Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gel hocanin bu maci izlemesinden memnun oldugunu bize de iyi oyun olarak yansiyacagini umdugunu itiraf et

Yahu senin kafa iyi mi Hamza?? Ben bu mactan keyif aldığımı zaten yazdım.. Umarım hoca da ders çıkarmıştır dedim. Sen buna itiraz ettin.. Hoca uzerinde olumsuz etkisi olacagını soyledin. Sen ne soylediğini bilmiyorsun.. Yazdıklarını tekrar oku..

Neyse yarın işim var. Ben yatar..

Ftor hocamizin avrupadaki rakiplerimizin maclarini izlemeye gitmeyip italyaya show yapmaya gitmesinin hos bir durum olmadigini kabul edelim.

Yahu senin kafa iyi mi Hamza?? Ben bu mactan keyif aldığımı zaten yazdım.. Umarım hoca da ders çıkarmıştır dedim. Sen buna itiraz ettin.. Hoca uzerinde olumsuz etkisi olacagını soyledin. Sen ne soylediğini bilmiyorsun.. Yazdıklarını tekrar oku..

Neyse yarın işim var. Ben yatar..

O zaman sevindin yani hocanin gitmesine iyi ki gitti? Ben uzuldun sandim gitmesine

Ftor hocamizin avrupadaki rakiplerimizin maclarini izlemeye gitmeyip italyaya show yapmaya gitmesinin hos bir durum olmadigini kabul edelim.

Ne ara hangi maca gidecekti karrrdesimm hafta ici biz oynuyoruz zaten haftasonu da lig var

O zaman sevindin yani hocanin gitmesine iyi ki gitti? Ben uzuldun sandim gitmesine

Ne ara hangi maca gidecekti karrrdesimm hafta ici biz oynuyoruz zaten haftasonu da lig var
Iki dk goz gezdirdim de 10. ayin 24ü ve 11. ayin 6sinda schalkeyle pes pese oynamisiz. 10. ayin 19unda bursayla oynamisiz, 20sinde schalke iceride mac yapmis. Suna gidebilirdi mesela. Digerlerine baksam gene bu tarz imkanlar bulacagima eminim. Veya en kotu fener macindan sonra 30 mac ceza almisken de izleyebilirdi.

takımın ikinci yarı performansı
8 maç 20 puan
22 atılan gol 4 yenilen gol

bir takım lige böyle başlasa iddaa şampiyonluğuna 1.05 oran falan verirdi

fenerbahçe maçında musleranın hatalı çıkışı ile başlayıp, 2-0’dan 2-2 ye gelen maç, kırmızı kartlarla sonuçlanan o son 30 dakika ve ardından takımın yarısının 5-6 maç ceza alması, hocanın 10 maç ceza alması + konya maçında son saniyede verilen uyduruk penaltı gibi gs aleyhine yapılan bariz hatalar (adamlar vara falan gitmediler lan yok böyle bir şey) :dd

yani fb maçı ve sonrası 3-4 maç bayağı yıprattı hoca ve takım iyi bile götürdü bana göre.

ve şunların %1ini bile yaşamayan bir rakip ile rekabet ediyorsun

gs 5-6 maç en önemli 4 oyuncusundan yoksun kaldı. o kadarına da gerek yok, başşak viscasız bi 2 maç oynasın mesela görelim o muhteşem hocalarını ve sistemlerini

8 maç 20 puan

fenerbahçe maçında musleranın hatalı çıkışı ile başlayıp, 2-0’dan 2-2 ye gelen maç, kırmızı kartlarla sonuçlanan o son 30 dakika ve ardından takımın yarısının 5-6 maç ceza alması, hocanın 10 maç ceza alması + konya maçında son saniyede verilen uyduruk penaltı gibi gs aleyhine yapılan bariz hatalar (adamlar vara falan gitmediler lan yok böyle bir şey) :dd

yani fb maçı ve sonrası 3-4 maç bayağı yıprattı hoca ve takım iyi bile götürdü bana göre.

gs 5-6 maç en önemli 4 oyuncusundan yoksun kaldı. o kadarına da gerek yok, başşak viscasız bi 2 maç oynasın mesela görelim o muhteşem hocalarını ve sistemlerini
Başak'ın Emre'siz Kayseri'ye takılmasını ümit ediyoruz. Kayseri'de de Deniz Türüç ve Mensah yok ama olsun evlerinde iyiler. Hakem uydurma bir penaltı çalmazsa Başak'a puan kaybederler bence.

2019-2020 sezonunun 8.macina kadar sabredecegim.Sahada iyi futbol gormezsem takibi tamamen birakirim artik.
Taraftarlik bir yere kadar amacsiz plansiz bu futbolu izlemek insani kanser ediyor
Olur mu öyle şey FT 10 yıl başarısız olsa da kalmalı

Bu ülke insanlarındakü biat kültürü ve nostalji romantikliği bugün bu durumda olmamızın temel sebepleri arasında zaten futbolda da 20 yılda bir adım öteye gidemedik.

Gitmesine gerek yok ki, muazzam analiz yetenegine sahip olan sag kolu Hasan Sas'i yolluyor coguna.

Not: Hasan Sas'i cok severim ama yardimci teknik direktör olarak pek bir faydasinin dokundugunu düsünmüyorum acikcasi.

Her yardımcı müthiş bir taktisyen olmak zorunda değil.

Hoca'nın tarzı olsa,Hasan'ın yanında taktisyen bir yardımcıyla da o model pekala uygulanabilir.İlle de Hasan'ın kovulmasına gerek yok yani.

Sonuna kadar Terim en az 13 yıl teknik direktör kalan yıllarda da başkan.

hehueheuheuehuehe
Ddlsbj1VMAAEiDE.jpg

KUDUURRRRRRRRRRRRRRRRR

8 maç 20 puan

yaw bunu anlamamak için kuş olmak lazım kuş. haftalardır bas bas bağırıyorum anlamak istemiyorlar ama ezikler.

imparator daha uzun seneler başımızda kalacak KUDURUN t.d öğütücüleri sizi. illa her sene şampiyon olacağız diye bir kaide yok. başarısız olsak da hocamız bizimle kalacak inşallah işte o zaman uzun vadede daha büyük başarıları yakalayacağız

Hoca yanına lider karakterli yardımcı almaz hicmi tanimadiniz hocayı yıllarca mufit hocayı bosunami yardımcı yaptı
Hoca baskın karakter ve yanında sessiz sakin ona biat edecek karismayacak adam istiyor takıma ahilik yapsın yeter diyor
Yani Okan Hagi bulent kaptan yada Vedat Ergün tarzı adamlar ağır adamlar baskın adamlar hoca onlarla hoca olarak anlaşamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt