Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Skorun 5-0 olması hocayı eleştirmeyeceğiz anlamına gelmiyor.

Şampiyon olamazsak başarısız sayacağım.
Biz Başakla başa baş bile gitsek bu sene şampiyon YAPILMAYIZ.Adamların her maçında bariz hakem hataları var son 6-7 haftadır özenle takip ediyorum.Hakemler takdir haklarını hep bunların lehine kullanıyor.Karşılarındaki takımların pozisyonlarının çoğunda vara dahi gitmiyorlar.

Biz Başakla başa baş bile gitsek bu sene şampiyon YAPILMAYIZ.Adamların her maçında bariz hakem hataları var son 6-7 haftadır özenle takip ediyorum.Hakemler takdir haklarını hep bunların lehine kullanıyor.Karşılarındaki takımların pozisyonlarının çoğunda vara dahi gitmiyorlar.
Geçen sene 90+5 Robinho'nun golü bizi şampiyon yaptı.Ben Kayserispor-Konyaspor-Çaykur Rizespor-Ankaragücü maçlarının arasında en az 1 m 2 b beraberlik bekliyorum.Bizle de maçları var..

Geçen sene 90+5 Robinho'nun golü bizi şampiyon yaptı.Ben Kayserispor-Konyaspor-Çaykur Rizespor-Ankaragücü maçlarının arasında en az 1 m 2 b beraberlik bekliyorum.Bizle de maçları var..
Hocam geçen sene hakemlerin g.ü başı oynamıyordu.Bu sene göstere göstere yaptıkları trilyon tane hata var bizim aleyhimize onların lehine çok zor o iş.Başakşehirin önce malatya sonra fener maçında olanlar ortada.Kayseri maçıda farklı olmaz oyun ne zaman kilitlense tıkansa hakemler g..tlerinden karar uyduruyor önlerini açıyor.

Hocamiz bizi gene futbola doyurdu.
kralspor9783.jpg

Hocam geçen sene hakemlerin g.ü başı oynamıyordu.Bu sene göstere göstere yaptıkları trilyon tane hata var bizim aleyhimize onların lehine çok zor o iş.Başakşehirin önce malatya sonra fener maçında olanlar ortada.Kayseri maçıda farklı olmaz oyun ne zaman kilitlense tıkansa hakemler g..tlerinden karar uyduruyor önlerini açıyor.
Fener maçı sonrası rahat oynayamacaklar.Ben inanıyorum..
43200

kötü oyunun farkında değil

5-0 yendik kaçan 7-8 tane de pozisyonumuz var diyor

kaleyi bula 7 şuttan 5i gol oldu

Takımın hem iyi hemde kötü dakikaları vardı açıkçası.

Dalgalı bir performans sergiliyoruz zaten hemen hemen bütün maçlarda.

Bir maçta 3-4 farklı takım izliyoruz işte,ne güzel :)

O yüzden gelecek ten bile hiç umudum yok. Eski den yensek bile yerden yere vurdugu oluyordu, artık tam realite yi kaybetmis.

İlk yarının sonuna baktığımızda önde olmamıza rağmen oyun kalitemizin çok yüksek olduğunu söyleyemeyiz. Muslera’nın kurtardığı birkaç pozisyon var. Kaçırdığımız pozisyonlar da vardı ancak oyun kalitesi olarak çok da yukarıda değildik. Fakat ikinci yarı için aynısını söyleyemeyiz. Daha iyi oynadılar, daha zevk verdiler, kendileri de zevk aldılar.

??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt