Fatih Terim | Teknik Direktör (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images
Ben Galatasarayi tutuyorum ve sampiyon olursak kudurmam tam tersi sevinirim.

Bilmem ben bir elestiri yaptim diye alinti yapilmis , mac sonuda biz hep destekleriz köstek degiliz denilmis. Galatasarayin sezon basindan beri oynadi futboldan cidden memnun olan arkadaslar varmi? Evet son haftalara girilince önemli olan galibiyetler oynanan futbol degil ama biz sezonun basindan beri kötü futbol izliyoruz seneye de bu degismiyecek

O zaman derhal malum soruyu soralım.Terim öncesi iyi oynadığımız bir sene söyler misin yılını ve hocasını ?

Bu takım en son yine Terim önderliğinde adam gibi top oynadı senelerce hocalar değişti,başkanlar değişti yine değişen bir şey olmadı.Sizin kafa yapınız değişirse bak işte o zaman bir şeyler olabilir

O zaman derhal malum soruyu soralım.Terim öncesi iyi oynadığımız bir sene söyler misin yılını ve hocasını ?

Bu takım en son yine Terim önderliğinde adam gibi top oynadı senelerce hocalar değişti,başkanlar değişti yine değişen bir şey olmadı.Sizin kafa yapınız değişirse bak işte o zaman bir şeyler olabilir
Aman aga Mancini diyecek şimdi. Shhshauahha

Fatih Terim bir Galatasaray efsanesidir burda heralde hemfikiriz? 4 sene üst üste sampiyon oldumuz yillardaki futbolu neden tekrarini izlemiyoruz? Izlesek bile bu futbol artik basarili olurmu? Kabul etmek gerek hoca modern futboldan uzak kaldi, bildim bildik kafasi ile hala takimi calistiriyor. Les gibi oynayan adamlari macdan cikarmiyor , kontra futbolu oynuyorsun ama hala önde Diagneyi tutuyorsun , benim gözümde hoca eski Fatih Terim degil artik yavas yavas emekli olma zamani gelmesi gerek, ha sen dersin fatih terim bir efsane ne halt yerse yesin gene basimizin üstünde yeri var o senin fikrin.

Fatih Terim bir Galatasaray efsanesidir burda heralde hemfikiriz? 4 sene üst üste sampiyon oldumuz yillardaki futbolu neden tekrarini izlemiyoruz? Izlesek bile bu futbol artik basarili olurmu? Kabul etmek gerek hoca modern futboldan uzak kaldi, bildim bildik kafasi ile hala takimi calistiriyor. Les gibi oynayan adamlari macdan cikarmiyor , kontra futbolu oynuyorsun ama hala önde Diagneyi tutuyorsun , benim gözümde hoca eski Fatih Terim degil artik yavas yavas emekli olma zamani gelmesi gerek, ha sen dersin fatih terim bir efsane ne halt yerse yesin gene basimizin üstünde yeri var o senin fikrin.

FFP varken kadro ve kabuk degisimi cok sancili ve agir oluyor

Sabrederseniz hoca da soyluyor oyundan memnun olmadigini

Gecis doneminde 2 senede iki sampiyonluk ise hocanin pragmatik acidan ne kadar basarili oldugunu ortaya koyuyor

altyapi yillardir yok takimda adam gibi topcu yok gelen gideni aratiyor borctan kurtulamiyoruz idare ediyoruz normal.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Türkiye’nin birinci gündemi. Şu dakikalarda darbe olsa kimsenin umurunda olmaz. Herkes şaibe şike diye kuduruyor. Ekşide 2 bini aşkın mesaj yazılmış.

Milletin derdi ne anlamıyorum! Biri fetö ülkede kaos çıkarmanın peşinde bu kadar bariz taraf tutulmaz diye yazmış. Yanımda olsa ağzını sileceğim o adamın. Millet kafayı yemiş kafayı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt