmayalım ama zemin dolayısıyla hoşgörülebilirdi.
Dün Alanya'nın oyun planını bozamadı, alternatif yaratamadı, aksini iddia ediyorsan donelerini sunarsan ona göre cevap verilir.
Keyfi bir durum yok benim adama bir hakaretim var mı yok, hani admin düzgün olmalı ya üye gelip admine "bacım" da diyemez o zaman.Istikrarli olarak her mac aleyhimizde olan hakem yonetimini bahane olarak gormen sahsimi huzunlendirmekte
Adami keyfi olarak banlaman ise cabasi