Mehmet Ocak
10 Numara!
- 13 Ocak 2013
- 10.109
- 4.565
- 1.198
Ilk olarak uslubunu düzeltirsen sevinirim ikili tartismaya gerek yok insanlara saygimiz olsun
Gelelim asil meseleye,11 puan gerideyiz ve buradayim yani kaybedince ortalikta olmadigim kulliyen yalan,lutfen yalan yanlis seyler yazmayalim
Bu arada,kazandigimizda mention atmis olabilirim evet sende cevap yazmadigina göre galibiyette ortadan kaybolmus oluyorsun
Uzun lafi kisasi,herkes elestiriye acik ama seninki elestiri degil hakarete kaciyor memet bey
Ayrica bu sekilde yazinca disardan bi gözle bakacak olursak Galatasaray’in basarisiz olmasina seviniyormussun gibi görünüyor ve sana yakismiyor
Ben sana karsi asla ve asla normal sekilde diyalog konusamam, cunku sen ortada olan gercekleri yokmua gibi gosterip BIAtciliga devam eden bir sahsiyetsin.
7 gunun 4unu banli olarak geciren bir uye senin her mention attigindan sonra sana direkt cevap yazamaz.
Sezom basindan beri, Akhisar super kupa macindan beri bir cacik oynamiyoruz. Bunu defalarca belirttik. Hata gecen sezon bile rezil rusva oynadigimiz maclar oldu gene sustuk.
Fatih Terim demiroren ile fotograf cektirirken butun kredisini yitirdi, kimse hatasina tahammul edemez.
Koskoca Galatasaray taktikssiz maca cikiyor. Takimin ne bok oynadigini kimse bilmiyor, her hafta farkli oyuncular suclu, terim her mac sonrasinda dir dir konusuyor, utanmadan hic kendine bakmiyor.
Biktik artik sizin zihniyetinizden, bir cacik oynamiyor bu takim. Sadece bireysel basarililarla.mac kazanip galip geliyoruz.
Ben Terimin kendi disinda herkesi suclayip takima hic bir katkisi olmamasindan dert yaniyorum, siz anca biat pesinde kosun.