Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fener maçından sonra yerden yere vuruldu. Şu foruma çok çok büyük temizlik lazım % 70 oranında kuş hesapları kaynıyor bura hayır hocayı savunanıda ablukaya alıyolardı. Ben size bunları yakalamak içni gerekli algoritmayı cıkarayım

1. her yenilgi ve beraberlikten sonra tudor diye ağlayan tipler geliyo onların alayı kuş ne kadar süredir üye olup olmaması benim umrumda değil iyi bi şekilde yer edinmiş demektir isterse forumun en sevilen üyesi abisi olsun.

2. Savunulduğu her posta savulunan postu alıntılayıp ateş püskürmesi, Kötü oynayan oyuncuların postlarına değilde direk fatih terim postuna gelip çemkirmesi.

İnşallah 10 yılında 8 şampiyonluğunu yaşayacak sizde sadece izleyeceksiniz , eleştirilmesi gereken noktalar yokmu bu taraftar onu bilmiyor mu hepimiz biliyoruz ama şu kadroyu bu adamdan başka şampiyon yapabilecek tek bir tane teknik direktörde dünya üzerinde yok, hiçde öyle kaliteli bi kadroya sahip değiliz. Ezeli rakibin ne durumda olduğunu görüyoruz. Bunlar istiyolar ki apo gitsin terim gitsin doldursunlar klübün içine tekrar gammazları masörler bile ilk 11 leri çıkarsın medyaya sunsun klübü el altından soysunlar istekleri bu, bu hainlerin. Allah uzun ömürler verdiği sürece bu klübün başında kalsın şampiyon olmasın sesimi çıkarmam oynanan oyunlara gülen , saha kenarında hakemlere ezilen teknik direktörleri gördü bu gözler. İnşallah şampiyon olursak seneye daha çok kişinin ağzına tıkıcak birşeyleri 2011 kadrosu gibi bi kadro kurarsak görücem ben bu kuşları anti terimleri.

Hakkını verelim büyük ölçüde doğru kadro çıkardı, Donk-Fernando ikilisi kalan haftaların değişmezi olmalı. Ama doğru kadroyu yaptığı sürece oyuncu değişikliği yapma işini kesinlikle bırakmalı. Allah'tan 80'den sonra yaptı bugün hani şu değişiklikleri 60'da yapsa maç 2-2'ye gelebilirdi. Gerçekten yaptığı her değişiklik rakibe maça ortak olma şansı veriyor. 3 maç kala avantajı aldık, buradan vermeyeceğini düşünüyorum. Şansı da yaver gidiyor, başakşehir kaç maçtır puan veriyor. Umudumu büyük ölçüde yitirdiğim bir sezonda tekrar ipleri ele aldık. Bu saatten sonra beklenti iyi futbol falan değil, 3 maç üst üste kazanıp 2 kupayı da kaldırmasıdır.

SM-G925F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yedekte kimse yok ki. Bir linnes var.

Diğerleri hepsi firmamız veya yetersiz.

Kadro derinliği yok işte maalesef. İlk onbir bile yetersiz

Basaka karsi böyle taktik olurmu?

Henry-Mitroglou
Linnes-Fernando-Badou-Feghouli
Yuto-Marcao-Luyindama-Mariano
Muslera

Sol tarafta Viscayi oyundan alirsak zaten Basak bir halt edemez. Linnes duruma bali ortaya 8 numara olarak kayabilir ve Henry sol acika gecer ve 4-3-3 e döneriz

Fener maçından sonra yerden yere vuruldu. Şu foruma çok çok büyük temizlik lazım % 70 oranında kuş hesapları kaynıyor bura hayır hocayı savunanıda ablukaya alıyolardı. Ben size bunları yakalamak içni gerekli algoritmayı cıkarayım

1. her yenilgi ve beraberlikten sonra tudor diye ağlayan tipler geliyo onların alayı kuş ne kadar süredir üye olup olmaması benim umrumda değil iyi bi şekilde yer edinmiş demektir isterse forumun en sevilen üyesi abisi olsun.

2. Savunulduğu her posta savulunan postu alıntılayıp ateş püskürmesi, Kötü oynayan oyuncuların postlarına değilde direk fatih terim postuna gelip çemkirmesi.

İnşallah 10 yılında 8 şampiyonluğunu yaşayacak sizde sadece izleyeceksiniz , eleştirilmesi gereken noktalar yokmu bu taraftar onu bilmiyor mu hepimiz biliyoruz ama şu kadroyu bu adamdan başka şampiyon yapabilecek tek bir tane teknik direktörde dünya üzerinde yok, hiçde öyle kaliteli bi kadroya sahip değiliz. Ezeli rakibin ne durumda olduğunu görüyoruz. Bunlar istiyolar ki apo gitsin terim gitsin doldursunlar klübün içine tekrar gammazları masörler bile ilk 11 leri çıkarsın medyaya sunsun klübü el altından soysunlar istekleri bu, bu hainlerin. Allah uzun ömürler verdiği sürece bu klübün başında kalsın şampiyon olmasın sesimi çıkarmam oynanan oyunlara gülen , saha kenarında hakemlere ezilen teknik direktörleri gördü bu gözler. İnşallah şampiyon olursak seneye daha çok kişinin ağzına tıkıcak birşeyleri 2011 kadrosu gibi bi kadro kurarsak görücem ben bu kuşları anti terimleri.
Budur kardeşim.. ağzına sağlık

Herşey bitmedi

Rize maçı çok kritik

Başakşehir kazanır gibi geliyor önümüzdeki hafta

Başakşehir maçında beraberlik seçeneğini rakibe vermemek lazım

Herşey bitmedi

Rize maçı çok kritik

Başakşehir kazanır gibi geliyor önümüzdeki hafta

Başakşehir maçında beraberlik seçeneğini rakibe vermemek lazım
Sanki Sivas deplasmanı yok gibi konuşuyor herkes.. önümüzdeki 2 maçı kazanıp işi bitirmek lazım

Sanki Sivas deplasmanı yok gibi konuşuyor herkes.. önümüzdeki 2 maçı kazanıp işi bitirmek lazım

Sivas maçından önce Başakşehir'e bizim maçta beraberlik yetecek şekilde çıkarsak sıkıntı olabilir.

Winner hikayesi filan güzel de son haftalarda yaşamayalım bir sıkıntı

Alalım 3 puanı beraberlik hakkı bizde kalsın

Erzurumspor maçının ardından "8 puan farkı kapatırız." diyen Fatih Terim bunu yaptı ve konuştu: Terim: "Ben yaptığım işe, camiama, oyuncularıma inanıyorum. Ligi iyi tanıyorum. Kaybettiğinizde değil, vazgeçtiğinizde yenilirsiniz. Ben vazgeçmiyorum."

Altına imzamı atarım. Fenerbahçe derbisinden sonra hocaya güvenin çok zor bir deplasman geride kaldı başak bir yerde daha takılır dedik diye terimsporlu olduk zamanında. Yemediğimiz laf kalmadı. Fatih Terim gibi hocayı fenerbahçe beşiktaş yetiştirse her yere heykelini dikerdi bizimkiler yemeye çalışıyor ayıptır.

İnşallah 8ci şampiyonluğu camiamız ile yaşar sezon sonu.

10 olunca
"Sir imparator Fatih Terim" olarak değişmeli konunun ismi.

Su resmin hikayesini bilen var mi acaba aranizda? hoca sanki burada Burak Yilmaza "nasil koyduk ama?" der gibi bakmis. :ROFLMAO:

45232

Sonuna kadar inanıyorum sana hocam. Ama değişiklik için çok bekledin.

Basaka karsi böyle taktik olurmu?

Henry-Mitroglou
Linnes-Fernando-Badou-Feghouli
Yuto-Marcao-Luyindama-Mariano
Muslera

Sol tarafta Viscayi oyundan alirsak zaten Basak bir halt edemez. Linnes duruma bali ortaya 8 numara olarak kayabilir ve Henry sol acika gecer ve 4-3-3 e döneriz
Bugünkü 11 ile 3 atariz onlara. Degistirmeye gerek yok

Daha henüz bitmedi ama dogru yoldayiz

Hoca Senoldan sonra Okana, Okandan sonra da yerli pep guardiolaya koydugu an sampiyonlugumuzu kutlayabiliriz

Rize maçindan 3 puani almamiz sart oglu sart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt