Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yeni sezon kaliyorsa birkere hasan ve ümit gitmeli, cok saglam taktik uzamani bir yardimci gerekir. Duran toplarda ezbere degil yeni seyler katmali. Bu ligin en kötü duran top kulanan takimi kesinlikle biziz dir. Millet neredeyse her dört kornerde bir gol cikarir. Bizim takim ize lyundama gibi bir azman oldu halde toplari hep ön direke atar yillardir böyle, tesadüf olmadi belli. Hic bilmiyorsun korneri sert bir sekilde ceza sahasina gönder ksfasina sirtina bilmem nereseni carpar gene gol olur ama ön direke atilan topdan birsey olmaz. Hücüm ederkene hic farkli varyasyon kulanmiyoruz. Orta saha kanata atar ordakilerde adamlarini gecerse ya dagya tepeye sut ceker yada orta keser kaleciye gider. Nerde iki ye birler bos kosular yer degistirmeler? Rakip takim iki macimizi izleyince bizi nasil durduracaklarini biliyorlar cünkü akilsiz ezbere futbol oynuyoruz, buda yetmiyormus gibi süratli de oynamiyoruz kosu mesafesinden bahsetmiyorum bile. Onun icin cok iyi genc bir yardimci td sart bu takima baktik adam iyi cikti terimde artik takimi ona emanet eder emekli olur

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ya Fatih Terim gibi adam yardımcı sözüne o kadar itibar edecek olsa yanına Hasan'la Ümit'i almaz zaten.Onlarla da elbette fikir alışverişinde bulunuyordur ama senin dediğin seviyede bir olay sözkonusu olsa onları en baştan getirmez zaten.Hiç olmayacak bir şey şu söylediğin.

Durun yahu. Adam 5-10 tane daha transfer yapsin, düzelecek takim. Kornerden atilan topun ön diregi gecmesi icin epey bir transfer gerekli. Kasimpasali trezege, Sivasli Douglas, Erzurumlu Rashad filan, üff. Hocam ucuracak Galatasaray imizi. Toru topu 1.5 senedir takimin basinda. 1.5 senede top ön diregi nasil gecsin Allah askina! 6.5 senede 7.5 sampiyonlugu olan efsanemizi elestirmeye nasil cürret edebiliyorsunuz? Cok sabirsizsiniz cok!

Oyle deme Bora kardes, simdi fbli olursun veya terim dusmani.
Kimin ne söylediği çok önemli değil, geçen sene geldiğinde de Terim'in rakipler üzerinde psikolojik etkisi olduğunu söylemiştim, iyi giderken de hakkını verdim, rezil ettiğinde de verir veriştiririm gayet doğal.

Benim anlamadığım olay şu, Tudor'un oyuncularını göndersin öyle konuşun deniyor, ama geçen sene Tudor'un oyuncuları ile şampiyon olan yine kendisi. Hatta sene başında Gomis'i zorla yollatan, Maicon'u göndermek için kırk takla atan, haftalarca Feghouli yerine Sinan'ı, Mariano yerine Linnes'i monte eden kendisiydi. E noldu peki, baktı pabuç pahalı gene tükürdüğünü yaladı. Ne zaman Maicon, Mariano, Feghouli ilk 11'e girdi takım iyi gitmeye başladı. Yani yine Tudor'un adamları ile ekstra puanlar gelmiş oldu. Şimdi de Fernando yerine Selçuk ile şampiyonluk kovalıyor, gülmemek elde değil. 2 hafta sonra ona da geri döner ama iş işten geçmiş olur.

Sene başında elindeki parayı Emre Akbaba ve Ömer Bayram'a harcatan da biz değiliz herhalde. Takımdan kaçarak giden Ndiaye'yi orta saha transferinde zorla getirten de biz değiliz. Onyekuru'yu kendisi getirtti, şimdi o da kötü oldu, e sorarım kim sorumlu? Diğer transferleri de Semih ve Emre Taşdemir. Tudor'un adamlarına karşılık kendi getirdiği adamları buysa vay halimize.

Yani Marcao, Luyindama iyi ama takımı hep böyle çaylaklardan kuramazsın. Yoksa 2.Terim dönemindeki gibi 10 tane genç adamı getirirsen takımı gene rezil edersin, sonra Tudor'un adamlarını arar hale gelirsin. Getirdiği forvetler Eren'i bile aratır halde misal.

Önce oyuncunun ismine bakmayı bırakıp, adam akıllı bir antrenör ekibi ile doğru düzgün oyun şablonu ve sistem oturtmaya çalışsın, kondisyonerini aile dostlarından seçmesin, yardımcılarını da hemşehrilerinden tercih etmeyi bıraksın. Sonra belki okları kendi üzerinden çekip, hakemlere, federasyona, futbolculara yüklenebiliriz.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kimin ne söylediği çok önemli değil, geçen sene geldiğinde de Terim'in rakipler üzerinde psikolojik etkisi olduğunu söylemiştim, iyi giderken de hakkını verdim, rezil ettiğinde de verir veriştiririm gayet doğal.

Benim anlamadığım olay şu, Tudor'un oyuncularını göndersin öyle konuşun deniyor, ama geçen sene Tudor'un oyuncuları ile şampiyon olan yine kendisi. Hatta sene başında Gomis'i zorla yollatan, Maicon'u göndermek için kırk takla atan, haftalarca Feghouli yerine Sinan'ı, Mariano yerine Linnes'i monte eden kendisiydi. E noldu peki, baktı pabuç pahalı gene tükürdüğünü yaladı. Ne zaman Maicon, Mariano, Feghouli ilk 11'e girdi takım iyi gitmeye başladı. Yani yine Tudor'un adamları ile ekstra puanlar gelmiş oldu. Şimdi de Fernando yerine Selçuk ile şampiyonluk kovalıyor, gülmemek elde değil. 2 hafta sonra ona da geri döner ama iş işten geçmiş olur.

Sene başında elindeki parayı Emre Akbaba ve Ömer Bayram'a harcatan da biz değiliz herhalde. Takımdan kaçarak giden Ndiaye'yi orta saha transferinde zorla getirten de biz değiliz. Onyekuru'yu kendisi getirtti, şimdi o da kötü oldu, e sorarım kim sorumlu? Diğer transferleri de Semih ve Emre Taşdemir. Tudor'un adamlarına karşılık kendi getirdiği adamları buysa vay halimize.

Yani Marcao, Luyindama iyi ama takımı hep böyle çaylaklardan kuramazsın. Yoksa 2.Terim dönemindeki gibi 10 tane genç adamı getirirsen takımı gene rezil edersin, sonra Tudor'un adamlarını arar hale gelirsin. Getirdiği forvetler Eren'i bile aratır halde misal.

Önce oyuncunun ismine bakmayı bırakıp, adam akıllı bir antrenör ekibi ile doğru düzgün oyun şablonu ve sistem oturtmaya çalışsın, kondisyonerini aile dostlarından seçmesin, yardımcılarını da hemşehrilerinden tercih etmeyi bıraksın. Sonra belki okları kendi üzerinden çekip, hakemlere, federasyona, futbolculara yüklenebiliriz.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

agzina saglik kardesim

Bir daha şu kendi takımı değil saçmalığın duymayalim yeter la şöyle açık açık anlatalım kaleci muslera onun döneminde transfer oldu sol bek nagatomo ilk transfer döneminde geldi devre arası ozan kabak kendi cikardi altyapidan sag bek mariano linnes takimin en gunahsiz bolgesi bunlardan sikayet etmez heralde orta saha ndiaye yi sene basi cok istedi gelmesi için belhanda yi zaten acayip tutuyor feghouli kimse kusura bakmasın bizim seviyemizin oyuncusu ona da bir itiraz edemez heralde forvetleri kendi aldı bu takim mi şimdi kendi kurduğu takım değil dalga mi geçiyorsunuz 2 kış bir yaz transfer donemi geçti hoca geldiğinden beri ömer bayramlar mugdatlar felan alında düşünün yani

Gecen sezon puan biraktigimiz maclarda ayni hakaretleri yapan,bu takim sampiyon olursa ben futboldan anlamiyorum diyenlerin simdi gelip te hakli ciktim bilmem ne yaptim diye zirvalamalari art niyettir

Elestiri insanlarin en dogal hakkidir bende elestiriyorum fener macindan sonra yanlis isler kovalandi,ama biatci vazo parator gibi hakaretler yazmiyorum cunku burasi antu degil

Aradaki uslup farkini anlamayanin zaten derdi bellidir

Gecen sezon puan biraktigimiz maclarda ayni hakaretleri yapan,bu takim sampiyon olursa ben futboldan anlamiyorum diyenlerin simdi gelip te hakli ciktim bilmem ne yaptim diye zirvalamalari art niyettir

Elestiri insanlarin en dogal hakkidir bende elestiriyorum fener macindan sonra yanlis isler kovalandi,ama biatci vazo parator gibi hakaretler yazmiyorum cunku burasi antu degil

Aradaki uslup farkini anlamayanin zaten derdi bellidir

Mac kazaninca Terim topicinde mention atip, kaybedince ortalikda olmiyan Arda Sadi gelmis burda konusuyor.

Sezon basindaki muhabbet

M.O :Takimi hic calistirmamislar, hic biri kosmuyor
A.S : Fenerliii ingaa ingaa

Mac kazaninca Terim topicinde mention atip, kaybedince ortalikda olmiyan Arda Sadi gelmis burda konusuyor.

Sezon basindaki muhabbet

M.O :Takimi hic calistirmamislar, hic biri kosmuyor
A.S : Fenerliii ingaa ingaa

Ilk olarak uslubunu düzeltirsen sevinirim ikili tartismaya gerek yok insanlara saygimiz olsun

Gelelim asil meseleye,11 puan gerideyiz ve buradayim yani kaybedince ortalikta olmadigim kulliyen yalan,lutfen yalan yanlis seyler yazmayalim

Bu arada,kazandigimizda mention atmis olabilirim evet sende cevap yazmadigina göre galibiyette ortadan kaybolmus oluyorsun

Uzun lafi kisasi,herkes elestiriye acik ama seninki elestiri degil hakarete kaciyor memet bey

Ayrica bu sekilde yazinca disardan bi gözle bakacak olursak Galatasaray’in basarisiz olmasina seviniyormussun gibi görünüyor ve sana yakismiyor

hocaya art niyetli eleştiri yapan fblidir,aksini iddia eden bjklidir

Terimi elestirence karga veya sikeci damgasi vuruluyor.

Terim kim kardesim? adam 7 sulalesini kurtardi GALATASARAY yuzunden, taktik bilgisi sifir, egosu tavan, bana gore modern futboldan uzak bir isimdir.

Derhal yollar ayrilmalidir

hocaya art niyetli eleştiri yapan fblidir,aksini iddia eden bjklidir

Art niyetli elistiri ne oluyor? Transferleri elestirince mi? Yoksa Yardimcilari bile kukla oldugunu söylemek mi? Ya da futbol oynamadigimiz gibi olay mi? Dogru dürüz takimin calistirilmadigini mi? Ya da Hoca nin kendi dediklerini kendisine söyleyip, ve kendisi bundan ders cikarmayaip ayni seyi durmadan denemesi mi?

Iyi top oynamadigimizi uzulerek kabul etmekle beraber (islevsiz 4-3-3 izlemesi en rezalet seydir bence islevsiz 4-2-3-1'den sonra, Liverpool ve Juventus gibi takimlar da mesela islemediginde mide bulandirici seviyeye dusuyorlar) ligde bizden iyi top oynayan tek takimin Rize oldugu dusuncesindeyim

Ayrica yaz transfer doneminden sonra takimin cok daha iyi oynayacagina da adim gibi eminim, Terim takim kurar da o takim kotu oynar mi hic?

Zaten mevcut takimimizin en iyi futbolculari listelendiginde hepsini Terim'in aldirdigi, en kotu futbolcularina bakildiginda ise Dursun doneminden kaldiklarini gorebiliriz, birkac istisna haric.

Iyi top oynamadigimizi uzulerek kabul etmekle beraber (islevsiz 4-3-3 izlemesi en rezalet seydir bence islevsiz 4-2-3-1'den sonra, Liverpool ve Juventus gibi takimlar da mesela islemediginde mide bulandirici seviyeye dusuyorlar) ligde bizden iyi top oynayan tek takimin Rize oldugu dusuncesindeyim

Ayrica yaz transfer doneminden sonra takimin cok daha iyi oynayacagina da adim gibi eminim, Terim takim kurar da o takim kotu oynar mi hic?
Para için Rodrigues'i sattık.Rodrigues'in formu Gomis gibi forvetimiz olmadığı için düştü.Rodrigues takımda olsaydı Alanya ve Erzurum maçlarını birini 1-0 diğerini de 2-0 3-0 gibi kazanırdık.Alanya maçında Luyindama-Mitroglou İstanbul'a 1-2 gün önce geldi.Fernando'nun formunun düşük olması hem Maicon'a bağlı hem de Onyekuru'nun bencil olmasına bağlı.Rodrigues'in yerine Feghouli'yi satsaydık yerine Belhanda oynayabilirdi.Feghouli yaşım Arap ligi için daha genç dedidiği için satamadık.

Bu aralığı iyi analiz etmesi lazım hocanın şampiyonluk bu ara gitti.
43139

Bu aralığı iyi analiz etmesi lazım hocanın şampiyonluk bu ara gitti.Ekli dosyayı görüntüle 43139
Kondisyon,sakatlıklar ve kırmızı kartlardan dolayı puanları kaybettik.Alberto Bartali ile kondisyon sorunu çözüldü.Sakatlık konusunda ise sert bi müdahale olmadan oyuncular sakatlanmıyo.Kırmızı kart konusuda derbi sonrası hakem Soldado ve Belhanda'ya kırmızı kart verip ayırsaydı uzamazdı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt