Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aponun bu hamleleri taktiksel falan değil tamamen terime yönelik psikolojik hamleler diyorum

bi halt da oynamıyorlar yani santraforsuz oyuna geçtikten sonra
sikiyorsa sinan gibi birisini forvet oynatsin. Adamlar hakem itelemeleriyle bu haldeler

Fenerbahçe maçının ardından kendini ve yedek kulübünü tutamamasi sezonu bitirdi maalesef. Fırat Aydınus denen haysiyetsizin suçu büyük ama hoca ve ekibi kendine hakim olsaydı böyle olmazdı.

Avcı bence mesaj olarak değil bildiğin taktiksel oalrak Robinho ve Arda'yı dönüşümlü oynatıyor.

Avcı'nın hocalığını ayrıca konuşuruz ama bence mesajla filan alakası yok.

Bu sene bircok seyi yanlis yapti ama 3. bile olsak Terim'le devam edilmeli.1 sene basarisiz olma kredisi var bende.Yazin Tudor'un soktugu kaziklari cikarip yeni bir ekip kuracagina inaniyorum.

Takıma belirli bir oyun şablonu ve sistem aşılamak yerine, hep sorunu oyuncular üzerine yıkması, sezon başında kondisyonerlik işini eş dost ahbaba bırakıp, pabuç pahalı olunca gidip İtalyadan kondisyoner getirtmesi, Feghouli'yi aylarca kenarda bırakması, eldeki paraları Emre Akbaba, Diagne gibi spor toto starlara harcatması, 3 ay boyunca orta sahaya oyuncu bakıp da gene gidip geçen sene devre arası zorla takımdan giden vasat Ndiaye'yi aldırması, Semih'i kiralatması, fb maçında takımın yarısına ve kendisine uzun cezalar aldırması... O kadar çok şey sayılır ki, resmen bu sezonu kendi elleri ile sabote etti. Hiç başka yerde suçlu aramaya gerek yok. Başarı varken aslan payını alıyorsa olumsuz durumda da aslan payını kendisi alacak.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu sene bircok seyi yanlis yapti ama 3. bile olsak Terim'le devam edilmeli.1 sene basarisiz olma kredisi var bende.Yazin Tudor'un soktugu kaziklari cikarip yeni bir ekip kuracagina inaniyorum.

luyindama, marcao tipi transfer yapacaksak operasyona devam.

diagne mitro gibi olacaksa tudor kazıkları yerine ft kazıklarının girişini izleriz. :(

luyindama ve marcao'yu belli ki oyuncu izleme ekibinin tavsiyeleri doğrultusunda aldılar. hocanın rüyasında gördüğünü zannetmiyorum. bu stile devam etmek lazım. uzun süre izlenen oyuncuların kütük çıkacağına inanmıyorum. tutmasa bile yaş itibarıyla emeklisi gelmemiş herifler olacakları için elde patlamazlar.

diagne mitro gibi olacaksa tudor kazıkları yerine ft kazıklarının girişini izleriz. :(

luyindama ve marcao'yu belli ki oyuncu izleme ekibinin tavsiyeleri doğrultusunda aldılar. hocanın rüyasında gördüğünü zannetmiyorum. bu stile devam etmek lazım. uzun süre izlenen oyuncuların kütük çıkacağına inanmıyorum. tutmasa bile yaş itibarıyla emeklisi gelmemiş herifler olacakları için elde patlamazlar.

Ben de Luyindama Marcao tipi transferler bekliyorum ve istiyorum.

Mitro'yu bedavaya aldik.Memnunum ondan.Cagne fena girdi ama.

Diagneyi başkan ve abdül aldı bunu sağır sultan bile biliyor bir sen bilmiyorsun sanırım.

Terim'in gitmesi birşeyleri değiştirmeyecek zaten, o yüzden Marcao ve Luyindama gibi transferleri fazlalaştırsın yeter.

Bir de yanındaki iki çöpü almasın artık, daha profesyonel birilerini bulsun.

Besiktas'i 2 sezon ust uste sampiyon yapan, gecen sezon Sampiyonlar Liginde Monaco - Leipzig - Porto'lu gruptan namaglup cikan Senol Gunes'i 1 kotu sezon sonra gondermek icin can atan bjk taraftarlarindan hic bir farkiniz yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt