Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi bizim taraftar profilini gerçekten anlamıyorum. Yani gerçekten mümkün değilmiş gibi geliyor. Oyuncu, hoca, başkan ayırt etmeksizin 2 günde kral, koçum, müthiş ilan edilenler 2 günde itin tenasül uzvuna sokuluyor. Ne kadar çabuk, ne kadar hızlı tüketiyorsunuz? Daha vahimi siz ne istediğinizi bilmiyorsunuz. Şartları bilmeden, sorgulamadan, sadece "Biz böyle istiyoruz, olsun" diyorsunuz. Taraftarı olduğunuz camia ne şartlarda kuruldu, ne şartlarda bugüne geldi, nasıl geldi hiç mi düşünmüyorsunuz? Yapmayın, biraz sakin olun, akıllıca düşünün. Varsa çok iyi olduğunu düşündüğünüz bi fikir, paylaşın bilelim.
-Gitsin banane
- Ft gitsin, şunun bunun hocası olsun. Ft gitsin eskisi gibi değil.
- Tamam abi gitsin, yerine bu ülke şartlarında kim gelsin istersin?
Bununla bir yere varamayız. Ekol lazım, sabır lazım, sistem lazım. 3 günde tepeye çıkarıp 3 günde kelle istemeyin.
- Ft çok para harcıyor, yine savuracak boş adam alacak.
- Diğerleri de aldı abi, Terim hata yapamaz mı?
- Yapmayacak banane
Sen yazılanları okumuyorsun galiba..
FT yi eleştirenler neden eleştirdiklerini de madde madde yazıyorlar.. Şimdi burada tekrar o maddeleri yazmama gerek yok.. Kuru kuruya "FT gitsin, iztemezuk" demiyor hiçbir kimse..
FT maalesef hatalarından ders çıkarmıyor. Yazacak çok şey var ama en basitinden antremanlarda korner atmasını ögretse, bunun çalışmasını yaptırsa puan tablosunda cok daha farklı yerlerde olurduk, buna inan..
Bir Galatasaraylı olarak FT nin yeri bizde ayrıdır. Kredisi çoktur ama limitsiz degildir. Bu sene baska bir hoca olsaydı çoktan kovulmuş olurdu.. CL gurupları çekildiği gün bayram etmiştik. En kolay guruba düştuğumuz için .. Bircogumuz lider olarak çıkabileceğimizi soyluyordu.. Netice malum.. CL den de elendik, Avrupa Kupasından da.. Ve bu sene neredeyse sampiyonluga havlu attık. Matematiksel olarak hala sansımız olsa da, umutlar tukendi.. Herseyden once oynanan futbol hiçbir kimseye umut vermiyor. Bunun da sorumlusu sen, ben degiliz herhalde..
Bu nedenlerle FT gitsin istiyoruz. FT nin yerine gelebilecek bir sürü adam var.. Genç, yenilikci, taktisyen, hatalarından ders çıkaran, çagdaş futbol oynatabilecek..
Ama şunu da biliyorum ki, bu yönetim FT yi gönderemez, FT de bırakıp gitmez.. Biz yine burada boşa yazar dururuz..((
Bu isimler var. Degişik konu başlıklarında zaman zaman yazıldı. Burada tekrar yazıp isimler üzerinde spekulasyon yapılsın istemiyorum. Konumuz FT.. Sen FT den ve oynattığı futboldan, aldığı neticelerden mutlu musun?Kim bu isim ?
Bu isimler var. Degişik konu başlıklarında zaman zaman yazıldı. Burada tekrar yazıp isimler üzerinde spekulasyon yapılsın istemiyorum. Konumuz FT.. Sen FT den ve oynattığı futboldan, aldığı neticelerden mutlu musun?
Değilim ama yerine daha iyisinin geleceğinden de şüpheliyim
Yabancı T.D bu ligin dinamikleriyle pek uyuşmuyor ligi tanıması,kadroyu tanıması derken 1 sene geçiyor sonra 1 sene daha şans verelim diyip 2 senemiz heba oluyor
Rakiplerin durumu ortada Terim ile iyi kötü bir revizyona başladık devamı gelmeli bence
Aynı hatayı geçen sene Tudorda yaptık bir şeyleri başlatıp sonra hoca kovarak bir yere gelemeyiz
Kim bu isim ?
Fenerin yarışta olmadığı bir Ligde Basaksehir gibi vasat bir takıma sampiyonluğu neredeyse hediye ediyoruz. Bu bana koydu acıkcası..
Basak ın seyircisi yok, taraftar destegi yok, toplam degeri bizim takımın yarısı kadar. Bizden yaşlı bir takım.. Ve sampiyon olacaklar..
Bunun hiçbir mantığı yok. Ama sorumlusu var : Fatih Terim..
Başakşehir ile değil arkasındaki güç ile mücadele ediyoruz ve bunun ne kadar zor olduğunu umarım görürsün. Evet başakşehir takım olarak vasat, yaşlı, seyircisiz, değeri düşük ama bütün kurumları ile devletin, federasyonun desteklediği bir kulüp. Hani derler ya "ağzınla kuş tutsan bile..."Fenerin yarışta olmadığı bir Ligde Basaksehir gibi vasat bir takıma sampiyonluğu neredeyse hediye ediyoruz. Bu bana koydu acıkcası..
Basak ın seyircisi yok, taraftar destegi yok, toplam degeri bizim takımın yarısı kadar. Bizden yaşlı bir takım.. Ve sampiyon olacaklar..
Bunun hiçbir mantığı yok. Ama sorumlusu var : Fatih Terim..
Başakşehir ile değil arkasındaki güç ile mücadele ediyoruz ve bunun ne kadar zor olduğunu umarım görürsün. Evet başakşehir takım olarak vasat, yaşlı, seyircisiz, değeri düşük ama bütün kurumları ile devletin, federasyonun desteklediği bir kulüp. Hani derler ya "ağzınla kuş tutsan bile..."
Her sene vizyon, misyon belirleyip yolun ortasında değişikliğe gidiyoruz. İşte bu mantık asıl "istemuzuk" mantığıdır.
Abi iyi diyorsun hoş diyorsun Real'i yendiğimiz ortam ve şartlar ile şu anki şartlar aynı değil ki. Biz Real'i tek maçta tarafsız bir yönetimle yendik. Evet güçlü bir takımız ancak yenemeyeceğimiz, mücadele edemeyeceğimiz şeyler var. Bu şeyler takım özelinde değil. O başakşehir ki arkasındaki güç olmasa en az 15 puan az olurdu ve şu an rahat lider olurduk.Renkdaş Basaksehir in arkasındaki gücü hepimiz biliyoruz, inkar edemeyiz. Ama senin takımın yeterince güclü olsa , 30 milyon taraftarıyla herkesi yener.. Degil Basaksehir, biz Real Madridleri yenmiş takımız.
şimdiye 100 defa mamalaması lazımdı başakşehiri ağzını bile açmadı yahoca çık hafta içi , fener yatacak iması yap bi şeyler söyle
ali koça laf yap veya şampiyonluktan emin demeçler ver
aykut bile nasıl psikolojimizi bozabiliyordu bu tarz işlerle , senin varlığın bile rakipleri titretirken bu kadar pasif kalman manasız