Aslan Şafak
Tecrübeli Üye
- 23 Ağustos 2013
- 5.570
- 2.789
- 1.168
sen daha cocuksun ,hadi bakiyim konusma fazla.
Sen de o foruma ulaşıp sıvı halden bedene dönüş tartışıriz yine hadi naş...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sen daha cocuksun ,hadi bakiyim konusma fazla.
Tudor degil burda olay canım kardesim.Tudor olayi sanki Terim in ayagindan cikmadi mi? geldigi gibi hemen Galatasaray bu kadar maglubiyet almamali gibi cok ahli sözler...
Tudor 5 yedi Basak dan, ve Feneri evde yenemedigi icin gitti. Eh tudor Galatasaray i biraktigi zaman kac puan gerideydi? Terim bu sezon Feneri yenebildi evde? hele tarihin en rezil fenerini... Yani Terim olunca objektiv olunmuyor.
Tesadüf demedim ki, bu sizin uydurdugunuz kelimeler, ben o zaman o takimin daha fazla potansiyeli oldugunu söyledim, ve öyle herkesi felc ederdek uzanmadik o kupaya, chelsea den 5-0 yenildigimizi de hatirlattim. Ama sizin alginiz baya kisitligi oludugu icin, kendi kücük dünyaninzda herkesi hemen bir guruba sokmak pesindesiniz.adam kuş olsa senın gibi uefa kupası tesadüftü der yannız renkdaş. gecen uefa kupası abartılmıs bi balondurdiyip linc yediğinden beri sesin cıkmıyordu. keyfın yerınde baya bugun
2009 yılından beri Facebook 2011 yılından beri Twitter profilimi modlara atabilirim.Ben bu siteye yazın transfer dönemi varken transfer nöbeti konusuna bakıyodum.5 Ocak zamanı da transfer konuları sarınca üye oldum.IP adresleriyle bakabilirler.Üzerine alınanlar gibi ben puan kaybettiğimiz maçlardan sonra gelip burayı trollemiyorum.belki kus oldugun yüzünden banlandin![]()
Sen de o foruma ulaşıp sıvı halden bedene dönüş tartışıriz yine hadi naş...
Ben zaten umudu kestim, herkes cidden herkes Galatasaray i banka gibi görüp iyice hortumlardi, ve hala hortumlaniyor, yoksa semih olayin mantik tarafi yoktur.Tudor degil burda olay canım kardesim.
Teknik direktör gitsin şu gelsin olayı. Boşa bir caba icindesiniz sadece belli bir süre gönlünüzü eğlendirirsiniz mutlu olursunuz. Burda sistem öyle islemiyo. Bosuna üzüyosunuz kendinizi.
haklısın genelde fenerlıler kupaya bok attığı ıcın argumanları karıstırıyorum ki düzelttimde sen alıntılamadan. abartılmıs bı kupa dedın abartılıyor dedın.Tesadüf demedim ki, bu sizin uydurdugunuz kelimeler, ben o zaman o takimin daha fazla potansiyeli oldugunu söyledim, ve öyle herkesi felc ederdek uzanmadik o kupaya, chelsea den 5-0 yenildigimizi de hatirlattim. Ama sizin alginiz baya kisitligi oludugu icin, kendi kücük dünyaninzda herkesi hemen bir guruba sokmak pesindesiniz.
Antrenman pikniğine biz de gelelim mi?
sana cok agir kufurler ederim de degmezsin be evladim hadi bakiyim .
E iste ne güzel Galatasaray li isen, bence su fenerli filan olayindan birakin, Yani yapmayin etmeyin, insanlarin baska düsünceleri olur ve buna saygi duyulmali.2009 yılından beri Facebook 2011 yılından beri Twitter profilimi modlara atabilirim.Ben bu siteye yazın transfer dönemi varken transfer nöbeti konusuna bakıyodum.5 Ocak zamanı da transfer konuları sarınca üye oldum.IP adresleriyle bakabilirler.Üzerine alınanlar gibi ben puan kaybettiğimiz maçlardan sonra gelip burayı trollemiyorum.
Vallahi cok güzel argüman, yanlis anlama diyorsun, ama laf sokma pesindesin.haklısın genelde fenerlıler kupaya bok attığı ıcın argumanları karıstırıyorum ki düzelttimde sen alıntılamadan. abartılmıs bı kupa dedın abartılıyor dedın.
bısı sokmak pesınde değilim sakin ol hemen saldırı moduna gecme. uefa kupası abartıldı abartılıyor dedın sonrada linc edildin korkudan sesın cıkmadı bugune kadar. bugunde leş kargası gibi car car ötüp duruyorsun. yanı bısı sokup cıkarmak derdınde değilim lutfen yanlıs anlama
eğlenceni böldüysem kusra bakma
Maç sonrası forumda futbol tartışıyoruz siyaset konusunu açmanın ne gereği var?E iste ne güzel Galatasaray li isen, bence su fenerli filan olayindan birakin, yoksa Ak Parti ye oy vermiyoruz diye vatan haini miyiz bizde? Yani yapmayin etmeyin, insanlarin baska düsünceleri olur ve buna saygi duyulmali.
Edersin inanırım çocuğum karakterin ve aile terbiyen müsait...
senin aile terbiyen badelenmekten geliyor herhalde he
Bildigine göre bu isleri
Taraftari da ayni kefeye koyuyorsun
Yok bazilariniz fatih terime pankart acacak bizi badale diye sensin ya hani
Bilmem ki şerefsiz değilim aileden....
neyse cocuk ,sen taraftara hakaret etme fatih terim uzerinden bu kadar basit