Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 37.960
- 10.791
- 2.838
Robinho forvet zaten üstelik![]()
pardon santrafor yazmalıydım haklısın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Robinho forvet zaten üstelik![]()
sikiyorsa sinan gibi birisini forvet oynatsin. Adamlar hakem itelemeleriyle bu haldeleraponun bu hamleleri taktiksel falan değil tamamen terime yönelik psikolojik hamleler diyorum
bi halt da oynamıyorlar yani santraforsuz oyuna geçtikten sonra
Robinho santrforda oynuyor ve oynadı yıllarca. Klassik pivot Santrforu değil ama tabiki.pardon santrafor yazmalıydım haklısın
Robinho santrforda oynuyor ve oynadı yıllarca. Klassik pivot Santrforu değil ama tabiki.
Santrfor arkasında olan santrfor işteadam ceza sahasına girmiyor kardeşim ne anlatıyorsun orta sahada pas oyununda sürekli
robinho nerde tek oynamış en uçta
Bu sene bircok seyi yanlis yapti ama 3. bile olsak Terim'le devam edilmeli.1 sene basarisiz olma kredisi var bende.Yazin Tudor'un soktugu kaziklari cikarip yeni bir ekip kuracagina inaniyorum.
luyindama, marcao tipi transfer yapacaksak operasyona devam.
diagne mitro gibi olacaksa tudor kazıkları yerine ft kazıklarının girişini izleriz.
luyindama ve marcao'yu belli ki oyuncu izleme ekibinin tavsiyeleri doğrultusunda aldılar. hocanın rüyasında gördüğünü zannetmiyorum. bu stile devam etmek lazım. uzun süre izlenen oyuncuların kütük çıkacağına inanmıyorum. tutmasa bile yaş itibarıyla emeklisi gelmemiş herifler olacakları için elde patlamazlar.
luyindama, marcao tipi transfer yapacaksak operasyona devam.
diagne mitro gibi olacaksa tudor kazıkları yerine ft kazıklarının girişini izleriz.
luyindama ve marcao'yu belli ki oyuncu izleme ekibinin tavsiyeleri doğrultusunda aldılar. hocanın rüyasında gördüğünü zannetmiyorum. bu stile devam etmek lazım. uzun süre izlenen oyuncuların kütük çıkacağına inanmıyorum. tutmasa bile yaş itibarıyla emeklisi gelmemiş herifler olacakları için elde patlamazlar.