Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbola o kadar uzak ki. Sorunun orta sahada oldugunu gormeyip gitti stoperleri degistirdi ve iki tane ayni top forvet aldi. Bırak bu isi ftor efendi bırak. Yeter artik.

NASIL KONUSUYORSAN KONUS SU MACI DEVRE ARASINDA CEVIR. DÖV KIR PARCALA

Karsi takimda ilk 5 de filan olsa, hadi dicem. Yok Ligin alt kasimdaki rakipler den futbol dersi almayi galiba cok seviyor

yahu bunlar köy takımı. Avrupa'da hiç adını duymadığımız takımlar bunları tokatlayıp geçiyor. Bu adam ise elindeki kadroyla tokatlanıp bin bir bahane arkasına saklanıyor. 4 milyon euro para alıp kulübü somurmekten başka icraat yok.

Sanırım Fener'den de kötü oynamaya başaran bir takım yaratmayı başardı. Kendisini tebrik ediyorum, kendimi bildim bileli deplasmanlarda bu kadar kabız Galatasaray izlememiştim.

Şampiyon olursun olmazsın ayrı konu ama maddi olarak ağzımıza sıçtı.donk ve diagne kazıkları fena girdi.luyindama ve marcao da şu ana kadar güven vermedi.Bu adam transfer işini bilmiyor,takımı oynattığı da yok.
Artık sal bizi de önümüze bakalım nefret ettirmeden

Şampiyon olursun olmazsın ayrı konu ama maddi olarak ağzımıza sıçtı.donk ve diagne kazıkları fena girdi.luyindama ve marcao da şu ana kadar güven vermedi.Bu adam transfer işini bilmiyor,takımı oynattığı da yok.
Artık sal bizi de önümüze bakalım nefret ettirmeden

Ne biliyor ki, ancak laf sokmaktan baska, onu cekme bunu cek deyip.

Sezon bitecek hala ne oynadigimizi cozemedim.

şu bursaya 5 tane atmamız lazımdı

rezil kepaze herif

o bursa da olsa evet öyle olurdu, ama malesef bizim basimizda... Her hafta bide daha da kötü oynamak, bu kötü futbol ile zaten imkansiz bisey, ama Terim onu bile becerdi, ama olsun kalsi 2025 e kadar, nede olsa kulubün tapusunu da verdi cünkü 2000 de uefa kupasini tek basina aldi

Isterse bu maci alalim yeter be hoca!! sampiyon takimin oynadi futbola bak ayipdir bir dogru düzgün atak yapamadik ilk yari ne oynadimiz dahi belli degil biz biktik bu futboldan sen bikmadin

Ciddi olursak, bu sene sampion olmamakta fayda var, ayni Hamza da gibi gelecegimizi yine yok edecez yoksa. Terim bu sezon gitmeli.

Boşuna eleştirmiyoruz.Hocasız çıksak zaten bu kadar kötü oynarız.Hiç mi maçlara hazırlamıyorsun arkadaş ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt