Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayir tabii ki

Cunku Fenerli degilim

Ama gosteremezsin zaten

Gosterirsen ben hem ozur dilerim hem de serefsizlik, ahlaksizlik, kopeklik yaptigimi kabul ederim
estafirullah. ben sana serefsiz ahlaksız ya da kopek demedim. sadece galatasaraylı taklidi yapan ve her fırsatta galatasarayı asagılamaya calısan bir fenerlisin dedim.

postunu da ariyorum bulunca gosterecegim.

Bak dikkat ettiysen sabahtan beri agzima laf tikiyorsun

Galatasaray winnerdir elbet

Tarihinde Denizli felaketi, yillarca kupa alamamak, Avrupa'da sifir cekmek veya fark yemek, sike yapmak, Bursa'ya sampiyonluk vermek yoktur

Ama Galatasaray nasil winnersa Terim de winner hocadir

Bu evlilik de muthis sonuclar dogurmustur. Man Utd - SAF gibi

Terim'in oyunculuguna referans yaparak hocaligini elestirmek ise GULUNC

Not: 1990larin basina hakim degilim champ. sayilarina bakarak oyle dedim ama bir ara Fener'in de Bjk'nin de bizden fazla sampiyonlugu varmis (1992)

Bjk her daim 3. büyük idi, sampiyonluk sayilari da hicbir zaman bizden fazla olmadi. Götten uydurulan 2 sampiyonlugun eklenmis halini kabul ediyorsan baska.

estafirullah. ben sana serefsiz ahlaksız ya da kopek demedim. sadece galatasaraylı taklidi yapan ve her fırsatta galatasarayı asagılamaya calısan bir fenerlisin dedim.

postunu da ariyorum bulunca gosterecegim.

Ara bakalim

Ama bulamazsan sikinti

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bjk her daim 3. büyük idi, sampiyonluk sayilari da hicbir zaman bizden fazla olmadi. Götten uydurulan 2 sampiyonlugun eklenmis halini kabul ediyorsan baska.

Dogrudur o doneme dair cahil oldugumu belirttim

Sadece Vikipedi sampiyonluk sayilarina bakarak konustum

O iki sampiyonluk ne zaman eklendi

Dogrudur o doneme dair cahil oldugumu belirttim

Sadece Vikipedi sampiyonluk sayilarina bakarak konustum

O iki sampiyonluk ne zaman eklendi
Formalara yıldız muhabbeti cikinca bu ezikler tek yildizli kalmasin diye eklendi. 9du 11 yaptilar. Serefsizce bir karardi.

Bjknin beleş şampiyonluk işi yeni ya ben net hatırlıyorum.. 2000den sonradır

Ara bakalim

Ama bulamazsan sikinti

Ben de mesela desem ki Ekin Amad galiba babasi belli olmayan biridir boyle bir itiraf postu vardi annesi malum meslektenmis simdi ariyorum o postu

Hos olmazdi degil mi
Screenshot_20190317-225915.webp

hadi bakalım simdi konus minik kus

Moderatör tarafında düzenlendi:
demek galatasaray teneke koleksiyoncusu ha oyle mi hamza bey

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt