Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana mi laf sokuyorsun rtas
Hayır renkdaş.. bu arkadaş Hoca’ya karşı olmasına rağmen böyle hissediyorsa gerçek Galatasaraylıdır..
Tepkini böyle insanlara değil de “sırf hoca gitsin diye Galatasaray’ın başarısızlığını isteyen” hainlere saklaman daha doğru olur..

Hayır renkdaş.. bu arkadaş Hoca’ya karşı olmasına rağmen böyle hissediyorsa gerçek Galatasaraylıdır..
Tepkini böyle insanlara değil de “sırf hoca gitsin diye Galatasaray’ın başarısızlığını isteyen” hainlere saklaman daha doğru olur..

Evet onlar da var maalesef... Kendilerini hoca uzun vadede daha cok zarar verir, gerekiyorsa kisa vadede sampiyon olmayarak zarar edelim ama gelecegi kurtaralim diyerek mesrulastirmaya calisiyorlar

Ama onlar Mayis ayinda foruma girmezler rtas, yazin transferler kampa yetismedigi gun gelip yine baslarlar kafa utulemeye

Bu sene şampiyon olursak çok fazla anlami olacak.
Düşünsenize 17 hafta forvetsiz kalmışsın, hocan 11 maç, en iyi oyuncuların 5 er 6 sar maç ceza almış. Kuyruk acısı olan tff yle ayrı savaş. Hakem kiyimlari.vs. Üzerine başak diye nedugu belirsiz hükumet destekli bir takıma bu ülkenin Cb destek veriyor. Şampiyon olması için kendi partisi gençlerini maça davet ediyor. Amacı da Ke Di kurduğu takımın şampiyonluğunu görmek. ego tatmini yani. Üstüne yetmezmiş gibi kendini Gs ilan edip ama Gs in başarısını gram düşünmeyen adamlar sezon sonunu bekleyemeyip yönetimi seçime sürüklüyor.

Tek bütün halde savasilan alanlara bakın bi. Saha hariç Her yerde cephe açılmış resmen. Hepsini anlarım ama içerideki hainleri anlayamayacağım. Neyse.

Şu saydıklarımin herhangi bir tanesi başka bi takımin başına gelse yerle bir olacakken biz taraftar yönetim ve futbolcular kenetlendikçe hepsinin üstesinden gelebiliyoruz. Zor dedik imkansız demedik yarın kazandığımız zaman ait olduğumuz yere zirveye yerlesiyoruz. Biz kenetlendikçe kupa kazanıyoruz arkadaşlar. Safları sıklaştırın ve inanın.

İnş bu sene de benzeri senaryoyu yaşarız.

SNE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Hoca şampiyonluk fitilini ateşledi.Bugün Konya'yı hayırlısıyla aradan çıkartalım Bjk maçında tıklım tıklım tribün önünde bakalım Burak efendi şov yapabilecek mi yoksa ayakları mı titreyecek ? UltrAslan'dan da bir tribün show bekliyorum açıkçası

Güzel havaya girdik sonu da iyi olacak inş

Keşke herkes Onur gibi olabilse.Adam kararınca eleştirdi ama en olması gerektiği zaman destek modunu açmış.Helal olsun denir böyle kişilere

Şimdi isim vermeyelim de onlar kendilerini biliyor...Sırf haklı çıkmak için hocanın,Galatasaray'ın başarısız olmasını isteyenler var

Fatih hocaya kızmistim, fb macinda 10 kisi rakibe uyuz futbol oynatmasindan dolayi ama seviyorum hocayi yinede.

O macta fisi cekebilirdik .Yoksa tabi ki hocaya hamza hamzaoglu muamelesi yapan olmaz .

Efsanedir ,Galatasaray efsanesi...

Keşke herkes Onur gibi olabilse.Adam kararınca eleştirdi ama en olması gerektiği zaman destek modunu açmış.Helal olsun denir böyle kişilere

Şimdi isim vermeyelim de onlar kendilerini biliyor...Sırf haklı çıkmak için hocanın,Galatasaray'ın başarısız olmasını isteyenler var

İsminin baş harfini söyle herkes anlar reis.

Gaz mode on please. Bu şampiyonluk gerçekten en anlamlı şampiyonluklarımızdan biri olacak. Ekonomik açıdan da düzlüğe çıkmamız için kilit bir şampiyonluk.

Katılıyorum bende.Kadıköy de ki şampiyonluk ve 16 dakikalık bekleme çok özeldi. Sadece hocanın görüşünü söyledim.

Biizm cok var oyle. Kalli istifa edince son 6 hafta puan kaybetmeden Cevat hocayla sampiyonluk da ozeldi.

Bu yil da tff, mhk ve 17 klup bildirgesine karsi da cok anlamli olur.

tumblr_p3kpr40Pqm1ujmvy2o1_1280.jpg

Terim yaşlandıkça Aykut a benziyor.

Hoca şampiyonluğa oynadığımız final maçlarına çıkıyoruz takımın isabetli sutu yok hayırdır?

oynatacağı topun maksimumunu bildiğimizden parayı kokladık

sağolasın , haftaya taraftar sayesinde kazanacaksın maçtan sonra şovunu yaparsın

Liderlik maçı ve büyük oranda şampiyonluk maçı, Kaleye isabetli şut= 0 .SIFIR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt