Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
juventus - atletico madrid maçını izlemenin vizyonla alakası nedir

Hicbir alakasi yok hatta Italya tatilidir

Galatasaray'a yazin Juve veya Atletico'dan topcu / antrenor gelmezse yahut hazirlik maci falan oynanmazsa rezalettir

Ha belki Ronaldo davet etmistir bugun cok fazla kisiyi davet etmis show yapacagim diye buyuk gece olacak diye

Hocam Penaldocu olabilir

Çalışsalar ne olacak topçular beyinsiz önleri boşken orta açmayıp önüne adam gelince orta açacak kadar zekaya sahip topçularımız.

Tabii tabii, tum suc bizim topcularda.. Ama ne hikmetse rakip takım 3 kurusluk futbolcularında beyin var.. Onların pozisyonları gol oluyor, bizimkiler olmuyor :((((

gitmese dünya futbolunu takip etmiyor haberi bile yoktur maçtan kesin şimdi bbg eski bölümlerini izlyorudr xd dersiniz
gitse haftaya mac var neden gitti dersiniz :asd:
ah be reis sevmiyorum nefret ediyorum gs nın basında olduğu her gün acı çekiyorum de geç işte

FT Italyan takımlarının maclarına gidiyor.. Ne de olsa Italyada iyi kotu bir piyasası var..

FT, bu sene CL de oynadığımız (Shalke, Porto, Benfica, Moscova gibi) rakip takımların maclarını izlemeye gitti mi?

FT Italyan takımlarının maclarına gidiyor.. Ne de olsa Italyada iyi kotu bir piyasası var..

FT, bu sene CL de oynadığımız (Shalke, Porto, Benfica, Moscova gibi) rakip takımların maclarını izlemeye gitti mi?

Gitmesine gerek yok ki, muazzam analiz yetenegine sahip olan sag kolu Hasan Sas'i yolluyor coguna.

Not: Hasan Sas'i cok severim ama yardimci teknik direktör olarak pek bir faydasinin dokundugunu düsünmüyorum acikcasi.

bilmiyorum rengdas sen daha ıyı takıp edıyorsun bızı bılgılendırırsın heralde. lig maçlarını ızlemediğin halde izlemiş gibi yorumlar yapıyordun bununlada alakalı değerli bilgilierini esirgemessin bizden

Yardımcılarını mac izlemeye yolluyorsa , bu maca da onları yollasaydı..

Show amaclı gezilere FT bayılıyor.. Italya deyince Grande İmp.... Neyse yaaaa
İster show amaçlı ister arkadaşının daveti ile gider.Futbol takımının bugün tatili vardı.Niye yardımcıları tatildeyken maç analizine gitsin?

Yardımcılarını mac izlemeye yolluyorsa , bu maca da onları yollasaydı..

Show amaclı gezilere FT bayılıyor.. Italya deyince Grande İmp.... Neyse yaaaa
Hayırdır Fatih Terim mi sapladı sana?

Geç şöyle boş eleştirileri. Altını dolduracak şeyler yaz ki insanlar ciddiye alsın eleştirilerini.

bilmiyorum rengdas sen daha ıyı takıp edıyorsun bızı bılgılendırırsın heralde. lig maçlarını ızlemediğin halde izlemiş gibi yorumlar yapıyordun bununlada alakalı değerli bilgilierini esirgemessin bizden

Renkdas yanlışın var.. Ben Galatasaray'ın hiçbir maçını kacırmam.. Sadece bu hafta Antalya maçını seyahat nedeniyle izleyemedim, onun da daha sonra geniş özetini izledim.

Renkdas yanlışın var.. Ben Galatasaray'ın hiçbir maçını kacırmam.. Sadece bu hafta Antalya maçını seyahat nedeniyle izleyemedim, onun da daha sonra geniş özetini izledim.
ya erol brah sımdı :asd: daha dun izlemediğin macı yorumlara göre yorumluyordun.
ayrıca su maca gıtmesı bencede anlamsız ama rm-ajax macını ızlemııyor olabıleceği ihtimaline karşın paso sallanıyordu.işte dunya futbolunu takıp etmıyor vs. adam bugun maç ızlemeye gitti gene sallanıyor. bugun gitmese geri dönüş olduğu sıralar hocanın hangı dızıyı ızlediği konusulacaktı.

sayıp sövmemız ıcın nefes alması yetıyor aslında :asd:

İster show amaçlı ister arkadaşının daveti ile gider.Futbol takımının bugün tatili vardı.Niye yardımcıları tatildeyken maç analizine gitsin?

Bir futbolsever olarak Juve-A.Madrid maçından keyif aldım. FT bu mactan ders çıkardıysa problem yok.. Ister show yapsın, ister davetli gitsin. Benim derdim FT değil, Galatasaray.. Takıma faydası olacaksa, isterse kutuplara gfitsin..

ya erol brah sımdı :asd: daha dun izlemediğin macı yorumlara göre yorumluyordun.
ayrıca su maca gıtmesı bencede anlamsız ama rm-ajax macını ızlemııyor olabıleceği ihtimaline karşın paso sallanıyordu.işte dunya futbolunu takıp etmıyor vs. adam bugun maç ızlemeye gitti gene sallanıyor. bugun gitmese geri dönüş olduğu sıralar hocanın hangı dızıyı ızlediği konusulacaktı.

sayıp sövmemız ıcın nefes alması yetıyor aslında :asd:

Yavvv Osman Aga senin kafa iyi mi? Dun Antalya maçını canlı izleyemediğimi (seyahat nedeniyle) zaten ben yazdım.. Daha sonra geniş özetini izledim ve yorum yaptım. Neyse , sen istediğine inan.. yine Terimsporlu olarak devam et..

2019-2020 sezonunun 8.macina kadar sabredecegim.Sahada iyi futbol gormezsem takibi tamamen birakirim artik.
Taraftarlik bir yere kadar amacsiz plansiz bu futbolu izlemek insani kanser ediyor

Cok iyi peki 8. lig maci mi 8. genel mac mi bir de olur da Avrupa'da on eleme falan oynarsak bunlar da dahil mi

Ben Kasim ayinda kararimi verecegim

Yavvv Osman Aga senin kafa iyi mi? Dun Antalya maçını canlı izleyemediğimi (seyahat nedeniyle) zaten ben yazdım.. Daha sonra geniş özetini izledim ve yorum yaptım. Neyse , sen istediğine inan.. yine Terimsporlu olarak devam et..

tşk erolcum bi antiterim sporlu olarak sende devam et..

Bir futbolsever olarak Juve-A.Madrid maçından keyif aldım. FT bu mactan ders çıkardıysa problem yok.. Ister show yapsın, ister davetli gitsin. Benim derdim FT değil, Galatasaray.. Takıma faydası olacaksa, isterse kutuplara gfitsin..

Bu mactan nasil dersler cikarabiliriz sence

Ben olumsuz oldugunu dusunuyorum bu macin hoca uzerindeki etkisinin

Patir kutur hucuma olan imani tazelenmistir gibi geldi

Bu mactan nasil dersler cikarabiliriz sence

Ben olumsuz oldugunu dusunuyorum bu macin hoca uzerindeki etkisinin

Patir kutur hucuma olan imani tazelenmistir gibi geldi

Sen bu lafı ciddi mi soyluyorsun?

Senin futbol bilgine inanıyordum ve yorumlarını okuyordum.. Eger ciddi isen bundan sonra senin yorumlarını okumama gerek yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt