Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hoca basın toplantısında Elmander tipi forvet baktıklarına işaret etti,sezon sonu 442 düşünüyor herhalde
Velev ki gazla aldı.. taktik dehaların ve vizyoner çileklerin bizi ne hale düşürdüğünü gördük geçmişte..Futbol topunu görse bomba sanacak adamlar Fatih Hocaya Taktik bilmiyor diyor.Haklısınız Türkiyenin en başarılı teknik direktörü Sayısız Şampiyonlukları Kupaları olan biri Taktik bilmiyor Sadece Gazla aldı bu başarıları.![]()
1,5 senedir ne oynuyor bu takım anlatır mısınVelev ki gazla aldı.. taktik dehaların ve vizyoner çileklerin bizi ne hale düşürdüğünü gördük geçmişte..
Koyalım da Fatih hocanın gazıyla koyalım..
Not: Art niyetli olmadıklarını ve laftan anlayacaklarını bilsem hocanın taktik kurgusu ve oyun felsefesi üzerine sayfalarca yazı yazabilirim.. ama gerçekten değmeyeceğini biliyorum..
Gaz futbolu oynuyor... hoca sadece maçlardan önce “çıkın bildiğiniz gibi oynayın” diyor ve süper oyuncu kalitemizle şampiyon oluyoruz..1,5 senedir ne oynuyor bu takım anlatır mısın
sayfalarca anlatırım diyodun anlatacak bi şey bulamadın heralde ortada bi taktik olmadığı için error vermişsinGaz futbolu oynuyor... hoca sadece maçlardan önce “çıkın bildiğiniz gibi oynayın” diyor ve süper oyuncu kalitemizle şampiyon oluyoruz..
Mevlana’yı saygı ile anıyorum..sayfalarca anlatırım diyodun anlatacak bi şey bulamadın heralde ortada bi taktik olmadığı için error vermişsin
Istifa etmelidir.
1.5 senede takimin anasini aglatti
Hepimiz sevindik ama koskoca Galatasaray bu kadar kötü oyniyamaz
yav demogoji yapıp durma anlatsana bu takım ne oynuyor 1,5 senedirMevlana’yı saygı ile anıyorum..
Velev ki gazla aldı.. taktik dehaların ve vizyoner çileklerin bizi ne hale düşürdüğünü gördük geçmişte..
Koyalım da Fatih hocanın gazıyla koyalım..
Not: Art niyetli olmadıklarını ve laftan anlayacaklarını bilsem hocanın taktik kurgusu ve oyun felsefesi üzerine sayfalarca yazı yazabilirim.. ama gerçekten değmeyeceğini biliyorum..
Ya birak hikaye anlatma.Sevindiğine emin misin?