Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Is tanimina gore hareket etsin yeter, fazlasina luzum yok

Demir P. Baş

Sezon icinde bir cok deplasmanda pısırık futbol oynadik. Son acik bariz ornekler febe ve konya maclari. Bu sezonun en onemli deplasmanda belki de. Cok acik oynayip rakip tarafindan delik desik edilmeyelim ama saglam oynayalim. Ayaga duzgun oynayalim. Zaten deplasman fobisi nedir su ligte Galatasaray ayarindaki bir takim icin anlamiyorum. "Rakipler kapaniyor" sacma bir sebep. Cunku biz zaten mıy mıy top oynuyoruz. Daha hizli seri bir sekilde ayaktan cikmasi lazim o topun. Sagdan sola, soldan saga ceza alaninin onunde seri paslar. Belhanda kendi etrafinda Kirk kere donup bir de rakibe gostere gostere pas atmiyor mu çildiriyorum. Bazen de top ta Muslera' ya kadar geri geliyor. Madem rakip te biz de ceza alanina dolusmusuz kes topu iceriye illa bir sey olur. Son iki deplasman macinda bekledik durduk bir Allah'in kulu orta yapmadi. On saniye topu ayaginda tutup rakip az basinca hemen geri pas. Baska bir plan yok zaten bari doldur bosalt.

Bir de bugun oynamayacak gerci ama Belhanda duran top kullanmasin ne olur. Vurmaya mecali yok. Top yerden uc metreden fazla havalanmiyor. 30 yasina gelmis adamin hala boyle top kullanamamasi berbat bir sey.

Oyle ya da boyle insaAllah kazaniriz.

SM-G965U cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu sığırı çıkar hoca yeminle illallah ettim

Kim girerse girsin çıkar şu hanzoyu. Hem takımın moralini bozuyor hem oyunun içine ediyor.

Yeminle aklim almiyor gol den sonra defansa cekilip kontraya döndük ve bu kontra ataklari diagne ile denedik, maden defansa cekiliyoruz neden diagne oyunda kaliyor? Koy yunusu koy mugdati icabinda henryi öne al ama diagne ile devam etme, odun bir kere kaleciye karsi karsi kaldi onuda acemice harcadi

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Teknik direktör falan değil, 32. hafta gelmiş hala takımı top oynamıyor siyaset ve fenerbahçe'nin paf takımına 89 pas ancak yapabilmiş 45 dakika da, korkaklığı 3 defansif orta saha ile çıkmasından ve 5-4-1 çıkmasından belliydi.

Galatasaray'ın deplasman maçlarındaki başarısız performansına değinen Terim "Galatasaray takımı daha cesur olmalı, kabullenmemeli. Deplasman fobisi var galiba. Bizden evvel gelişen, bizle de devam eden... Bunu halleceğiz de ne zaman halledeceğiz? Herhalde önümüzdeki sezonlar. Bu sene artık yapacağımız bir şey yok. Kredilerimizi yiyoruz. Galatasaray takımı bunların altından kalkacaktır. Allah bizi mayısta hayırlısıyla şampiyon yapsın da biz gereğini yaparız zaten" dedi.

geçen sene hocam önümüzdeki sezonlar demiş yani bu sezon da olmadı seneye düzeltiriz bu işi

bu adamın hocalığını beğenenler nesini beğeniyor merak ediyorum.sahaya nasıl etki ediyor.

Diagne üzerinden vuranlar Marcao ve Luyindama transferleri hakkında ne düşünüyorlar ? Onlarda mı çöp ?

Muhtemelen tarihimizin en yüksek bedellerini kazanacağız bu adamlardan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt