Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
45172

:uiyy:

Çok şanslı adam çok.Takıma bişey oynatmadığı gibi disiplin de elden gitmiş.bir takımın kalecisinden forvetine hepsi laubali olur mu ya?
oynadığımız(!) oyundan ben utandım.Bjknin 2 salakça hatası olmasa gol zor atardık.Ayrıca geride olmalarına rağmen bjk çok daha akıllı ve derli toplu oyun ortaya koydu ve önemli sayılacak pozisyonlara da girdiler.şimdi bunları yazdığım için linç yiyeceğim tabiki.Bu takımı şampiyon yapsa bi kendisi yapardı ona şüphe yok ama Allah rızası için biraz olsun oyun olarak hakedelim tek derdim bu.

Fatih Terim: Ali Samiyen'deki 200.maçımızı derbiyle ve galibiyetle kapattığımız için çok mutluyum bu bir. İki, alnımızın teriyle ödülümüzü almak için bu yolda yürüyoruz. 3 maçımız kaldı.

Bugün ilk yarı kalite daha fazlaydı, 2.yarı skorun verdiği avantajla hareket ettik ama hiçbir zaman bir sıkıntı yaşamadık.

Oyuncularımı kutlarım.

Abi bizim 80. dakikaya kadar oyuncu değişikliği hakkını kullanmama zorunluluğumuz mu var? Takım 60'dan sonra bayağı düştü, rakip sazı eline aldı o arada gol yememiz müthiş oyun planımız vs değil yani tamamen rastlantısal bir sonuç itibariyle gerçekleşti bu maç özelinde de değil neden oyunu kaybettiğimizde bir şey denemiyoruz ya şaka gibi?

bjk 3-4 net gol pozisyonu buldu. Muslera formundaydı. Bir gol yesek fb maçı gibi dönebilirdi. sonuç güzel ama oynattığı futbol ümit vermiyor. Kazandık sonuçta, fazla yorum yapmaya gerek yok kendisi hakkında. Galibiyetin tadını çıkaralım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt