Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ilk olarak uslubunu düzeltirsen sevinirim ikili tartismaya gerek yok insanlara saygimiz olsun

Gelelim asil meseleye,11 puan gerideyiz ve buradayim yani kaybedince ortalikta olmadigim kulliyen yalan,lutfen yalan yanlis seyler yazmayalim

Bu arada,kazandigimizda mention atmis olabilirim evet sende cevap yazmadigina göre galibiyette ortadan kaybolmus oluyorsun

Uzun lafi kisasi,herkes elestiriye acik ama seninki elestiri degil hakarete kaciyor memet bey

Ayrica bu sekilde yazinca disardan bi gözle bakacak olursak Galatasaray’in basarisiz olmasina seviniyormussun gibi görünüyor ve sana yakismiyor

Ben sana karsi asla ve asla normal sekilde diyalog konusamam, cunku sen ortada olan gercekleri yokmua gibi gosterip BIAtciliga devam eden bir sahsiyetsin.

7 gunun 4unu banli olarak geciren bir uye senin her mention attigindan sonra sana direkt cevap yazamaz.

Sezom basindan beri, Akhisar super kupa macindan beri bir cacik oynamiyoruz. Bunu defalarca belirttik. Hata gecen sezon bile rezil rusva oynadigimiz maclar oldu gene sustuk.

Fatih Terim demiroren ile fotograf cektirirken butun kredisini yitirdi, kimse hatasina tahammul edemez.

Koskoca Galatasaray taktikssiz maca cikiyor. Takimin ne bok oynadigini kimse bilmiyor, her hafta farkli oyuncular suclu, terim her mac sonrasinda dir dir konusuyor, utanmadan hic kendine bakmiyor.

Biktik artik sizin zihniyetinizden, bir cacik oynamiyor bu takim. Sadece bireysel basarililarla.mac kazanip galip geliyoruz.

Ben Terimin kendi disinda herkesi suclayip takima hic bir katkisi olmamasindan dert yaniyorum, siz anca biat pesinde kosun.

Yanina stajyer kondisyoner alip ddfalarca savunan herif, Galatasarayin 60dan sonra dokulmesine ve bu nedenden dolayi.mac kaybetmesine sorumlu olmustur terim.

Bu sekilde anlasmamiz imkansiz memet bey
Israrla cirkin uslupla konusmaya devam ediyorsun ne diyebiliriz ki

Teknik taktik ten bahsediyorsun tamam hakli taraflarin var,sonra bakiyorum vazo biatci gibi sacma sapan isler yazmissin yine

Galatasarayli olmana sebeb olmus bir adamla ilgili yaziyorsun bunlari,yakismiyor bilesin

Ben sana karsi asla ve asla normal sekilde diyalog konusamam, cunku sen ortada olan gercekleri yokmua gibi gosterip BIAtciliga devam eden bir sahsiyetsin.

7 gunun 4unu banli olarak geciren bir uye senin her mention attigindan sonra sana direkt cevap yazamaz.

Sezom basindan beri, Akhisar super kupa macindan beri bir cacik oynamiyoruz. Bunu defalarca belirttik. Hata gecen sezon bile rezil rusva oynadigimiz maclar oldu gene sustuk.

Fatih Terim demiroren ile fotograf cektirirken butun kredisini yitirdi, kimse hatasina tahammul edemez.

Koskoca Galatasaray taktikssiz maca cikiyor. Takimin ne bok oynadigini kimse bilmiyor, her hafta farkli oyuncular suclu, terim her mac sonrasinda dir dir konusuyor, utanmadan hic kendine bakmiyor.

Biktik artik sizin zihniyetinizden, bir cacik oynamiyor bu takim. Sadece bireysel basarililarla.mac kazanip galip geliyoruz.

Ben Terimin kendi disinda herkesi suclayip takima hic bir katkisi olmamasindan dert yaniyorum, siz anca biat pesinde kosun.

Mancini'nin bir takım iç saha maçları haricinde (ki o kadroyu da kuran Terim) ne zaman organize futbol oynadık. Tudor'un iç sahada 5-6 haftalık periyodu var bir de geçen sene başında Fener maçına kadar süren.

Skibbe
Rijkaard
Hagi
Prandelli
Hamza
Denizli
Riekerink

kim hangi taktikle ve organizasyonla ile.

Galatasaray

2003-2008: Uzun forvetlere top şişir baskı yap 4-4-2
2008-2011: 10'larca kez değişen taktik, yeni hocalar ile ne idüğü bilinmeyen dönem
2011-2012: Daha dar alanda seri paslar ile baskı futbolu (Terim ile 96-2000 arasına dönüş)
2012-2013: Daha yavaş ve kontrollü baskı futbolu
2013-2015: Kadro kalitesi ile işi kotarmaya çalıştığımız iç saha dışında olmayan futbol
2015-2017: Ne oynadığımız belli değiş

Lucescu ve az biraz Skibbe hariç ben ne oynadığımızı bilmiyorum zaten. Bir tek 96-2000 ve 2012 var bunların yanında.

Mancini'nin bir takım iç saha maçları haricinde (ki o kadroyu da kuran Terim) ne zaman organize futbol oynadık. Tudor'un iç sahada 5-6 haftalık periyodu var bir de geçen sene başında Fener maçına kadar süren.

Skibbe
Rijkaard
Hagi
Prandelli
Hamza
Denizli
Riekerink

kim hangi taktikle ve organizasyonla ile.

Galatasaray

2003-2008: Uzun forvetlere top şişir baskı yap 4-4-2
2008-2011: 10'larca kez değişen taktik, yeni hocalar ile ne idüğü bilinmeyen dönem
2011-2012: Daha dar alanda seri paslar ile baskı futbolu (Terim ile 96-2000 arasına dönüş)
2012-2013: Daha yavaş ve kontrollü baskı futbolu
2013-2015: Kadro kalitesi ile işi kotarmaya çalıştığımız iç saha dışında olmayan futbol
2015-2017: Ne oynadığımız belli değiş

Lucescu ve az biraz Skibbe hariç ben ne oynadığımızı bilmiyorum zaten. Bir tek 96-2000 ve 2012 var bunların yanında.
Defalarca kendisine ceki duzen vermesini, yanindaki VAZO ve evetci tayfasini gonderip yerlerine isini iyi yapan, teknik ve taktiksel bir ekip kurup devam etmelidir diye bir cok sever konustuk burda renktaslarimizla birlikte.

Terim devamli inad ediyor, ve bu inad bize zarar veriyor. Sezon basindan beri takim dokuluyordu, kosacak halleri yoktu. Kondisyoner stajyer cikti, ve kondisyon sorumlusu olarak ortalikda gezdi. Bu kadar kotu bir kondisyona sahip olan takim her ikili mucadele sonrasi sakat veriyordu.

Celiskili argumanlara devam

Stajyer kondisyoner de inat etti diyorsun,devre arasinda yeni kondisyoner geldi

Nasil inat etmis oluyor,hatasindan dönmüs iste

Celiskili argumanlara devam

Stajyer kondisyoner de inat etti diyorsun,devre arasinda yeni kondisyoner geldi

Nasil inat etmis oluyor,hatasindan dönmüs iste
Sezona 3 kupa'da mucadele edecek olan Galatasarayin ilk 3 hafta sonra kondisyonel olarak yetersiz olmasina ragmen, devre arasina kadar beklenildi yeni kondisyoner getirene kadar.

Kisisel egosunu tatmin etmek icin yeni bir kondisyoner getirmek yerine, kondisyonere ben dedim kademe kademe ilerliyecegiz diye ortalikda aciklama yapmadimi? ilk 3/4 hafta sonra yeni kondisyoner gelmesine ragmen devre arasina kadar bekleyip bizi sampiyonluktan eden kondisyon problemi yuzunden suan 11 puan fark yemis 2ci siradayiz.

Devamli medya'ya herkesi suclu buluyor, kendine bakmaktan aciz bir atrenor, senede 3.000.000 € kazanip ne taktiksel ne fiziksel takimi hazirlamaya basaramamis bir sahsiyeti birakinda elestirelim.

Birakiyoruz elestirin,ama hakaret etmeyin

Hakaret eden karsiligini alir bu kadar basit

Söz konusu Fatih Terim,cogumuzun Galatasarayli olmasina sebeb olan bir efsane

Konu riekerink veya prandelli degil

Ben buna katilmiyorum

Hicbir Galatasaray hocasi kufru, hakareti hak etmez. Terim'le kisitli degil bu yani

Mehmet Ocak ise net bir sekilde egitilmezdir

Iste bosuna biatci demiyoruz sana ve senin gibilere.

Herkes degil, Terim. Senede 3milyon avro kazaniyor bu herif, takimin taktigi yok.

kimlerle tartisiyoruz biz burda, modern futboldan uzak super lig tayfasi ile futbol konusulmaz.

Iste bosuna BIATCI demiyoruz sana ve senin gibilere.

Herkes degil, Terim. Senede 3milyon avro kazaniyor bu herif, takimin taktigi yok.

kimlerle tartisiyoruz biz burda, beyin olumu gerceklesmis, modern futboldan uzak super lig tayfasi ile futbol konusulmaz.
Hakaret etmeden konusamiyormusun sen? Buradaki İnsanlari beğenmiyorsan ne isin var burada? Adam akilli konus, elestirilerini yap, hakaret etme

Israrla hakaret etmeye devam ediyor

Hollanda insanlari normalde egitimli saygili insanlar olur ama nedense kendisi farkli,oranin kulturunu almamis belkide

Arkadasim Biz diyoruz ki elestiri en dogal hakkin ama hakaret etme,hala inatla hakaret ediyorsun böyle yaptikca akillara fake uyelikle aramiza katilan antu lu üyeler geliyor

Her gun kuruyorsun bu cumleyi, her gun geri gelip tartisiyorsun

Bir aralar cok zeki ve sinsi bir kus oldugunu dusunurdum, ne kadar safmisim
Cabamiz Galatasaray renktas.

Ben farkli dusunurum, benim icin X isim deger tasimaz, Galatasaray onemlidir.
Galatasarayin menfaati icin ol deseler oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt