- 13 Ekim 2014
- 108.826
- 58.479
- 4.588
oyun olarak baya begendim. Ne yaptigini bilen bir takim vardi. Yine'de Marcao olayi sacmaydi. Onyekuruyu cikartti allahtan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Galatasaray'ın altyapısı Terim'in tapulu malı değil. Eğer bir potansiyel varsa kim olsa görür. Kulüp yetiştirdi o çocuğu. Terim'e mal edemezsiniz. Buna kimsenin hakkı yok. Elinizden gelse FT'nin üstüne tapulayacaksınız kulübü.
Bu açıdan bakmak da mantıklı elbet fakat bu talimatları vermesi, tembih etmesi gereken hoca değil miHocayla alakası yok. Skor elinde zaten o hareketin amacı ne yani? Orta sahada adam zaten sırtı da kaleye dönük ne diye yaparsın o hamleyi.
Ceza verilmeli bu hareketlere. Luyindama dahil.
Durup durup en kritik maçta stoperiz çıkaracaklar bizi.
O hareketi yaptıktan sonra ağlasan ne sizlasan ne. Yüzde yüz gerzekceydi.
SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Beklerimiz cok iyi oynadigindan dolayi. Marcao donk ve fernando da fena paslar vermediler. Hele marcao manyak manyak ara paslar atip durdu linnese..Takim uzun bir sureden sonra mac genelinde zevk verdi farkindadir kendisi de ustune gidilecektir umarim bu oyunun
Altyapı hocaları ve ozan.11 milyonu kim kazandirdi kulube?
Yani Ozan'in Terim doneminde A takima yukselip parlayip satilmasi tesaduftur mu diyorsun
Peki niye terim haric kimse altyapidan oyuncu oynatmadi (galiba rijkaard Emre C. Ve Bir kere JOR Kapi haric)Ozan'ın ve kulübümüzün başarısı diyorum. Yetenekleri görüp takıma almak ise TD'lerin görevidir zaten. Sahada performansı gösteren oyuncudur. Ozan'ın olacağı varmış. Başka TD olsa yine çıkardı A takıma.
Peki niye terim haric kimse altyapidan oyuncu oynatmadi (galiba rijkaard Emre C. Ve Bir kere JOR Kapi haric)
Gerets?Peki niye terim haric kimse altyapidan oyuncu oynatmadi (galiba rijkaard Emre C. Ve Bir kere JOR Kapi haric)
Bunlar gecen sezonda vardi, tudor ile kimse oynatmadi. İlla Terim oynattiktan sonra mi oynatacaklaryok ki oynatsınlar. Kaç senede bir oyuncu çıktı. Yeni yeni öğreniyoruz bu altyapı işini. İyi bir jenerasyon geliyor. Bunu şimdi değerlendireceğiz.
Dogru bir de gerets vardi.Gerets?
Yabancilarin cogu aslında oynatti.
Bunlar gecen sezonda vardi, tudor ile kimse oynatmadi. İlla Terim oynattiktan sonra mi oynatacaklar
Kafa karistirma yapti hoca bence. Yoksa fernando veya linnes olurDün açıklamarını okudum stoper de süpriz yapabilir gibi, Semih'i saha sürdüğü gibi Işık Kaan'ı oynatabilir sanki
Fernando kumar olur koşacak mecali yok. Linnes solda iyi devam etmesi lazım. Süpriz bekliyorum bakalımKafa karistirma yapti hoca bence. Yoksa fernando veya linnes olur