Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.758
- 66.835
- 5.003
Ortasahayı helva kıvamında kurmaktan ne zaman vazgeçeceksin acaba. Ortasaha dediğin duvar gibi olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz Başakla başa baş bile gitsek bu sene şampiyon YAPILMAYIZ.Adamların her maçında bariz hakem hataları var son 6-7 haftadır özenle takip ediyorum.Hakemler takdir haklarını hep bunların lehine kullanıyor.Karşılarındaki takımların pozisyonlarının çoğunda vara dahi gitmiyorlar.Skorun 5-0 olması hocayı eleştirmeyeceğiz anlamına gelmiyor.
Şampiyon olamazsak başarısız sayacağım.
Geçen sene 90+5 Robinho'nun golü bizi şampiyon yaptı.Ben Kayserispor-Konyaspor-Çaykur Rizespor-Ankaragücü maçlarının arasında en az 1 m 2 b beraberlik bekliyorum.Bizle de maçları var..Biz Başakla başa baş bile gitsek bu sene şampiyon YAPILMAYIZ.Adamların her maçında bariz hakem hataları var son 6-7 haftadır özenle takip ediyorum.Hakemler takdir haklarını hep bunların lehine kullanıyor.Karşılarındaki takımların pozisyonlarının çoğunda vara dahi gitmiyorlar.
Hocam geçen sene hakemlerin g.ü başı oynamıyordu.Bu sene göstere göstere yaptıkları trilyon tane hata var bizim aleyhimize onların lehine çok zor o iş.Başakşehirin önce malatya sonra fener maçında olanlar ortada.Kayseri maçıda farklı olmaz oyun ne zaman kilitlense tıkansa hakemler g..tlerinden karar uyduruyor önlerini açıyor.Geçen sene 90+5 Robinho'nun golü bizi şampiyon yaptı.Ben Kayserispor-Konyaspor-Çaykur Rizespor-Ankaragücü maçlarının arasında en az 1 m 2 b beraberlik bekliyorum.Bizle de maçları var..
Himmm birşeyler deniyorsun gene xdher hafta DONK ilk 11de ilk yazılacak adam diye yazıyoruz
bugün maçı olağanüstü şekilde muslera kurtardı
taktik, teknik, oyun okuma falan yok sende
bizim gördüğümüzü sen göremiyorsun
sezon sonu defol
sensiz çok şampiyon olduk yine oluruz
Hocamiz bizi gene futbola doyurdu.
Fener maçı sonrası rahat oynayamacaklar.Ben inanıyorum..Hocam geçen sene hakemlerin g.ü başı oynamıyordu.Bu sene göstere göstere yaptıkları trilyon tane hata var bizim aleyhimize onların lehine çok zor o iş.Başakşehirin önce malatya sonra fener maçında olanlar ortada.Kayseri maçıda farklı olmaz oyun ne zaman kilitlense tıkansa hakemler g..tlerinden karar uyduruyor önlerini açıyor.
la yürü git konyanın akkılıHimmm birşeyler deniyorsun gene xd
Temennimiz.Zaten bir maça bakar başakşehirin tökezlemesi.Fener maçı sonrası rahat oynayamacaklar.Ben inanıyorum..
Ekli dosyayı görüntüle 43200
O yüzden gelecek ten bile hiç umudum yok. Eski den yensek bile yerden yere vurdugu oluyordu, artık tam realite yi kaybetmis.kötü oyunun farkında değil
5-0 yendik kaçan 7-8 tane de pozisyonumuz var diyor
kaleyi bula 7 şuttan 5i gol oldu
rakibin de 7 şutu var diye soruyorlarO yüzden gelecek ten bile hiç umudum yok. Eski den yensek bile yerden yere vurdugu oluyordu, artık tam realite yi kaybetmis.
O yüzden gelecek ten bile hiç umudum yok. Eski den yensek bile yerden yere vurdugu oluyordu, artık tam realite yi kaybetmis.
İlk yarının sonuna baktığımızda önde olmamıza rağmen oyun kalitemizin çok yüksek olduğunu söyleyemeyiz. Muslera’nın kurtardığı birkaç pozisyon var. Kaçırdığımız pozisyonlar da vardı ancak oyun kalitesi olarak çok da yukarıda değildik. Fakat ikinci yarı için aynısını söyleyemeyiz. Daha iyi oynadılar, daha zevk verdiler, kendileri de zevk aldılar.