Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yunusu sok bari abi niye sinani sokuyorsun ya. Delirecem.

Feguli yerine Sinan'i tercih eden biri baska soze gerek yok. Fegulinin gozleri gormese ben yine hicbir sartta Sinan'i tercih etmem

bk gibi degisiklikler yapti maalesef

Mit girsin diye ağlıyordu forum soktu yine yaranamadı :D

Tek hatası Sinanı sokup,Fegi de oyundan çıkarmaktı.Tek kale maç oynadık bu maçı kazansak ipleri elimize alacaktık ama olmadı,henüz hiç birşey bitmiş değil.Şu aldığımız 1 puan bile bizi şampiyon edebilir

Bişey deyip de ceza almanın lüzumu yok.
Sene boyu Selçuk’u gerekmediği tüm maçlarda aldın. Bu maçta öne geçen büyük takım nasıl top oynamaz dersini verdin. Yapman gereken tek şey top tutmaktı. Karşında bulup bulabileceğin ruhlardan oluşan 10 kişi sığır bir fbyi yenemedin. Yazık!

Yunusu sok bari abi niye sinani sokuyorsun ya. Delirecem.

Aklinca ders veriyor oynatmayarak. Ben Yunus'un yerinde olsam ben de gitmek isterdim, gecen Yunus'un konusunda uzun bir karsilastirma yorumu yazmistim. Sinan bu sene Yunus dan neredeyse 3 kat daha fazla süre bulmus. Bu kazma benim yerime bu kadar süre bulsa ben de kalmak istemezdim acikcasi.

Eksik kalmış rakibe karşı orta sahayı boşaltıp, bu da yetmiyormuş gibi Feghouli gibi bir oyuncuyu çıkarmak, gerçekten tebrik ediyorum.

Tebrik etmek değil de aslında ağır lafları hak ediyorsun ama işte sonuçta adın Fatih Terim, şu kulübe verdiklerinin hatırı var.

Fatih Terim'in kim olduğunu bilmeyen biri bu maçı takımın teknik direktörü bile isteye sattı der.

Her maç aynısını diyoruz ve her maç bu tekrarlıyor. Bırak kardeşim git emekli ol bizimde hevesimiz kursağımızda kalmasın.
Ne doğru düzgün oyuncu değiştirebiliyorsun ne takımın 2. bir planı var. Mal mal sahada dolanıp pas yapmak hocalıksa bıraksın bu görevi ben yaparım çok rahat 3 milyon euroda istemem senelik 250 bin tlye tavım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt