Hamza Gölbaşı
Cezalı
- 5 Mayıs 2014
- 24.750
- 17.908
- 1.648
Sen allahin bir lutfusun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Amcoglu ne olacak bu takimin hali?
Stoper kanat ve os lazim takima
Serdar hainlik etmseydi stoperde rahat ederdik
Os alinmadi 3 tane hain oynuyor hepsi birbirinden mal
Kalede kova var
Kanatta onyekuru beyinsizi var
Kenarda akli yogun bakimda olan takima mudahale etmeyip uyuyan bir td var
Isimiz zor
mitroglou kötü çıkarsa direk alıntılarsınız zaten forumda sizin gibilerin amacı sadece bu. madem iyi oyuncudan ve futboldan anlıyorsunuz sizi gscde değil bir futbol klübünde akıl vermenizi isteriz. her boku siz iyi biliyorsunuz başka kimse bilmiyor. bu türkler nereye gidiyor böyle anlayamıyorum teknolojiden heraldezamanla bu yazdıklarınızı hatırlatacağım boş kimmiş göreceğiz... (ayrıca belhanda-feghouli-mariano-fernando vs vs transferlerin alayı yanlışdır yapanda sorumludur bu konuda onları en cokda ben eleştriririm)
Stoper kanat ve os lazim takima
Serdar hainlik etmseydi stoperde rahat ederdik
Os alinmadi 3 tane hain oynuyor hepsi birbirinden mal
Kalede kova var
Kanatta onyekuru beyinsizi var
Kenarda akli yogun bakimda olan takima mudahale etmeyip uyuyan bir td var
Isimiz zor
Belhandayı sever misin?
Takimda sevdigim topcu sayisi cok az
Nefret ettiklerimi sirasiyla yazayim
1 Muslera
2 Selcuk
3 Eren
4 Fernando
5 Belhanda
Stoperi ne yapacağız daha yahu.
Luyindama-Marcao tandemi götürür bizi. Orta saha komple yenilenir sene sonu zaten. Kanat'a da Trezeguet 1 Temmuz'da alırız herhalde zaten orayı da çözer o.
Akbaba-Diagne girince takıma gol kabızlığı biter. Orta saha ligde idare etmeye başlar.
Marcaonun iki sari karti oldu simdiden yarin obur gun cezali oldugunda yerine semih ve ahmet oynayacak bilmem farkinda misin
3 osla oynuyoruz ve takimda 3 tane saglam ortasaha yok.
Basbaya eksik kadro iste emreyle fln yeri dolmaz
Nbr Hanzoid?Kendisi bizim Alex Ferguson'umuz olduguna gore SAF da 26 senede 13 defa champ. olduguna gore hocamizin da bu yuzde elliyi yakalamasi lazim
Su an 9'da 7, 14'te 7'ye kadar yolu var
Nbr Hanzoid?
tadim ziyadesi ile kacık hanzocumSirazem kaydi resmen cuma gunu Fener'in size vurmasiylan baslayan surecte tokat ustune tokat yiyorum sadece sanli Umraniyem galibiyetin ne oldugunu hatirlatti bana bu haftasonu
Keyfim yok yani sen napiyon
6 galibiyet yeterli
iceride Alanya akhisar ankaragucu erzurum,Antalya ,Ts ,Sivas ,Pasa ile oynuyor 6 sini kazanir 40 puan yapar ligde kalir
rdaş bu ortasahayla benfica bizi portekizde tokat manyağı yapar. tam kafa kafaya kura çekmişken ve bir iki tur atlama şansımız varken bunu ortasaha yüzünden değerlendiremeyecek oluşumuz sinir bozucu.Stoperi ne yapacağız daha yahu.
Luyindama-Marcao tandemi götürür bizi. Orta saha komple yenilenir sene sonu zaten. Kanat'a da Trezeguet 1 Temmuz'da alırız herhalde zaten orayı da çözer o.
Akbaba-Diagne girince takıma gol kabızlığı biter. Orta saha ligde idare etmeye başlar.
rdaş bu ortasahayla benfica bizi portekizde tokat manyağı yapar. tam kafa kafaya kura çekmişken ve bir iki tur atlama şansımız varken bunu ortasaha yüzünden değerlendiremeyecek oluşumuz sinir bozucu.
portekiz deplasmanında bir rezillik yaşamadan ve türkiye profesyonel birinci liginde 2. olarak bu seneyi kapatırsak başarılı sayarım bu hıyar topluluğunu
Yaşayıp göreceğiz. Bir X faktör şart geçen yıl ki Donk gibi.
Hoca gittiği anda takım parça pinçik olur. Şuanda tüm camiayı taraftarla birlikte ayakta tutan tek figür. Adam antrenmanı stada aldı 40 bin kişi gitti. Bu bu camiada bu kadar taraftarı arkasına almış ikinci bir adam yoktur.Sene sonu champ. olamazsak hoca gitmeli mi sizce
Cok dillendiriliyor ama bu fikir zirva bence kalan her maci kaybetsek bile kalmali hoca
Tam aksi herşeyi siz biliyor ama nedense devamlı yanılıyorsunuz lakin yinede aksi görüslere tahammülünüz yok...mitroglou kötü çıkarsa direk alıntılarsınız zaten forumda sizin gibilerin amacı sadece bu. madem iyi oyuncudan ve futboldan anlıyorsunuz sizi gscde değil bir futbol klübünde akıl vermenizi isteriz. her boku siz iyi biliyorsunuz başka kimse bilmiyor. bu türkler nereye gidiyor böyle anlayamıyorum teknolojiden heralde