Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
neredeyse 50 senedir futbolun içindesin emekli ol FTerim bey
bu kadar zorlamanın alemi yok insanın ömrü sınırlı

Aldığın bütün forvetler press yapacak diye bir kural yok rakip defans yapıyor sen niye topu veriyorsun adamlara

Galatasaray düşmanlarının.....

3 puan kaybetti diye hocayı eleştirmem ben ama baskıyı yiyen takım hucuma çıkamayacak kadar aciz ve hoca bu sorunu çözemiyor..Fatih Terim'in en iyi bildiği iş takım yönetimi yeni cevherleri keşfetmesi vs.. ama aciz nasıl takımın fizik sorunu italyan kondisyonerle çözüldüyse taktik olarak hocaya yardımcı biri lazım.. Bu takım top çıkaramıyor , üretken değil..

burda bir cok kisi orgasm oluyordu hafta sonu TS yi yendik diye, ki futbol oynamadik. BIzim burdaki bir cok taraftar, futbol nedir bilmjyor, ancak TSL de izledikleri futbol ile futbol bilgi sahibi olduklarini saniyorlar. Biz Terim düsmani degiliz, futbol oynatmadigini söylüyoruz. Rezil bir oyun sablonu var, kaos sadece. Ama siz hala orgasm olun, zaten efendi de bedavaya calisiyor ya.

Fenerbahçe denen çöp takıma oynattığı futbola.b baktım yanalin dün birde bu kadroyu rezil oynatan Fatih terim e.

darmadağın 1 takım gördük yine sahada

ben böyle 1 galatasaray görmekten utanıyorum

yoksa bugün yenilirsin yarın yenersin

ama bu takım dağılış çağ dışı 1 görüntü

aykut kocaman veya abdullah avcıdan öğrenecekleri var

1-1 olduktan sonra neden 10 adamla hucum ettik? Erzurumspora karşı oynuyoruz da haberimiz mi yok? 1 tane salakça uzun top kullandı herif arkada kimse olmayınca golü yedik,kontrollü oynat şu takımı yeter artık. Avrupada önemli olan gol yememek,böyle salakça goller yediğin sürece 1 gram ileri gidemezsin.

Hocanın oyun anlayışı zaten malum

Üstüne bu taktiksel eksikliği kapatamayacak oyun zekası düşük topçularla dolduruyor takımı. Dolayısıyla daha da dağınık bir görüntü ortaya çıkıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt